Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 10
buluna spune:
Buna mamici.
Am facut si eu marele eco de 12 sapt (11sapt si 5 zile), transabdominal si se pare ca totul este bine, chiar daca am fost racita rau si nu prea mananc. Bebele era de 5,5 cm si era cam gras, ca nu ma asteptam...la cat i-am dat sa manance...Avea 2 maini, 2 picioare...
Doctorul a zis sa revin peste 2 sapt, adica in sapt 15 sa mai vada ceva, dar nu stiu ce...
Va intreb: de ce sa ma mai duc peste 2 sapt? Oare ce o vrea sa vada si nu s-a vazut acum? (Merg la dr. Crisan din Tm.) Atunci eram cam aeriana si nu l-am intrebat...banuiesc ca stia ca fac un drum de 4-5 ore si nu ma chema asa aiurea...cred ca este ceva important.
A zis ca unele lucruri sunt mai relevante la eco decat la testele de sange.
Elenada, bun venit si sarcina usoara 9 luni.
Fetelor de la START, curaj si o nastere usoaraaaa.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
12+
Moniland spune:
Durerile de burta, gen premenstruale cam cat tin? Primul trimestru, mai mult, mai putin? Nu prea-mi plac si vreau sa stiu cand ma scap de ele.
ayda_m spune:
KINETA, la dracea sunt ![]()
MONILAND, durerile ca de CM eu le-am avut pana la aprox 6 sapt si apoi au disparut....nu complet dar destul de rar mai simteam dureri de burta si mult mai slabe ca intensitate...sa iei nospa.
Ayda
8+
Moniland spune:
ayda, multumesc de raspuns
. Eu azi am 6 sapt si 4 zile (asa zice calculatorul
) si au fost chiar puternice. Zilele trecute au fost ok, dar cum le-am simtit azi mi-am zis ca oare iar incep? Deci ar trebui sa treaca.
ayda_m spune:
MONILAND, or sa mai fie dureri dar cu timpul vor trece...nu te speria, e normal oarecum ca se mareste uterul...eu stateam mereu cu nospa la mine si chiar supozitoare uscosin. Acum vad ca m-au lasat, f rar mai simt intepaturi sau usoare dureri...chiar ieri am mai avut cateva reprize.
Ayda
8+
Bianca B spune:
Moniland la mine durerile de burta ca de CM au tinut pana in sapt 12-13, chiar ma ingrijorasem dar medicul a zis ca aceste dureri vor reveni in ultima luna de sarcina ba chiar mai intense. Durerile mele nu cedau nici la nospa, e adevarat ca nu am luat mai mult de 4 pe zi.
Bianca
29+ 
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Happiness_4_us spune:
Am intrat doar sa va spun ca Flori76 este internata in spital pentru monitorizare si urmeaza sa nasca!
Va rog din suflet sa-i tineti pumnii si sa va ganditi la ea, ca totul sa fie bine si bb sa vina cu bine pe lume!
Haide Flori!!! 

Nastere usoara!!!!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Ennni spune:
Flori76 nastere usoara si bebe sa vina pe lume mare si sanatos, tin pumnii sa fie totul ok 

. Doamne ajuta 
Eni
26+ 
Raymond si Roland