Gravidutze si mamici de Cluj - 101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ANI, LA MULTI ANI!!!! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME SI SA TE BUCURI DE MINUNAT FAMILIE

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

felicitari pt initiativa de strangere a jukariilor, o sa fac o selectie si o sa ti le aduc alex la itne acasa atunci , si trebuie impachetate??????

andreea cu totul deacord sa donam bani pt acel caz, sanantate multa

meli sumetrolin noi am luat pt rosu in gat, e tare bun si nu e antibiotic, face parte din familia sulfamidelor

sanatate multa cel bolnaviori

aaaaa era sa uit sa va pove ce am facut prostioare am facut noi azi, dupamasa m-am apukat de facut ordine in bucatarie, sa scot tot de prin dulapuri......si am gasit o sticluta de apa minerala in care era ulei de masline, putin de tot, am aruncat-o intr-o punga unde puneam resturile, la care mi-a trebuit o farctiune de secunda sa nu ma uit la Drgaos si hop pe sticla a desfacuta si a baut uleiul , tot s-a facut ulei pe haine, norok k nu era altceva k eram de minune

am facut o supika de fasolika si a papat al meu copilas de numa, intre timp a venit is mama, a papat la care Dragos din nou la masa si cu buni, i-am pus in farfurioara si dai cu lingurita tot s-a facut supa pe bluza, l-am filmat si am ras in hohote, o sa pun joi sau vineri filmuletu, k nu am aparatu acasa

apropo, din cate vad al meu copil e stangaci ,e bine sa u nu???
cu dreapta nu poate baga in gura nimik , ma refer la papika insa cu stanga mai e ceva in lingurita cand o baga in gura

revin k a inceput filmu..........

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

ANI, LA MULTI ANI!!!
Andreea subscriu si eu la propunerea ta pentru donatie
Mi se pare buna ideea cu maternitatea, ce ziceti fetelor?
Daca nu vreti asa atunci ar trebui sa incepem sa contactam centrele, ca sa alegem unul repede, nu?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, ANI!!!

Elenuta si P foloseste mai mult stinga decit dreapta, in toate actiunile; nu e nici un bai daca sint stingaci. Mai demult ii fortau pe copii sa scrie cu dreapta, dar nu e ok.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elenutza,Eladeea-Sumetrolinul este Biseptol , care la rindul lui este o combinatie de trimetroprim si sulfametoxazol.Iar trimetroprimul este un antibiotic de sinteza....fara dubii!
In concluzie Biseptolul este un antibiotic bacteriostatic!
asa am invatat noi la faculta si asa gasesti si pe google daca cauti.

Eladeea-legat de propunerea ta sunt perfect de acord.

eu nu am din pacate ce sa donez, le-am dat deja la un mami cu bebe care avea nevoie.

apropo, mi-a zis o mamica sa incerc cu apa de mare in forma de spray,ati incercat careva?eu una am patit ca si ea, am pus si a iesit o gramada de muci, fara sa aspir,mai mult decat cu aspirat.merita incercat.noi raportam mucuti o gramda, abia putem adormi de ei, se refac foarte repede, dar bine ca nu avem febra, sper sa nu se agraveze.

somnic usor la toti si sanatate multa olnaviorilor!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi ani Ani!

Mergi la inceput

mai fetelor care ati fost la petrecere si ati avut aparat foto, cand aveti de gand sa ne dati si nou pozlee
adika alex, victo

astept k am si eu cateva poze pe acolo

va pupik si va doresc noapte buna

apropo am uitat sa va spun pt cine vrea siropele homeopate cu pretu de la depozit, sa imi spuneti k am cunostinte acolo si va aduce
de ex, un imunorezistatn e 26 in farmacie si aoclo ii 18 ron

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf meli, deci zic ca si biseptolul e antibiotic...eu stiam ca nu e, dar na, nu am studii de specialitate.

sa imi zici dc functioneaza apa de mare. si noi ne luptam cu mucutii.. ce v/a prescris drita Campean?

nu se face vaccin daca are mucuti, asa/i?

am gasit si picaturile de data trecuta, totusi, se cheama maxitrol. si asta/i antibiotic?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANDREEA - Sunt de acord cu propunerea ta, in ceea ce priveste donatia.Important este sa ajunga banutii la cineva care are mare nevoie de ei.

Hainute am dat si eu tare multe si am mai tinut bineanteles ca poate va mai avea Daria o surioara sau un fratior (noi mai multe pentru surioara avem).

Oricum, cred ca voi merge la Expo si voi duce jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA nu mi mai aminti de poze ca tampesc ,asa poze faine am facut si de 1 dec dar uite ca n a mai ajuns tipu ala ce trebuia sa mi aduca o piesa pt leptop daca nici maine nu vine

ok ,super, daca poti sa aduci cadourile la mine e f bine asa va fi mai usor si pt Nico
si sigur sa le aduci impachetate si sa fie impachetate frumos

ELENA propune tu o ora la care sa te intalnesti cu fetele in parc in Manastur
daca e ora la care nu mi doarme puiu pot veni sa le iau eu ,adica intre 13 si 15:30

eu vreau imunorezistan

MELI eu am luat apa de mare si am testat-o asa m am enervat ca s a stricat chestia aia ce se pune in nas dupa 2 incercari si am dat si aproape 40 de ron

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput