Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
tu fetelor e perioada nazdravaniilor

sa vedeti ce am patzit noi in dimineatza asta ,se trezeste puiutzu pe la 8:30 ne jucam cu ea ,sotzul meu se pregatea sa mearga la birou ,era cu Tiadris in camera si dintr o data aude "poc "s a catzarat in patul nostru si din patul nostru a sarit in patutzul ei ,am tras o sperietura nici nu vreau sa va zic
asa ca ne am apucat sa face modificari si sa i mutam patutzul la jumate de metru de patul nostru ,sper sa fie totul ok acuma

GIULIA bine ai venit
ce ti face puiutzu ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

IOANA 13 super pozele ,asa mi de ciuda ca n am facut poze la totzi co****shii

noapte buna

Alex, si mie imi pare foarte rau ca am uitat aparatul acasa, desi era pregatit... si chiar ma gandeam sa fac poze la fieacre mamica cu copilasul ei, apoi sa fac un montaj pentru bulgarasii nostri... dar asta e...too late... poate la intalnirea viitoare....

sunt super pozele cu Tiadris cum doarme dupa petrecere..se vede ca era rupta, draga de ea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giuliam

buna seara
sunt mamica unui ingeras de 1 an si 1 pe nume Giulia si m-am gandit sa mai vb si cu late mamici despre stelutele care ne bucura viata zi de zi

Bine ai venit mamica Giuliei! Asteptam cu drag detalii despre voi, poze si sa discutam despre bulgarasii nostri...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dpop

giulia, bine ai venit! trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa vedem instant ce scrii, asa ca povesteste-ne despre tine

aseara spalam vase si irina a furat din sertar razatoarea si a fugit cu ea. bineinteles a cazut si si-a razuit barbia . am dat-o cu apa oxigenata....da' altceva, ce sa pun pe ea? saracuta mea ranita

azi sigur e ziua cuiva

La Multi Ani !

of, saracuta... nu stiu ce sa zic, ceva spray cu aloe vera daca ai, daca nu ceva crema cu galbenele, ca cicatrizeaza bine???

la mica ranita...

ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Giulia bine ai venit!!

Si noi, si noi nazdravani: aseara ii puneam laptele in sticluta, deci eram cu sticla plina deschisa in mina, el trage un pahar, se sparge, eu sar sa nu se taie, vars laptele pe el, el se sperie si fuge si da cu capul in usa ... parca eram in filmele lui Chaplin. Abia il schimbasem in pijama, a trebuit schimbat...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

si noi, dar cu alte probleme: din cauza tusei, dupa ce a mancat saracu si asa putin,cum mananca el, a vomat tot, inclusiv medicamentele pe care i le dadusem, asa ca a umplut tot patul si inclusiv pe el.. a trebuit sa schimb toooot...

ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Alex, acum sa aveti grija sa nu se duca din patul vostru jos. Asa am facut noi cand a cazut de era sa-si rupa dintele. Am despartit patutul de pat ca sa nu sara asa cum a facut Tiadris. In schimb ea s-a balansat la capul patului si s-a dus jos.

Ioana, super faza!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA draga sper sa nu se intample asta si la noi ,nici nu vreau sa ma gandesc ,oricum mersi mult de avertizare
DIANA cumpara spray cu propolis si galbenele ,e f bun

gata mancarea :mazare cu carne de vita
aproape gata si curatenia

e destul de cald afara pt perioada asta si ieri am fost in parc dar erau numai 2 mamici cu bb
poate astazi vom intalni mai multi copilashi

ANDREEA(ELADEEA) si mie tare mult imi plac pozele de la petrecere ,lasa ca data viitoare poate avem mai mult timp sa facem poze mai profesionale
sanatate puiutzului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-tare faza, am ras una, hihi.

Giulia-bine ai venit, scrie-ne de voi cate ceva!

Alex-am pus in practica reteta, yuyyyy ce ne place!

noi tot cu nasucul infundat,destul de tare.

Victo-scuze de intarziere, am uitat sa-ti scriu ca m-ai intrebat ce a primit piti.si noi suntem cu picaturi de maxitrol.

ma bucur ca am scapat de antibiotice(adica e a treia zi, fara febra, deci eu sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

adab-ti-am trimis mesaj pe yahoo ca nu ti-ai activat PM-ul si nu puteam.citeste-l te rog.ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana te-ai decolorat? Eu am puncet de titulatura si nu stiu ce sa scriu

Ma bucur ca v-ati distrat de efectul in lant de aseara

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput