Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Prezentaaa!
Bey, pai eu sunt cu pregatire pt Craciun..incerc sa gasesc o curatatorie decenta (esec pe toata linia..am curatat covoarele manual cu apa si otzet...bunica-mea ar fi mandra de mine).
Apoi curat baie..bucatarie...mutat mobila sa incapa bradul...and so on.
Ia ziceti voi ceva meniuri de Craciun sa ma inspir mai fetelor...
Annie, crizantema mea e inflorita si faina...lui Alin nu-i prea place ca zice ca seamana cu o buruiana

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

cu cu covoarele, eu am facut fursecuri si leam ornat si bibilit, de nici mie numi vine sa cred ce rabdatoare am fost ..ca l-a sfarsit imi spuneam ca nu dau la nimeni sa pape

floarea me cred ca o bag in vaza

meniu de craciun: salata de telina cu mayo ,sarmale sau ardei umpluti, ciorba, poate de burta, fripturica (?) si fursecuri totul e provizoriu depinde de ce mai visez noptile urmatoare

as face si un cozonac....

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

HO! HO! HO! Merry christmas

va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa fiti iubite si toate visele sa vi se implineasca

nu va doresc unul cu zapada, pt ca e greu, dar multumim pt Emirates Mall sa mai vedem sa nu uitam culoarea

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Craciun cat mai ferict!!!!!!!!!!!!!
Asta e unul din momentele alea grele din strainatate..sarbatorile..uff..am reusit sa nu bocesc anul asta
Am facut brad..si praji...si ama scultat colinde si am baut un vin cu niste prieteni. N-o fi asta Craciunul perfect, dar tot se califica la un loc pe podium..
Voi cum va petreceti?

Pearl

Mergi la inceput

noo i am petrecut cu prieteni...alte nationalitati si romani

sa vezi ce iubesc localnicii palinca ... unbelievable

fara colinde romanesti...sa nu intram la depresii.... in rest... ca acasa mancarica multa si buna, beutura

maine al meu munceste...crappy!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Un an nou mai fericit,
Cu de toate garnisit,
Sanatate si iubire
Si cu multa fericire!
Ceaciun fericit!

Fetelor, eu am chiulit la greu ca nu-mi mai ajunge timpul deloc, trebuie sa ma organizez. Deja sunteti la pag. 4, promit sa scriu mai des.

Pearl, mor de ciuda ca n-am citit cand ai zis ca vii in Abu Dhabi, ca ne vedeam. O sa va dau nr. meu de tel. pe PM. Pai de ce nu va mutai voi aici, daca tot va place ? Ce lucreaza sotul, parca in constructii? Eu tot in domeniu, ii trimit cv-ul daca vrea.

Annie, esti tare draguta, multumesc de aprecieri. Adam are 7 luni si taticul e libanez, ne-am gasit prin Romania, demult , nu aici.
Ai mei au ajuns cu bine, au adus si ploile cu ei. Baietelul tau cati ani are? Pearl, tu ai copii?

Mama a facut de Craciun sarmale, salata beuf, ciorbita miel acrita cu zeama de varza. si colinde la tvr intl., ca m-au zapacit de cap cu el, numai emisiuni rasuflate.

Hannen,. Stii ca eu te iubesc mult de tot. Pup capritele frumoase. cum fac sa vad poze noi?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Mey, eu sunt singura fara copii inca..am 24 de ani si m-am gandit ca inca mai e vreme...
Si mie imi pare rau ca n-ai fost pe forum..mai ales ca nu venim des ca e departe..dar..inshallah..la alegerile pt presedinte din 2009 venim!
Ache chiar te rog sa-mi scrii numarul sau adresa de yahoo messenger daca ai...ca daca mai venim sa ne si vedem. Esti norocoasa ca ai avut familia din ro cu tine..noi ne-am colindat cu ai nostri prin web cam...
Meniu: salata beuf, salata de ciuperci cu maioneza, supa de salata, pui si creveti, orez cu legume si prajituri. Cam atat si inca mi-i plin frigiderul.
Annie ati fost ieri in Dubai?

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Am trimis pe PM-ul lui Annie, ca tu nu-l ai activat. Asa sigur nu mai ratam intalniri, inca mor de ciuda ca nu ne-am vazut.
Ieri eram la piata de flori si am vazut crizantemele si mi-am adus aminte de voi. Cica va trimit nr. de tel, numai ca uitasem.

Da, esti tinerica , 24 e o varsta superba, mai fara de griji asa, din amintirile mele.
Super meniul vostru de craciun. Eu ma gandesc deja la cel de anul nou, deocamdata curcan si icre si diplomat, mai vedem pana atunci.

Ma cam deprima vremea asta rece si innorata, iubesc soarele. Cam nefireasca pt. Emirate. Soata mi-a fost la pescuit acum 2 zile, toata noaptea. Cica a murit de frig, ii inghesara mainile pe unditza. Yahoo Weather arata dimineata 10 grade. A adus 6 fatze de peste, gustoase cei drept si fara oase, dar tot n-a scapat de comentarii
.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Mai fetelor ziceti-mi si mie cum se activeaza nazdravania aia de pm??????

Pearl

Mergi la inceput

Neata, ?
a mea floare s-a uscat.... dar o pastrez pt la anu

Ache, de ce nu ai trimis-o si pe mama ta la mine sa-mi faca si mie cate ceva?

Icre...de unde ai icre? vad ca sour cream tre sa merg in Rak, nu-mi spune ca pt icre tre sa vin Abu Dhabi

Pearl vineri am fost in dubai..computer plaza, Deira city center si iar computer plaza...unde al meu a cheltuit o gashca de bani pt calculator dar nu mia luat si mie o rochie , cica sa ia salariul intai, care va veni dupa 1 Ian...si eu vroiam de anul nou.

ma gandesc cu groaza ca o sal facem acasa dar asta e

Pearl..PM il activezi te duci in profil personal si trebuie sa ai pe acolo ceva cu "activare PM"

Eu pt rembelion fac ...o salata boeuf,... un file de peste.. (sa fie pe masa) Un Tiramisu....si mai astept idei ...

pup you!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput