Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 6
Annie80 spune:
mey, la noi a fost, cam "mohorat" asa...aiurea, ciudat rau de tot, distractia a lipsit...ce sa mai spun, am avut revelioane mai reusite dacat asta. eu m-am simtit bine, asa ca ..nu mai conteaza,
Mi-am propus sa fiu mai rea anul asta, si sa ma mai pun pe mine pe primul loc
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Hihi mai Annie...ce dorinte de noul an!!
Io...n-am nush ce dorinte, numai sa nu ne efecteze f tare criza asta pe noi si pe ai nostri de acasa....
Pearl
ache spune:
asa, pe 2009
Annie, si eu ma bucur mult ca ne-am auzit, am avut asa sentimentul ca ne stim de cand lumea, nu-sh de ce, de aici si tutuiala.
Pearl, eu nu cred ca ma duc anul asta acasa, anual in nici un caz.Costa mai ieftin sa-ti faci vacanta prin Malaiezia sau Thailanda de ex.. Ca tot n-am fost. In schimb in Romania mereu cheltuim o gramada si nici macar nu ne relaxam, alergam de colo colo sa-i vedem pe toti.
Hai sa va zic cum ne-am inceput noi anul. Daca pe 1 ianuarie 2008 an facut accident cu masina, nu rau , pe 1 ianuarie 2009 ne-am lasat bateria undeva prin port, noroc ca am gasit un taximetrist care ne-a ajutat. O fi vreun semn . Sper ca nu.
Si tot asa si cu laptop-ul, nu mai intra in Windows, sa vezi nervi...eu cum mai socializez . L-a reparat sotul, cica sa-l nu-l mai opresc doar cu scosul din priza.
Va pup si va imbratisez asa, de inceput de an, sa ne mearga toate struna si criza eco. sa ne fereasca, ca-si cam facu simtita prezenta si pe aici.
Si neaparat ne intalnim in Dubai, intr-o vineri ca sa fim liberi cu totii. De-abia astept.
Dandum
anca
mami de bb Adam
pearl84 spune:
Ache te vazui la sobectu' cu razboi in or.mijlociu...fusei si eu p-acolo la prima repriza...da' mi-am luat vo doo rosii in freza ( ca dac stau in tara araba is spalata pe creierash si indoctrinata..) si n-am mai intrat..
Mai Annie cam asa fu si la noi..mai ca pensionarii..dar adevaru' e ca nici nu ma asteptam la ceva miraculos!
Noi mergem in Romania cred ca pe la mijlocul lui iulie..si abia astept ca mi-i tare dor!
Pearl
ache spune:
am vazut, am stat azi noapte si-am citit din urma, mi-a placut interventia ta
eu mi-am zis ca nu mai intru la subiecte d'astea firbinti, ca se lasa cu atacuri la persoana si alte magarii, dar n-am putut sa ma abtin
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
eu sunt la depresii....am balconu plin de nisip, mia expirat asigurarea la masina, m-a oprit si pulitia si mia reamintit, mama lu ala care a murit, ca bancile acum someaza la bagat banii in conturi, bine ca lucreaza la luat
beletul meu spre romania e open-date, posibil luna viitoare, poate iunie-iulie...
sincer ref la subiectul de razboi, cu cearta aia ar fi super sa se linisteasca razboiul si sa se schimbe lumea in bine.... dar ????
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
....si pe cand intalnirea la dubai city ? care vineri? spuneti voi !
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Noi suntem disponibili in orice vineri de acu incolo...so inclusiv asta care vine.
Ia ce ziceti de Hard rock cafe din Dubai? Numai ca din cate stiu li s-a luat licenta pt alcool
Pearl
pearl84 spune:
Fetele, am gasit inca o fata la subiectul cu Razboiul (Ache tu stii)...ttka...si i-am scris pe pm sa ni se alature!
Pearl
ache spune:
Super, Pearl. Tocmai vroiam sa o fac eu, dar am zis sa scriu intai aici. Asa magarii ce s-au debitat la subiectul ala, mai rar. Ttik, te asteptam la noi.
Va dati seama ca suntem fiecare din alt emirat, mai lipsesc 3.
Acum vreo luna cand am fost la Zoo, in Al Ain, ne-am intalnit cu un grup de Romani, erau din Sharjah. Se cunoscusera aici si se grupau in timpul liber si petreceau impreuna. Ne-au auzit vorbind romaneste si au venit la noi, f draguri, rau de tot. Au zis ca de cate ori aud romaneste au loc de un buna ziua.
Ei , si eu, navleaga, parca era picata din luna. Numai aiurea raspundeam, nu stiu de ce. Pana si numele copilului l-am zis gresit . Si ma trezesc dupa ce pleaca ca eu de ce nu le-am cerut un nr. de tel, sa tinem legatura. Erau un grup maricel. M-am uitat dupa ei apoi, dar nu i-am mai gasit. Alta data nu mai fac asa.
O sa verific cu sotul pt. vinerea asta daca e disponiubil, doar ca as prefera un mall, ceva ca 0 sa venim cu bb si e mai practic.
Dandum
anca
mami de bb Adam