Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 16
luxe spune:
Mersi ptr pont, Pearl84....ar trebui sa stam atenti...!!
Annie....e prima vizita....iti dai seama, altfel nu v-as fii sacait pe voi atat...§!!
Annie80 spune:
dar nu sacai pe nimeni, doar de asta suntem aici, nu ?
Sedere cat mai placuta aici,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
mama_de_bebe spune:
Buna!Va citesc cu mare interes postarile.Sotul meu a primit un job in Dubai.Asta inseamna ca ne vom lua cei 3 copii si vom incerca sa ne obisnuim cu viata in Emirate.Va rog, dati-mi si mie cateva informatii despre scolile si gradinitele cu predare in lb engleza,despre chirii si orice alta informatie care credeti voi ca este utila.Va multumesc!
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama_de_bebe Buna!Va citesc cu mare interes postarile.Sotul meu a primit un job in Dubai.Asta inseamna ca ne vom lua cei 3 copii si vom incerca sa ne obisnuim cu viata in Emirate.Va rog, dati-mi si mie cateva informatii despre scolile si gradinitele cu predare in lb engleza,despre chirii si orice alta informatie care credeti voi ca este utila.Va multumesc! |
Daca nu a primit si locuinta cu chiria platita de firma, nu cred ca puteti pleca cu totii...Chiriile sint nu scumpe, ci extrem de scumpe. Si scoala internetionala/gradinita sint destul de scumpe, fiind particulare, deci iarasi salariul trebuie sa fie mare sa acopere nevoile. In ce priveste mincarea si hainele, preturile sint pt. toate buzunarele, insa daca vrei de firma, portofelul tre sa fie pa masura, asta e lege oriunde mergi Scuze, fetelor, ca mi-am virit mustatile, insa am vazut ca nu-i raspunse nimeni fetei, crezui ca va lua somnul
P.S. Mama de bebe, numele tau e cumva Mihaela?
Annie80 spune:
da, ar trbui sa aibe accomodationul platit de companie, majoritatea asa fac,
Scolile si-au dublat taxele, de aceea multi isi trimit copii la studii inapoi in tarile natale, acuma depinde de scoala, ca nu e nimic batut in cuie. Aici la mine foarte putin si nesemnificativ.
oricum pt Dubai, parerea me e ca trebuiesc 2 salarii, deh muuuulte tentatii
Ache, Pearl ce faceti azi? acasici? Noi acasica, una e ca sunt in dureri si doi: vreamea asta e asa de.....
Dar va invit la nunta, baiatului seicului se insoara azi, am avut 5 zile de "balamuci" mai mult sau mai putin,
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Mey noi azi cica mergem in Al Ain la vizitat..vremea e cam naspa...dar ne-am saturat de RAK!
Annie petrecere faina!
Ache, pe unde umbli?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
mama_de_bebe spune:
Buna dimineata!Va multumesc pt informatii.Da ,are cazarea platita de firma, asistenta medicala gratuita iar salariul e destul de bunicel.Numele meu este Lacramioara.Va doresc o zi buna!
Annie80 spune:
ahhh am uitat sa spun ca am 2 junghiuri, de nu ma lasa sa dorm /misc de vreo 4 zile, cu nimic nu vrea sa treaca, dorm numai pe bucatzele asa ca party....
in Al Ain vrem sa mergem si noi, dar cand o fi vremea mai frumoasa, si eu mai in puteri
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Mey noi azi cica mergem in Al Ain la vizitat..vremea e cam naspa...dar ne-am saturat de RAK!
Annie petrecere faina!
Ache, pe unde umbli?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Luxe, sa vii sa ne sui si impresiile de dupa
Mama_de_bebe anytime ...aici e totul unpredictable, si mai trebe sa stii ceva esential Inshllah, are inseamna, cand vrea Allah, sau in romaneste "mai asteapta" (perioada de timp + inshallah = de 3-4 ori perioada de timp) totul se misca incet, ei au 3 viteze, incet, foarte incet si inshallah dar cred ca te vei obisnui.
Dodo
Ache ne-ai uitat, huh?
Si de Valentine's day pe unde meretzi?
------------------------
Alergic at stupidity.