Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 17
giuliam spune:
buna seara
sunt mamica unui ingeras de 1 an si 1 pe nume Giulia si m-am gandit sa mai vb si cu late mamici despre stelutele care ne bucura viata zi de zi
giuliam spune:
buna mamicilor
sunteti tare dragute si as vrea sa vb si eu cu voi
sa mai schimbam cae oparere despre ingerasii nostri
mama giuliei
puisorul spune:
Giuliam, bine ai venit si te asteptam sa ne mai povestesti despre voi.
Adab, ma bucur ca v-a placut jucaria. Stefana roade de zor la ea.Si noi am incercat cu claditul cuburilor dar cred ca e prea devreme pentru ele
.
Alex, eu ma gandesc sa incerc reteta ta dar pentru mine ![]()
Azi va fi cald in continuare asa ca vom iesi dupa-amiaza la plimbare in Babes.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
dpop spune:
giulia, bine ai venit! trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa vedem instant ce scrii, asa ca povesteste-ne despre tine ![]()
aseara spalam vase si irina a furat din sertar razatoarea si a fugit cu ea. bineinteles a cazut si si-a razuit barbia
. am dat-o cu apa oxigenata....da' altceva, ce sa pun pe ea? saracuta mea ranita
velenamaria spune:
buna dimineata..azi suntem matinali..
bine ai venit giulia.
cine zicea de produsele naturiste? exista ceva recomandat in cazul dermatitelor de contact? sunt tare suparata...am facut tratamentul si doar dupa cateva zile a si aparut ...am avut grija cu fermoarele..nu-l mai culc nici in saculetul de dormit...ufff. azi noapte intre 2-4 s-a tot foit si scarpinat saracul copil.
Diana..vad ca si alti copii sunt nazdravani..al meu a furat un ibric si l-am prins de mana tocmai cand se pregatea sa loveasca ecranul tv-ului. pe zgarieturi eu am pus rivanol si un pic de crema de galbenele.
o zi buna tuturor
mami si edi
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
dpop spune:
velena, eu stiu ca atunci cand irina a facut ceva pe piele dr a zis sa o dam cu stelatria de la mustela. eu am luat si stelatopia ca era la oferta, care e specific pt dermatita atopica. la ea au functionat, dar nu era ceva asa serios.
naturist pe piele stiu ca merge f b uleiul de masline.
anca.b spune:
Giulia, bine ai venit. scrie repede cele 10 mesaje care sint moderate, sa putem discuta in timp real.
Dpop, ce nazdravana ai tu acolo...legume interzise sint doar fasolea uscata si varza acra. in rest se poate da absolut orice leguma bebelusilor. stefan e mort dupa conopida...de fapt el nu refuza nici un fel de legume...e un mincacios...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Giulia bine ai venit!!
Si noi, si noi nazdravani: aseara ii puneam laptele in sticluta, deci eram cu sticla plina deschisa in mina, el trage un pahar, se sparge, eu sar sa nu se taie, vars laptele pe el, el se sperie si fuge si da cu capul in usa
... parca eram in filmele lui Chaplin. Abia il schimbasem in pijama, a trebuit schimbat...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Ioana, parca vad scena!!! ![]()
![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
dpop spune:
ioana ce bine am ras! deci nu numai noi suntem asa. deja avem prea multe semne de "buna purtare", o sa creada lumea ca o maltratam.