Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 9
Julia75 spune:
Elenada, Klu, felicitari si sarcina usoara!
Miha, frumoasa poza cu cele 3 burtici, in 24 aprilie cand eu m-am dus la Dr.Zadori pentru eco de 6 saptamani voi 3 ati fost in sala de asteptare (de klu nu sunt sigura dar Liana, tu si inca o fata v-am vazut), probabil pentru punctie sau Et, asa de bine v-ati simtit si atunci, v-am remarcat ca nu erati stresati (ca mine).
Si acum toate 3 sunteti gravide, ce frumos.
Mirela, hai ca fetele zic ca nu-i asa de mare tensiunea ta, te obisnuiesti si cu durerile de cap pe langa cele de burta, ce mai conteaza, bebe sa fie bine, sa treaca timpul in favoarea ei cu bine si gata. 
Chiar asa Flori, iarasi te dam disparuta, pe unde umblii? Nanamotoc, multumim.
Moniland, Elenada, voi daca n-aveti rabdare din primele saptamani de sarcina sa vedeti cum va inpacientati in luna a 9-a. Stati linistiti fetelor ca mai aveti mult pana la sfarsit
, dar sigur totul va fi bine la urma, pana acum a fost greu sa ramaneti (ramanem)insarcinati, de acum incolo e frumos.
Julia
38+ 
Moniland spune:
elena, eu sunt doar in vizita. Oficial dupa prima eco.
Asa ca Julia, cred ca daca fac prima eco la 7 saptamani eu zic ca stau bine cu rabdarea 
aurel_cris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE NICOLAE,NICOLETA
Uau vad ca sunt 5 gravidute care iti vor tine pui in brate luna asta,nastere cat mai usoara fetelor
.Ma gandesc ca Nikisimona a nascut deja daca nu ne-a mai dat nici un semn![]()
Sarcinii cat mai usoare si la termen va doresc

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Marush spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru urari...am multe de recuperat!
Am intrat sa va salut, sa va spun ca suntem bine dar nu avem timp prea mult pentru altceva decat bebelusi!
Sunt foarte fericita, am o energie de zile mari...i-as tine in brate si le-as da sa pape non stop(ceea ce si... aproape fac)!
O sa dureze ceva pana voi mai putea tine pasul pe net...vreau sa le acord lor tot timpul meu acum!
Va sarut si va doresc bebelusi sanatosi!!!
Voi mai vb cu Miha2007 si sper sa ma ajute sa va mai dau cate o veste!
Daca reusesc , promit sa intru pe aici cand pot!

Mamica de

raloucoutza spune:
FELICITARI elenada si bine ai venit printre noi
Ayda esti sigura ca ai calculat bine? Eu nu am calculat de la data ultimei menstruatii ci de la data primei zile de stimulare. Asa a zis dr. si iese dupa ecograf lasapt si la zi.Incesrca si asa. Daca nu , oricum nu te impacienta, mai are timp sa creasca![]()
Eu m-am simtit super rau ieri si azi-noapte cand nu am putut sa imi ridic capul de pe perna de durere (dureau oasele fetei, urechi, in spate ceafa) Stiu ca de obicei am tensiunea mica , dar ultima oara am luat-o la medic si a fost OK (mai mare decat de obicei , deci in limite normale).
Nu stiu ce s-a intamplat, nici nu am putut a dorm, iar azi dimineata mi-a trecut, dar am ramas cu capul greu si cu o stare super nasoala (chiar senzatii de voma pe care le am f rar).Nu am avut ameteli.
O fi fost de la tensiune????
Oricum, era ceva de facut? Sau o duc asa pe piciore daca mai apar astfel de stari(ca pastile oricum nu am voie sa iau).
Voi ce credeti?
Exista ceva ce se poate lua la fluctuatii de tensiune? Ca nici sa sufar la o asa durere nu stiu daca e bine.
Va pup pe toate
13+
elenada spune:
Moniland am inteles acum esti in vizita vreo 9 luni. lasa ca dupa ecografie ne punem si noi o semnatura din aia cu burtica. Abia astept.
Raluocutza sa nu fie durerea de vreun curent care te-a tras.Dupa durerea descrisa asa pare. Tensiunea da dureri in ceafa in general. Sanatate multa
pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
madalina28 spune:
Am tras cu ochiul la pozele tale si vin cu slapu daca mai zici ca ai burtica mica uite aici o burtica intr-adevar mica de 38sapt care pleca sa nasca,dr mereu imi zicea ca nu stie cum incape un copil grasut intr-o burtica asa mica,Sofia a avut 3500 la nastere,nici macar nu am avut haine de gravida m-am imbracat cu blugii care ii port si acum doar ca in ultima perioada nu-i mai incheiam la primii nasturi
Elenada felicitari pt sarcina asteptam vesti bune pe 11 de la tine si Moniland care cu siguranta s-a mutat aici pt 8luni si ceva...
Fetele care se pregatesc sa-si tina puii in brate le tin pumnii!
La multi ani se Sf.Nicolae celor care se sarbatoresc azi!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ayda_m spune:
Neatza fetelor!
Raloucutza, dr cu care am facut FIV si dr care ma urmareste echografic mi-au zis ca se calculeaza asa...data cand am avut punctia(deci cand s-au fecundat embrionii) si mai adun 2 sapt, cum ar fi prima zi a ultimei mentruatii, eu aveam menstruatia fix la 28 zile luna de luna.Oricum, ma mai duc la echo si luni la dr cu care am facut FIV, e ultima vizita pt ca nu are timp de monitorizat sarcini, se ocupa in special doar de FIV si inseminari.Ma voi lamuri luni
Va pupic pe toate 

Ayda
8+
Julia75 spune:
Eu am schimbat semnatura, sper ca nu apuc sa schimb inca odata. Incep sa ma simt ca dupa ET cand nu treceau cele 2 saptamani sa pot face testul, parca sta timpul, si nici o durere nicaieri.
Miha, habar nu am in ce eram imbracata, rosu nu prea cred ca aveam, in schimb tin minte ca tu erai in trening alb-verde
.
Marush, bine ca ai intrat si pentru 2 minute sa stim ca totul e ok la voi.
pe bebici.
Aurel Cris, Madalina, multumim.
Moniland, atunci imprumuta-mi si mie un sac de rabdare ca chiar am nevoie.
Julia
39+