Gravidutze si mamici de Cluj - 101
Raspunsuri - Pagina 11
dariandra spune:
VICTO - Noi am folosit "Sterimar" (cu apa de mare), dar asta numai desfunda nasucul nu opreste secretiile.De asta se da Vibrocil.
Victo spune:
andreea, eu data trecuta cd am fost la drita campean si avea exact aceleasi manifestari ca acum, mi/a zis sa nu ii dau vibrocil, ci maxitrol asta.
vibrocilul mi l/a dat alta data, cd era infundat nasul, dar nu curgeau mucutii.
sper ca ai inteles diferenta, ca nu stiu cat sunt eu de logica acum.
elena, io nu/s asa cu pozele.dupa cum vezi si uit sa le descarc.
in curand, le pun.:)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
dariandra spune:
VICTO - Nici nu mai stii ce sa crezi, unii spun intr-un fel altii in alt fel.Eu am incercat si "Sterimar" si a fost ok, dar acum saracuta are si nasul infundat si-i curge si foarte tare mai ales seara. Aseara i-am pus Vibrocil si a fost ok pentru noapte.
Va sarut pe toate si sa aveti o noapte linistita.
Gabriela77 spune:
La MUlti Ani, Ani!!!! Fericire multa si sanatate!!!
Andreea, sigur ca suntem de acord cu donatia!Multumim ca te ocupi de asta.
Co, nu am revenit acasuca, suntem tot la deva si mai ramanem si de Mos Nicolae. Tati pleaca iar in Germania si am zis ca mai bine stam aici. Cum a fost la Cosbuc?
Legat de intalnirea din 5 decembrie, salutam initiativa, doar ca noi nu vom fi la Cluj. Oricum, noi prestam periodic donatii de hainute si lucrusoare, asa ca nu prea mai gaseam ce sa dam acum.
Deci, ziceti ca nu le-au placut copilasilor artificiile? Cred ca e cam mare zgomotul. MIe sincer imi plac artificiile, dar nu in aglomeratii din astea.
Pupam bolnaviorii si mamicile!!!!Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
puisorul spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile facute .
Ieri ne-am petrecut o parte din zi la cumparaturi cu parintii mei si cu Stefana iar seara ne-a scos tati la restaurant.
Am fost si eu la artificii dar fara Stefana si ma felicit pentru asta ca nu cred ca ar fi reactionat prea frumos la zgomote.
Andreea, si eu sunt de acord sa donezi banii.
Meli, eu pana acum am folosit doar Sterimar, dar adevarul e ca, sa nu zic intr-un ceas rau, nici nu am avut probleme mari.
Ellenuta, multumim pentru poze. Le-am salvat si eu.
A fost foarte frumos la intalnire, dar mare agitatia si prea putin timp pentru socializare. Sper sa ne mai intalnim poate in alta formula ca asa e tare greu.
Din pacate jucariile mele de dat sunt la parintii mei in Aiud si nu o sa ajung acolo pana pe 5. Probabil o sa le duc la expo. Si fetele de la Cluj rulz organizeaza in fiecare an o astfel de campanie si daca vreti sa va implicati puteti lua legatura cu Stanca http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129261
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, ANI!!! (scuze de intarziere)
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoni Elenutza,Eladeea-Sumetrolinul este Biseptol , care la rindul lui este o combinatie de trimetroprim si sulfametoxazol.Iar trimetroprimul este un antibiotic de sinteza....fara dubii! In concluzie Biseptolul este un antibiotic bacteriostatic! asa am invatat noi la faculta si asa gasesti si pe google daca cauti. Eladeea-legat de propunerea ta sunt perfect de acord. eu nu am din pacate ce sa donez, le-am dat deja la un mami cu bebe care avea nevoie. apropo, mi-a zis o mamica sa incerc cu apa de mare in forma de spray,ati incercat careva?eu una am patit ca si ea, am pus si a iesit o gramada de muci, fara sa aspir,mai mult decat cu aspirat.merita incercat.noi raportam mucuti o gramda, abia putem adormi de ei, se refac foarte repede, dar bine ca nu avem febra, sper sa nu se agraveze. somnic usor la toti si sanatate multa olnaviorilor! Meli+Timea-Larisa |
da meli, asa e cum zici... eu am preferat sa-i dau lui Eric direct Sumetrolim, pentru ca am avut o raceala acu cateva luni pe care am inceput s-o tratez cu Panadol vreo 4 zile si nici un rezultat... apoi tot la SUmetrolim combinat cu Panadol am ajuns ...
tot atunci o prietena de-a mea, mamica a 2 copilasi, mi-a spus ca ea foloseste cu succes Sumetrolimul cand copilasi dau semne de raceala...si trece repede... intra-avedar, Eric astazi e bine, nu mai da semne de raceala, in afara de o tuse pe care o s-o tratez cu Stodal..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
nrl spune:
si noi avem muci
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
eladea2005 spune:
noi pentru muci folosim spray nazal Mar Plus alternativ cu Vibrocilul... vedeti bine, fiecare face cum i s-a spus sau cum a mai afcut anterior...nu este o regula...important e sa functioneze si sa se faca copilul bine... noi suntem mult mai bine...asa cum am zis, avem acum daor o tuse, cauzata cred de secretiile pe care le are in nasuc...desi acum nu-i mai curge....
azi o sa-l duc si la control sa-l asculte la plamani si sa-i vada gatutul...
OK, atunci ramane asa: banutii o sa-i depun cel mai probabil sambata in contul acelui baietel... multumesc fetele de raspunsuri...
nici noi nu avem hainute, am dat din ele, plus ca mai pastrez pentru bb2, cand vine...speram la anu...
sanatate tuturor bolnaviorilor!!!
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
eladea2005 spune:
ANI, cu scuzele de rigoare pentru intarziere:
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC ALATURI DE FAMILIA TA! SA VA BUCURATI DE PRINTESA PANA LA ADANCI BATRANETI SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
ERIC