Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori, tinem pumnii stransi, nastere usoara fara probleme iti dorim.
La mine nici urma de nascare, azi am fost la eco, placenta nu-i deloc imbatranita, lichid am destul, bebe se simte bine, nici o durere.
Buluna, nu stiu de ce te-a chemat peste doua saptamani. Si eu am facut eco de 12 saptamani pentru masuratori, dupa aceea mergeam din 6 in 6 saptamani la eco.
Moniland, la mine durerile de burta tineau pana in saptamana 10, dar cum trecea timpul tot se scurta durata si intensitatea lor, luam cate un nospa cum incepea sa ma doare.

Julia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Flori76 nastere usoara
Julia75 mai ai putina rabdare, baieteii stau mai mult in burtica de obicei gandestete ca e ultima saptamana de sarcina si bucurate de ea, stii ca eu ma tineam de tine si de Flori am zis ca nu nasc inaintea voastra, acum ca nasteti voi imi pierd reperele si eu trebuie sa nasc anul viitor, te
Madalina multumesc, chiar ca nu stiu cum de a avut Sofia loc in burtica ta, m-am linistit,

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Flori, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Flori nastere usoara, refacere rapida si bb deosebit!
Moni, la un mom dat vei deosebi durerile. Ia cate un no spa si ar trebui sa treaca. Mai intreaba oricum si dr. Imediat vor incepe intepaturile (ligamentele). Mai avem un pic de rabdare pana joi!
Felicitari Buluna! Sarcina usoara! Eu la inceput am facut 3 eco (in sapt 5-6-7) apoi doar la 12 saptamani (DT) la 15 (TT) si la 20 morfo. O data pe luna a zis ca e ok. Si intre eco merg la dr de fam. (trebuie sa-si justifice si ea cumva banutii din asigurari).
Julia deja ma gandesc la tine!

Bq 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Buna!
Am aparut si eu pe forumul vostru! Tocmai m-am mutat de la capitolul FIV in Ungaria. De cand astept momentul asta!!!!!!!!!!!!
Am facut FIV la Szeged: ET pe 23.11.
Pe 22.12 trebuie sa fac prima ecografie, asa mi-a scris astazi doctorul. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Flori,nastere usoara, sa mearga totul bine si tu sa-ti revii repede. Sa ai un bb mare, cuminte, mancacios si de nota 10.

Bq, mai bine va intreb pe voi ca sunteti proaspat trecute prin asta. Cand am fost la medicul de familie ( o prietena buna)am intrebat-o de dureri si imi zicea ca isi amintea ca sunt, ea are o fetita de 4 ani, deci prea mult nu m-a lamuri. Oricum imi zicea ca sunt prima ei pacienta cu sarcina obtinuta prin FIV si ca inca nu a avut nicio graviduta cu gemenasi. Iar la dr. gine de abia pe joi si sigur uit sa-l intreb. Mai bine imi fac o lista si ma duc cu biletelul la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Espe, bravo fata draga!!!! si bine ai ajuns la gravidute!!!! Iti doresc o sarcina usoara, fara emotii si sa te bucuri de orice moment. Nu intra in panica pt. orice nimicuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Flori nastere usoara .
Espe Bun venit!
Moni AMR 3 zile Tzin pumnii stransi si sa vii repede cu rez ca sunt curioasa cati sunt. Eu nu am luat nici un No Spa pana acum, nu am dureri insuportabile. De fapt nici la CM nu am dureri eu.
Nusy pe unde umbla fata?

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Espe bine ai venit!
Moni conteaza oricum parerea dr! chiar daca a trecut sau nu prin asta! Ai grija unde iti pui hartiuta! ca poti uita de ea la ce emotii sunt cand vezi eco! (mai repeti in gand intrebarile)
Ce muzica asultati pt bb? (eu imi descarc deja cutiute muzicale, partituri level 1-3) sau am luat-o razna?

Bq 20+

Mergi la inceput