Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 19
ploscariu spune:
Bine ai venit Tania mama Giuliei!
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
poze cu Ioana si Ionut
mami_alexia spune:
Fetelor, ziceti-mi ce le mai dati la copii pt tuse? Inca nu tuseste mult dar vreau sa fiu prevazatoare. Binenteles ca am dus-o la cresa sanatoasa 1 ZI si am luat-o cu un inceput de tuse. Se manifesta doar la somn, la inceputul somnului. Deocamdata ii dau in continuare Ambroxol si Plantusin. Voi ce alte siropuri folositi?
In alta ordine de idei..ne-am gandit ipotetic la o schimbare de cresa. Stiu ca asa e la fiecare cresa, toti copiii se imbolnavesc dar incep sa cred ca la cresa la care merge Alexia mediul e vicios. Ieri cand m-am dus dupa ea a trebuit sa astept vreo 40 min pt ca dormea si nu i-am lasat sa o trezeasca. Si cat am stat acolo, un copil de la ea din grupa a tusit incontinuu, non-stop. Cred astfel ca e vorba si de mediu, si de stilul de viata, de mai multi factori. Sper sa nu ma insel. Oricum, voi incerca sa gasesc un loc la cresa din Gheorgheni, aceea e urmatoarea ca apropiere. Si apropos, imi povestea Anca despre un copil care merge acolo si nu s-a imbolnvait niciodata. Sunt constienta ca e vorba si de sensibilitatea fiecarui copil dar Alexia nu face partea din categoria copiilor sensibili, adica nu coboara sub limita de sensibilitate astfel incat sa se imbolnaveasca incontinuu.
Totusi, luna asta nu o mai duc deloc la cresa, ca sa nu fie si de sarbatori bolnava.
Ioana, intrebai daca mi-am schimbat culoarea de la nume? Nu, ea asa a fost de cand am pus-o. Si eu am puncte sa o schimb dar sunt inca indecisa.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Ioana13 spune:
Adriana... functionez acum pe Mozzila... si pe asta nu se vad culorile. Am crezut ca ti-ai scos rosu... cred ca te mirai ce vb
Ni s-a busit calc si a trebuit reinstalat windows, a pus ultima varianta, care nu imi place deloc: nici explorer, nici messenger de yahoo_ca a trebuit instalata ultima varianta...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
ADRIANA poate gasesti totusi o alta cresa mai buna ,nici eu nu cred ca Alexia e un copilash sensibil ,dimpotriva de cate ori am intalnit o parea cea mai zdravanoaca mamarutza
,poate o fi ceva la cresa aia :((
DIANA nu au site cei de la Cresa Patricia
MELI ma bucur ca ti a placut papica
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
ioana super tare faza cu lapticu ![]()
giulia bine ai venit printre noi 

cum spuneau si fetele scrie rapid 10 mesaje sa poti sa treci de moderator
cred k acuma e periaoda copiilor de nazbatii, insa vrreau sa va intreb ceva copii vostri tipa , urla????de aproape 2 saptamani al meu copilas tipa cat il tin plamani 
ns sa fie de la maselute si sa il frece asa de tare incat si noaptea se trezeste uneori plangand si la somniku de amiaza patim la fel
tot timpu e cu manauta in gurita , ceia ce el nu facea asa ceva niciodata
andreea pt formula complexa ce doresti solubil sau granule?????
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
am facut orine la jukarioare si am ales destul de multe pt a le da celor necajiti, iar dargos acuma se joaka cu lego, nici sa pape nu vrea de grija lor
il las k cere el cand il rupe foamea.
oare in manastur de iau jukariilela kaufland?????
Elena si Dragos Stefan
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dpop fetelor, unde e cresa patricia? nu au site? azi sigur e ziua cuiva La Multi Ani ! |
e gradinita din gruia??????
Elena si Dragos Stefan
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 andreea pt formula complexa ce doresti solubil sau granule????? Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
elenuta, nu stiu...oricare... e vreo diferenta??? sa fie solubile,sa zicem...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
andreea de[inde pt cine le iei, granulele tre tinute sub limba iar solutia o bei
Elena si Dragos Stefan