Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 6
Annie80 spune:
mey, la noi a fost, cam "mohorat" asa...aiurea, ciudat rau de tot, distractia a lipsit...ce sa mai spun, am avut revelioane mai reusite dacat asta. eu m-am simtit bine, asa ca ..nu mai conteaza,
Mi-am propus sa fiu mai rea anul asta, si sa ma mai pun pe mine pe primul loc 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Hihi mai Annie...ce dorinte de noul an!!![]()
Io...n-am nush ce dorinte, numai sa nu ne efecteze f tare criza asta pe noi si pe ai nostri de acasa....
Pearl
ache spune:
asa, pe 2009
Annie, si eu ma bucur mult ca ne-am auzit, am avut asa sentimentul ca ne stim de cand lumea, nu-sh de ce, de aici si tutuiala.
Pearl, eu nu cred ca ma duc anul asta acasa, anual in nici un caz.Costa mai ieftin sa-ti faci vacanta prin Malaiezia sau Thailanda de ex.. Ca tot n-am fost. In schimb in Romania mereu cheltuim o gramada si nici macar nu ne relaxam, alergam de colo colo sa-i vedem pe toti.
Hai sa va zic cum ne-am inceput noi anul. Daca pe 1 ianuarie 2008 an facut accident cu masina, nu rau
, pe 1 ianuarie 2009 ne-am lasat bateria undeva prin port, noroc ca am gasit un taximetrist care ne-a ajutat. O fi vreun semn
. Sper ca nu.
Si tot asa si cu laptop-ul, nu mai intra in Windows, sa vezi nervi...eu cum mai socializez
. L-a reparat sotul, cica sa-l nu-l mai opresc doar cu scosul din priza.
Va pup si va imbratisez asa, de inceput de an, sa ne mearga toate struna si criza eco. sa ne fereasca, ca-si cam facu simtita prezenta si pe aici.
Si neaparat ne intalnim in Dubai, intr-o vineri ca sa fim liberi cu totii. De-abia astept.
Dandum 
anca
mami de
bb Adam
pearl84 spune:
Ache te vazui la sobectu' cu razboi in or.mijlociu...fusei si eu p-acolo la prima repriza...da' mi-am luat vo doo rosii in freza ( ca dac stau in tara araba is spalata pe creierash si indoctrinata..) si n-am mai intrat..
Mai Annie cam asa fu si la noi..mai ca pensionarii..dar adevaru' e ca nici nu ma asteptam la ceva miraculos!
Noi mergem in Romania cred ca pe la mijlocul lui iulie..si abia astept ca mi-i tare dor!
Pearl
ache spune:
am vazut, am stat azi noapte si-am citit din urma, mi-a placut interventia ta
eu mi-am zis ca nu mai intru la subiecte d'astea firbinti, ca se lasa cu atacuri la persoana si alte magarii, dar n-am putut sa ma abtin ![]()
Dandum 
anca
mami de
bb Adam
Annie80 spune:
eu sunt la depresii....am balconu plin de nisip, mia expirat asigurarea la masina, m-a oprit si pulitia si mia reamintit, mama lu ala care a murit, ca bancile acum someaza la bagat banii in conturi, bine ca lucreaza la luat 
beletul meu spre romania e open-date, posibil luna viitoare, poate iunie-iulie...
sincer ref la subiectul de razboi, cu cearta aia ar fi super sa se linisteasca razboiul si sa se schimbe lumea in bine.... dar ???? 
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
....si pe cand intalnirea la dubai city ? care vineri? spuneti voi !
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Noi suntem disponibili in orice vineri de acu incolo...so inclusiv asta care vine.
Ia ce ziceti de Hard rock cafe din Dubai? Numai ca din cate stiu li s-a luat licenta pt alcool
Pearl
pearl84 spune:
Fetele, am gasit inca o fata la subiectul cu Razboiul (Ache tu stii)...ttka...si i-am scris pe pm sa ni se alature!
Pearl
ache spune:
Super, Pearl. Tocmai vroiam sa o fac eu, dar am zis sa scriu intai aici. Asa magarii ce s-au debitat la subiectul ala, mai rar. Ttik, te asteptam la noi.
Va dati seama ca suntem fiecare din alt emirat
, mai lipsesc 3.
Acum vreo luna cand am fost la Zoo, in Al Ain, ne-am intalnit cu un grup de Romani, erau din Sharjah. Se cunoscusera aici si se grupau in timpul liber si petreceau impreuna. Ne-au auzit vorbind romaneste si au venit la noi, f draguri, rau de tot. Au zis ca de cate ori aud romaneste au loc de un buna ziua.
Ei , si eu, navleaga, parca era picata din luna. Numai aiurea raspundeam, nu stiu de ce. Pana si numele copilului l-am zis gresit
. Si ma trezesc dupa ce pleaca ca eu de ce nu le-am cerut un nr. de tel, sa tinem legatura. Erau un grup maricel. M-am uitat dupa ei apoi, dar nu i-am mai gasit. Alta data nu mai fac asa.
O sa verific cu sotul pt. vinerea asta daca e disponiubil, doar ca as prefera un mall, ceva ca 0 sa venim cu bb si e mai practic.
Dandum 
anca
mami de
bb Adam