Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 16
ploscariu spune:
Alex 29 Chiar am 2 buc. conopida si nu stiam cu sa o pregatesc, multumesc pt. reteta, suna delicios am sa fac si eu.
Fetelor, Ionutu meu e din ce in ce mai sigur pe piciorusele lui, face cate 4-5 pasi, apoi se pune in patru labe,dupa care se ridica iar si mai face cativa, e asa fericit de performanta lui, trebuie sa-l filmez sa vedeti si voi. Mai noi am mai descoperit ceva: Ionut canta: aaaaiiiiiiiaaaaaaiiiiiiilaaaa...
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
poze cu Ioana si Ionut
Ioana13 spune:
Alex foarte bine suna conopida, o sa o fac si eu
Ce faina e Tiadris unde doarme... parca a chefuit toata noaptea
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
in sfarsit reusesc si eu sa va citesc si sa va scriu...ati scris nu gluma..
LA MULTI NAI IN PRIMUL RAND ANI...SA TE BUCURI DE FAMILIA TA SI SA-TI ADUCA FETITA TA NUMIA BUCURII..
ELADEEA si eu sunt de acord cu propunerea ta prinvind cazul baietelului ANDREI.
fetelor asa-i..e cel mai bine sa ducem noi unde putem jucarii sau lucrusoare.eu ma gandesc la expo ca m-as duce oriucm sa vad cee-i pe-acolo si este timp mia mult decat in alta parte.oare trebuie impachetate si acolo?sau se pun asa numai in ceva saci??
si eu la sara folosesc apa marina decand era de cateva zile.ii desfundam in fiec zi nasucul pt ca i-a fost blocat un canal lacrimal.si si nasucul avea cev aprobl din cauza asta.acum ain schimb numia sta deloc la desfundat cu apa marina sau ser
sara cu alte tipuri de pampersuri ce-am mai incercta se cam uda..asa ca folosim pampers nr 6.
ioana13 super fain cd-ul..ii place f mult.vine la calc si-mi spune:mami,mami...diuuu,adica cd-ul.nici nu clipeste.
alex suna bine reteta,pe cea a lui gabi ma incercat-o si a iesit super buna,dra mia mult am mancta eu ca Sara e ca, pretentioasa cu felul doi.ai mare noroc cu Tiadris ca-ti papa asa de bine.eu mor de ciuda cand vad ca nu papa legume.in schimb orice care sa contina fructe.
fetelor ce faceti de rev?sanattae multa bebeilor bolnaviori..
vibrocil din cate stiu eu usuca mucisorii...si noi folosim.
ioana...mami de sara
adab spune:
LA MULTI ANI ANI!!!! scuze de intarziere si multumim mult de cadoul de la party....roade Sara la el de numa....asa cum face cu orice jucarie. Plus o invatz sa "cladeasca " deja....dar ei ii place mai mult sa desfaca cuburile...
Andreea, sunt de acord cu cazul propus. SA ajunga banii la cine are nevoie mai multa si mai urgenta.
Alex...deja ne simtim mult mai bine...Chiar azi am fiert conopida si ma tot gandeam ce sa fac cu ea. Retzeta de la tine suna tare bine, maine o pun in practica si-ti zic cum a iesit.
adab spune:
LA MULTI ANI ANI!!!! scuze de intarziere si multumim mult de cadoul de la party....roade Sara la el de numa....asa cum face cu orice jucarie. Plus o invatz sa "cladeasca " deja....dar ei ii place mai mult sa desfaca cuburile...
Andreea, sunt de acord cu cazul propus. SA ajunga banii la cine are nevoie mai multa si mai urgenta.
Alex...deja ne simtim mult mai bine...Chiar azi am fiert conopida si ma tot gandeam ce sa fac cu ea. Retzeta de la tine suna tare bine, maine o pun in practica si-ti zic cum a iesit.
AM pus si eu ceva poze de la party....cate am reusit sa fac pana s-a terminat bateria :(
Ioana13 spune:
http://community.webshots.com/album/569060984URvAcx poze party
incarc si 2 filmulete dragute imediat
http://good-times.webshots.com/album/569062381bnXFDe filmuletele
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
IOANA SUPER POZELE DAR SI FILMULETELE, IS NISTE SCUMPI 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dpop spune:
eladeea, eu stau in zorilor, nu mai este nici o mamica din zorilor aici ![]()
alex, suna bine conopida ta.
irina brusc si dintr-o data a devenit super-pretentioasa cu mancarea. nu mai vrea mai nimic, nici cele care-i placeau inainte extrem de mult. scuipa tot. conopida credeam ca e pe lista cu legume interzise.
nu-mi spuneti si mie care au ramas interzise? ca ma tem ca noi avem o lista prea scurta de ingrediente inca.
ALEX29 spune:
iuhuuuuu ma bucur ca ati fost incantate de retzeta ,sper sa va si placa
DIANA draga sincer habar n am ce legume sunt interzise ,eu chiar nu mai tzin cont de asta acuma
IOANA 13 a fost f obosita draga de ea
mai ales cum e si la doua somnuri a picat imediat dupa ce am pus o in masina
IOANA(SARA)si Tiadris mai face figuri la mancare ,as vrea eu sa pape tot ce i dau
GABI f bine ca mai ramaneti la DEVA ,mai ales ca si puisorului ii este asa bine acolo si va mai prinde si Mosu cu cadouri 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
IOANA 13 super pozele ,asa mi de ciuda ca n am facut poze la totzi co****shii
noapte buna 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007