Cafelutza de Emirate

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Noi nu tinem Valentine's
Las ca sarbatoresc dragostea cand am chef, nu asa...
Annie cum is alea junghiuri???????

Lacramioara, pai daca aveti chirie si asig. medicala e ok..firma sotului nu da nici una nici alta, dar noi locuim in alt emirat mai sarac si e ok.

Recomand Al Ainul ca are parcuri absolut super faine..am fost in parc la picnic..am stat la umbra..pe iarba..floricele..pasarele..frumos, ce mai.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ce romanic cu pasarelele ciripind, si cica nu tineti Valentine's Day

junghiuri sunt niste dureri printre coaste/ spate intermitente si nu prea te lasa sa respiri cum trebuie, apar de obicei de la... nushce, la mine e voodoo

eu mi-am pus vopsea in par alta decat negru- negru, dar daca nu iese fain bag la loc negru-negru!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Ti-a iesit vopseaua asa cum ai vrut?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

mda, mai inchis... spre negru , dar eu stiu ca e dark brown frosted... data viitoare am sa ma decolorez intai

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanar spune:

Buna, peste doua zile ajung si eu in Dubai intr-o excursie de doar 3 zile. As avea si eu nevoie de niste informatii de la voi cu scuzele de rigoare ca am intervenit in conversatiile voastre. Am dou fetite de 5 si 14 ani si as dori in putinul timp pe care-l am sa le cumpar imbracaminte si incaltaminte. Voi sta la hotelul COPTHORNE in DEIRA si as dori sa ma ajutati cu informatii despre cele mai apropiate locuri de cumparaturi fata de acest hotel si cu ceva sfaturi despre magazine cu imbracaminte si incaltaminte de calitate dar totusi la preturi accesibila asa ca pentru venituri de roman. Va multumesc si inca o data scuze. Va doresc o primavara -vara frumoasa acolo in Dubai. Aici in Brasov de unde scriu eu e iarna in toata regula. Si inca ceva pentru safari in desert e nevoie sa am la mine ceva medicamente preventiv?

Mergi la inceput

welcome to dubai city, sau sa spun Marhaba!

pai daca stai in Deira, Deira city mall, ma repet dar e preferatul meu, si cred ca mai sunt altele , si magazine mai mici cu chestii de calitate.. ah si taxiure nu sunt scumpe, asa ca de ce sa te limitezi numai la deira ?

De safari ? il faci indeendent sau in grup organizat ? daca e organizat o sa informeze ei ce trebuie sa ne spui si noua ca eu una nu stiu, daca e independent... grija mare si apa multa!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

mai ...respirati?

Va invit la www.cirquedusoleil.ae/" target="_blank">Circ

ce faceti in WE?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Am vazut ca vin astia..daar pe timpuri de criza 400 de dh e cam multisor pt un belet.
Ieri am fost cica pe plaja in Dubai..dar a fost cam frig si deci nici vorba de plaja sau intrat in mare...apoi am dat o tura in Dubai Mall.
Cam atat...voi?

Pearl

Mergi la inceput

ce aiurea cu circul... si nici macar n-am vazut sa fie cu animale, poate poate calcam si mergeam sa-l ducem pe pui

noi am fost ieri la hard rock cafe, apoi pe la Atlantis pe Palm Island, unde ma manca sa vizitam si Dolphin bay.. miam luat un delfinash de plush, o dulceata, am condus tot drumul cu el in brate.... si cum mergeam asa cu el si al meu sot se uita ciudat la mine, ii spun... e asa de dulce pacat ca nare suflet, sa zica si el ...*pauza/ nu stiu cum face delfinul/ la care spun instant* Miau* eh de acum asa a ramsa, cu delfin sa faca miau appoi pe la deira CC prin carefour, initial ma uit de un costum de baie rosu... la Atlantis avea roz... 645 numai sutienul asa ca caut mai ieftin..mult mai ieftin

ACHEEEEE!!!!! ce faci mami???

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

nimeni nimic????

Pe unde sunteti?

Nimeni nu mai viziteaza dubaiul, nici o parere de dupa ???

daca sar da premiu la "cel mai activ user la cafeutza de emirate" as castiga detasat.. nu ca mi-ar place!

ACHEEEEEEE!!!!!!!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput