Cafelutza de Emirate
Raspunsuri - Pagina 18
luxe spune:
!fetelor....si uite asa s-a terminat si binele ! A fost excelent !!! Si eu si sotu nu ne mai venea sa ne intorcem !!! De fetita ce sa mai zic...ea daca are piscina,plaja,e cea mai fericita...si a avut parte zi de zi !!! Vremea a fost super! Vacanta nostra a inceput cu dreptu,cand la aeroport ne-au schimbat astia biletele si ne-au pus la bussines class Ce sa mai zic...eu m-am simtit ca in America...cam aceeasi clima,toti vorbesc engleza,o gramada de malluri........chiar i-am zis sotului:cand nu putem ajunge in america,venim in Dubai...:) !
Singura dezamagire a fost ca nu am vazut Burj al arabuul...la inceput sotul a zis ca nu da o caruta de bani ca sa intre intr-un hotel...apoi cand a vrut sa-mi faca pe plac,nu am mai vrut eu...(o las la alta vizita) !
Nu mi-a placut Global Village !!
Ce ne-a placut foarte mult,a fost la souk Madinat Jumeirah..excelent loc de plimbat...acolo ne-am plimbat cu abra...!!!
Iar de malluri ce sa mai zic...cred ca toate merita vizitate...si va dati seama ca am profitat din plin...
Pe scurt: minunat !!!!!
ache spune:
eu iau detasat premiul pt. cel mai chiulangiu user...
da, va ubesc muuult
N-am apucat sa citesc tot ce-ati mai scris,
sunt pe mare fuga, azi pleaca ai mei si ma pregatesc de aeroport
...cu bb dupa noi, sper sa doarma.
Luxe, super ca a iesit asa frumoasa vacanta!
Ma gandeam la tine daca esti pe aici, ca vremea a fost superba sapt. asta, chiar si apa e buna. Eu n-am intrat inca, astept sa fie calda rau .
Va mai povestesc maine.
Edit: Luxe, nu pot sa-ti vad pozele, cred ca-i flickr si e blocat aici. Mai ai pe alt site?
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
Luxe, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita, mereu sunt reusite aici Ar fi super sa vedem si noi pozele tale
Iote ce laud emiratele, de parca m-a facut mama aici
Ache cum merge dieta, uitasem sa te intreb ? aproape ca te dadusem disparute, nici un semn in ultimile zile, dar sa stii ca te inteleg si nu ma supar
chiar de ce o fi bocat flickr-ul aici stiu ca de pe telefon puteam sa intru pe el
presupun ca tu te plimbi la aeroport, DXB sau AD?
Pearl, tu ? pe unde umblati azi?
Noi, cred ca simplu si ieftin Hilton pool, plaja! poate vine si al meu sot ca sa pot citi eu in liniste
Ache, planuim o iesire la Rest romanesc sa pui berea la rece!!!!
Va pup!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
luxe spune:
Da, a fost o vacanta reusita !!! Si cu siguranta o sa mai mergem pe acolo !!!!
Am uitat sa va spun ca m-au cucerit araboaicele !!! Wawww, mai ales vesmintele lor alea negre, m-au innebunit ...in magazine ma uitam la vitrine ca prostita...!! Si am vazut cateva tipe superbe....elegante si finute...!!
Mmmda..pozele mele sunt la Flickr....dar am pus cateva ptr voi la albumul de aici ..da-ti clic pe aparatu foto !!!
Annie80 spune:
Luxe ce printesa ai sa va traiasca!
restul
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Feteleee..iaca si eu p-aici...ma mai primiti?
Mai noi vineri am fost foarte cuminti...am stat pana dupamasa in pat la filme..in spetza la "prison breack"..ca daca te uiti la un episod nu te mai poti opri. Am facut pauza de mers si mancat (ca nici n-am gatit daca numa la laptop am stat..)..si apoi dulciuri si iar serial. Mda..suntem obsedati...
Si in rest sport, natura, tineretze si oi cretze...nimic schimbat la noi in sat.
Luxe, ma bucur ca v-a placut vacanta.
Ache, bine ai revenit "in front"!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
moldoveanca spune:
Buna fetelor,daca tot intrebati cine mai viziteaza Dubai-ul iata-ma ca am aparutV-am spionat putin si am vazut ca sunteti un grup tare haios
Noi o sa ajungem in Dubai pe 11 martie si vom sta la Jumeirah Beach Hotel si am mari emotii.Avem una bucata print mostenitor de 1 an jumate care e tare poznas si am groaza de zborul lung si cum se va comporta acolo
Ce sfaturi imi dati?Ce mall-uri sunt si cum sunt resturantele?Scumpe?
Noi locuim in Londra si suntem disperati sa ajungem la soare.Cum e apa?Calda in aceasta perioada?Abia astept sa ne balacim.Va pup si va doresc o primavara frumoasa
mami fericita de Vladut Dominic
Annie80 spune:
pai, la jumeirah, are unde sa se joace printul tau apa nush cum e, al meu prefera piscina unde e incalzita, acolo e un restaurant "La Traverna" cu o lasagna" bestiala.,
Fetilii, LA multi ani de 1 Martie!
Eu vreau ghiocei, visez in disperare cum primesc.... si frezii
Asa ca va ofer
------------------------
Alergic at stupidity.
moldoveanca spune:
Annie in gradina noastra e plin de ghiocei asa ca ti-i daruiesc pe toti
Multumesc de raspuns,sunt putin ingrijorata ca nici acum nu avem vize ne freaca aia de la rezervari sper sa se rezolve pana la urma.Ahaaa deci lasagna e bunaSi printul are unde sa se joace si sa o lase pe mami la plaja
mami fericita de Vladut Dominic
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 Eu vreau ghiocei, visez in disperare cum primesc.... si frezii |
Iti dau eu miocei, e tot un soi de ghiocei