Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 5
ache spune:
Le-a adus din Romania, ca-s sarate si tin mai mult, nefacute.
Bine ar fi sa se gaseasca aici, dar nu-sh de ce astia nu mananca asa delicatesa. Doar icre negre si rosii. Aveau la Carrefour oferta de sarbatori, 2 borcanase icre negre/rosii 30 Dhs.
Si noi Rev tot acasa, dar nu ma deranjeaza, astept Curcanul. Si dupa ma apuc de dieta drastica, ca nu se mai poate.
Dandum
anca
mami de bb Adam
pearl84 spune:
Immmm..icre...
Io de revelion fac numai chestii usurele..ca sotu nu mananca nici un fel de carne in afara de peste so..posibilitati limitate. Cred ca incropesc niste platouri reci cu branzeturi, masline, sunca de pui, snitzele si peste pane..etc. Plus ceva salata de cartofi cu ceapa verde si boabe de fasole din alea rosii.
La desert o sa tai in doua 2 pepeni galbeni..ii scobesc de miez...si ii umplu cu salata de fructe si frisca.
Sper ca in 31 sa mergem la patinoar la Dubai Mall (haideti si voi)..ca de cand imi doresc..numai sa nu aiba Alin turnare de beton in ziua aia
Pearl
Annie80 spune:
Pearl, Clau intreba de sotul tau acum cateva zile...daca merge la munca ?
Mey , La Multi Ani! de Anul nou Islamic (inca nu stiu daca e azi sau maine) dar eu va urez numai de bine, de mii de ori mai bun ca acesta care trece
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Zi-i la Clau ca merge mergeeee...ii tare harnic!
Noutati din RAK: avem si al doilea mall!!!!!! Safir Mall, mare si frumos...si care are corent de la 3 generatoare. Azi ma duc sa vad cu ce se pot lauda!
Pearl
Annie80 spune:
mey, sa ne spui si noua daca e ceva interesant la Safir Mall, ca sa venim in vizita
ce plictiseala.....sa mori si nu ai unde sa iesi .....
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
LA MULTI ANI! un an nou fericit, plin de realizari, belsug si bucurii
pe unde sarbatoriti?
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!! UN AN NOU EXTRAORDINAR, FERICIT, PLIN DE PACE SI IUBIRE!!!!!!!
Pearl
ache spune:
La multi ani si de la mine!
Sa ne regasim in 2009 sanatosi, fericiti si mai buni.
Sa vi se implineasca toate dorintele!
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
LA MULTI ANI!!!
Cum spui La multi ani in araba?
Ache, scuze... blame the etisalat, sau mobilul meu, oricum ma bucur ca te-am auzit acum ramane sa ne vedem
Acum astept anul nou si la romania...so cheers!!!
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Mey..nu prea am simtit ca e Revelionul...sarbatorile astea de iarna nu se compara cu ce e acasa..
Apropo de acasa..in ce luna aveti de gand sa va faceti vacanta anuala in Romania?
Pearl