Gravidute prin FIV (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Micky2007 spune:
ayda nimeni nu poate masura la fix, numai un milimetru mai mult sau mai putin inseamna cateva zile. Mie mi-a zis odata un dr. ca daca voi veni peste cateva minute sau ore sa imi masoare bebele din nou cu siguranta voi avea cu totul si cu totul alte masuratori. Nu te speria, chiar nu ai de ce. Multa bafta.
Micky
15+
+
(asa spune dr.)
miha2004 spune:
Tensiunea in sarcina pare sa fie foarte ciudata, la unele prea mare la altele prea mica... a mea e mica rau 85/ 40 dimineata iar seara uneori ajunge la maxim 100/50 dar am pulsul intre 105 si 135 si asta de multa vreme la un moment dat mi-a recomandat sa merg la cardiolog sa-mi dea ceva sa mai creasca dar am verificat pulsul lui BB si era bine si nu m-am dus, eu nu ma simt rau nu ma doare capul sau alte alea.
Mirela si mie mi=a cumparat sotul inca un aparat de tensiune ca zicea ca aste electronic de il aveam nu e bun dar s-a dovedit ca si cu celalalt aveam tot la fel tensinea numai pulsul era un pic diferit, foarte putin. Preeclamsia da tensiune mare , peste 16 si dureri de cap circulare si mari care nu cedeaza, iti vajie urechile,nu cred ca ai tu cel putin asa sper 
Julia 
espe felicitari, sarcina usoara te astept la gravidute
Klu1973 mi-ai facut ziua frumoasa, tu stii cat ma bucur ca esti graviduta sa dea DD sa ai sarcina usoara si la termen.
Fetelor sa va povestesc si voua, in aprilie la Szeged eu Liana 30 si Klu1973 in sambata Floriilor am mers la biserica si am luat salcii cu care ne-am legat in jurul mijlocului, asa ne-a zis Pussi pe care o
si ii multumesc inca o data, si apoi ne-am facut poze cu pernele sub bluze ca sa vedem cum o sa fim gravide, le-am numit "Gravidute 2008" si iata ca acum suntem toate 3 gravide, nici nu stiti cat ma bucur. O sa pun pozele respective la semnatura, Ghyonghy ne-a pozat si vad ca ne-a purtat noroc.
Mihaela
34+ 

Happiness_4_us spune:
Floricel, alias Flori76, ia fa mataluta aici prezenta ca nu mai tzine. Ai 36 de saptamani si maine poimaine faci 37, asa ca stau cu sufletul la gura!
Da un semn sa stiu ca sunteti bine si tu si
!
Trebuie sa nasti cand suntem si noi acasa ca sa ne auzim la telefon. Musai!
Pup tare mamica sufletista care a inceput sigur sa aiba emotii ptr ca se apropie momentul!!!
Multa sanatate tuturor burticilor si un
special ptr Liana!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Madutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirela_1 Madutz, bafta si tie, tu nasti la Euroclinic? Mirela 37+ Diana Elena |
Da. nasc la Euroclinic! Nu-ti fa griji cu temsiunea, din cate stiu eu periculos este peste 16/9 iar preeclampsia are si alte semne: maini, picioare, fata umflate, crestere brusca in greutate, stare de voma, etc.
Eu n-am somn - am niste emotii maaama maaama

!Madi
37+ Papadia
Madutz spune:
Am vazut pozicile! Ce fruuumooos
! Sa fiti sanatoase toate trei si bebelusii vostri la fel
!Madi
37+ Papadia
Madutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Hello buticute dragalase Ma primiti si pe mine aici la voi. Eu sunt o proaspata graviduta. Nu am facut inca eco o sa fac saptamana viitoare pe 11 decembrie si am mari emotii. Eu am avut punctia pe 10 noiembrie si ET pe 13 noiembrie. Pe 25 noiembrie am facut Bhcg care a avut valoarea 335. Acum imi tot caut semne de graviduta dar in afara de greturi si somnolenta alte semne nu am. Cred ca sunt deajuns si astea. Va pup si va doresc sarcina usoara si la termen tuturor. elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Elena bun venit! Sa ai o sarcina usoara usoara si un bebe sanatos
!Madi
37+ Papadia
sima1 spune:
Elenada felicitari, sarcina usoara si bine ai venit
Ayda stai linistita nu te stresa ca creste el ca doar ie barbat nu?
Si la mineuna dintre fetite era mai mica dar acum aproape ca a ajuns-o pe cealalta.Nu mai ie diferenta mare intre ele.
14+

elenada spune:
Multumesc din suflet pt primire si va doresc din suflet sarcini usoare si la termen si bebici sanatosi si voiosi.
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua onomastica.
Moniland te-am vazut pe aici si am zis sa ma bag si eu in discutie. Apropo de tensiometrul electronic sa stii ca da tensiunea putin eronat da cam cu o unitate in plus fata de cat este ea in realitate. Mama e cadru medical si foloseste tensiometrul clasic pt ca au verificat tensiometrele electronice si cica cam toate arata in plus. Asa ca relax.
Magdutz mai ai putin si ai sa iti tii papadia in brate.
Multe fete am vazut ca nu mai au mult.
Ce frumos. Si eu as vrea sa treaca mai repede timpul si sa ajung prin luna a7-a ca sa ma linistesc.
Va pup dulce burticutelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Diana Elena