Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI, ANI!!!!

scuze de intirziere. ieri nu am avut net toata ziua!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

sanatate multa bebeilor bolnaviori. pt muci noi am folosit ser fizilogic cit de des si batista bebelusului (de max 3 ori pe zi). plus nurofen, de 4 ori pe zi cite 4 ml. a trecut in 4 zile.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uitati aici discutie depre Sumetrolim... tare complicat...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94672

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

am o intrebare...
voi ati aflat cum trebuie procedat pentru recalcularea a 85% din venit pentru indemnizatie? cica ar trebui depusa o cerere la Dir. de munca si protecie sociala... oare mai trebuie si alte acte?

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Eu il tratez pe P pt muci cu spray nazal-apa de mare si Vibrocil(de asta ii pun inainte de somn) P a avut de multe ori mucisori, asa l-am tratat, fara alte medicamente. Si batiste bebelusului.

Eladeea banuiesc ca trebe sa ducem si ceva adeverinta de la servici, cu ultimele 12 salarii...ca altfel de unde sa stie de la Directia muncii ce sa ne dea... nu stiu daca au aparut normele de aplicare, imi dau si eu cu presupusul.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Fetelor, care nu puteti ajunge la expo ca sa lasati jucariile, am vazut si la kaufland niste boxe speciale pt asa ceva.

Andreea, din cite am auzit eu, numai dupa 10 decembrie vom sti ce acte trebuie duse la directia de munca. s-ar putea sa fie vorba de o copie dupa cartea de muca...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

hei hei..se pare ca multa lume are treaba cu mnucisorii zilele astea. noi suntem in a 6-a zi de lupta. am fost si la d-na doctor Campean si ptr ca nu avem rosu in gat si suntem ok cu plamanii si urechiile ne-a dat sa folosim spray cu apa de mare..batista bebe si vibrocil de maxim 3 ori pe zi plus Pulmex baby unguent.sper sa treaca cat de repede.

nu mai stiu ce scutece sa mai folosim..in aproape fiecare noapte edi se trezeste ud din cauza ca pisu nu sta in scutec. folosim pampers nr 4...mor. aveti vreun sfat? ati incercat careva libero?

eu nu prea am ce dona..din pacate am dus tot la mama acasa..nu avem loc in dulapuri...pacat..aveam atatea lucrusoare bune.

o zi buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

in ziarul de azi scrie ca la campamnia de la Expo se pot dona doar :jocuri,jucarii si carti! organizatorii dau bonus pt copii care fac donatii bilete la circ sau intrare libera la parcul de distractii.

elena ,intreaba te rog daca au siropel Septilin pt imunitate (cat costa??)

velenamaria,incearca sa-i aranjezi bine marginile(nus cum sa-ti explic) dar scutecul are in interior doua dungi de 1 cm care daca nu sunt drepte iese pisu pe langa! sau incearca cu nr.5 poate e prea mic 4.

multa sanatate beb la care le curge nasucul!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

elena, legat de scutece, mare atentia sa fie "fluturasii" scosi afara (marginea exterioara, pe linga picioruse). s-ar putea sa-i fie si prea mici. noi patim periodic chestia asta. solutia...luam mai mari. acum sintem la nr 5. si pachetul asta l-am nimerit cu elstic la briu...foarte faini...
o alta cauza ar putea fi hainutza prea mica (body-ul sau pijamaua). daca e fixa in lungime stringe scutecul si iese pisulica afara...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ioana, anca, mersi de raspunsuri...

si eu citeam ca in decembrie incepe depunerea de cereri...

cei de la dir. muncii primesc date privind veniturile mamei in CIC, nu cred ca trebuie sa le mai ducem adeverinta de la serviciu, deoarece cei de la contabilitate de la firma unde lucreaza mama aflata in CIC trimit la ei toate actele necesare... citeam undeva ca doar o cerere trebuie depusa la ei...

sa vedem...

ERIC

Mergi la inceput