Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Bine zici tu de mall ...eu daca n-am copii vezi ca nu-mi da prin gand unde e mai bine si pt ei
Apropo de mall, am fost la Ibn Batutta si mi-a placut ff mult! E mai fain ca Emirates si ca Dubai mall...pacat ca e departe rau..

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Departe rau de voi , de noi cel mai aproape. Asa ca va las sa alegeti care, mie imi plac toate.
Sotul zice ca peste 2 saptamani, dar tre' sa mai vorbim sa nu intervina ceva.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

salutare fetele, ce faceti ?

hard rock cafe, anul trecut in Ian-feb am fost acolo... dragut locu dar nu ce credeam ca e... IBn battuta... dragut decoru, ca in rest sunt majoritatea shopurilor de prin celelalte malluri.

eu n-am vazut Dubai Mall, si cica in afara de acvariu, nu prea e de vazut

dar cum stabiliti voi, numai ca voi intarzia.... am inregistrat masina si am dat de radare dar nu-i nimik ...sa vedeti cum oi merge inspre RAk

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Salutam fetele!Multam de invitatie!Dau si eu o cafea buna la filtru!

Sunt in Dubai,ne-am mutat din Al Ain d emult dar am uitat sa actualizez!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Salut!!! Bine ai venit ....Eh..Dubai... pai tu esti cel mai aproape de locul de intalnire!
Am fost de vreo 2 ori in Al Ain si taaare mi-a placut! Verdeata multa dom'le...
Prin RAK rabdam frig de vreo 2 zile asa...pe la voi?

Pearl

Mergi la inceput

deci oficial acuma suntem 4 de prin emirate ... bine ai venit ttik

Al Ain si umm al...masa sunt singurele emirate care nu le-am vazut, si nici nu cred ca o voi face, raman fana Dubai-ului
Pearl si noi ne cam congelam, cand ies pe balcon la fumat tre sa iau ceva mai gros ca ma cu tremurici..cica minima a fost de +14 grade in Al Ain, dimineata bag caldura la masina. in rest e placut, numai ca ma dispera vantu.

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Bine ai venit ttik!
Da, ne inmultim .
Si pe aici friggg, m-am gandit sa ma intorc pe jos acasa si am murit de frig. Lumea era cu geci de iarna si in papuci .

edit: sa va zic ca vineri am inteles ca se face un meeting de protest impotriva razboiului din Gaza, pe Corniche, Abu Dhabi.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ache

Bine ai venit ttik!
Da, ne inmultim .
Si pe aici friggg, m-am gandit sa ma intorc pe jos acasa si am murit de frig. Lumea era cu geci de iarna si in papuci .

edit: sa va zic ca vineri am inteles ca se face un meeting de protest impotriva razboiului din Gaza, pe Corniche, Abu Dhabi.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Sa-ti spun ca si pe-aici se poarta iarna aceeasi tinuta? Si eu am papuci, insa inchisi in fata, n-am mai incaltat pantofi de nu stiu cind, cizme nici nu am Si ce vaitati de frig la +14? Si la noi e la fel, +14/20 ziua, +5/10 noaptea, pe timp de iarna...mey, voua va e dor de frigul de la romanika, recunoasteti
Anca, ce mare s-a facut bb Adam
Voiam sa venim iarna asta la voi, sa merem si-n RO, insa datorita starii din Gaza am renuntat, sparam sa deschida in fine granita, insa situatia a degenerat cum stim cu totii...Intilneala placuta celor de pe la voi!

Mergi la inceput

Dodo sa mai poposesti pe la noi

Mie una nu imi este dor de frigul din Ro...mie mi-e frig la cele 14-16 grade cat sunt seara, la minus 6-8 devin tzurtzure cred.

Ache pe aici se poarta caciula+ geaca+ pant. scurti + papuci =

Azi saumaine ajung la dubai, si vineri, daca voi nu stabiliti nimik Ache depinde de tine cica mergem Ajman, daca soata e off..

LA MULTI ANI!!! daca aveti vre-un Ion, vre-o Ioana

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Ce pantofi, ce papuci meeeeiii...eu am trecut direct in cizme...si cu puloverul pe mine.
Dupa cum zice Annie...de voi depinde cand ne vedem Ache...ca noi asa...ca frunza-n vant...suntem mai liberi. Deci dai tu semn...si noi te urmam ("La un semn deschisa-i calea..." stii versurile).
Inca pana in ziua de azi n-am despodobit bradul...si am decis ca-l las pana ma plictisesc de el (daca veniti la mine in iulie sa nu va mirati)

Pearl

Mergi la inceput