Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

cat despre diferenta de respiratie dintre adult si nou nascut.. e fff normal.Adultul are cam 16-18 resp pe minut

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si eu vreau s-o incurajez pe Ramo2007 pentru maine, ca astazi nu mai pot intra, mergem la parinti la masa, sa sarbatorim 1 Decembrie
Ramo

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 39+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

La mine dupa UM azi ar trebui sa fie termenul ...dar dupa toate ecografiile mai avem si noi cateva zile .. Parca ma iau putin fiorii..
Si mai am atatea de facut ... de ex.. vopsit...epilat..pensat.. facut unghii.. Asa sa arat ca o lady pe masa cand imping

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Malinas si la noi a trecut cu Tobradex... si fetele de la odiseea de atunci cam tot cu tobradex au rezolvat problema

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

diana21, multumesc. O sa vorbesc cu doctorita sa vad ce zice. Sper doar sa-i treaca cat mai repede si sa nu aiba canalul lacrimal infundat (asa cum mi-a zis o farmacista).Doctorita mi-a zis ca ma trimite sa-i ia probe si sa-i faca analize sa vada exact ce are. Eu as vrea sa-i treaca fiindca nu stiu ce inseamna sa ii ia proba.

daca are canal lacrimal infundat se face un masaj la baza ochiului asta doar dupa baie cand canalele se dilata...prin apasare pe baza ochiului(langa nas)... dar mai bine sa iti explice cum se face exact doctorul..

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

...vad ca vorbesc singura pe aici..Asta pt ca la mine in casa se sarbatoreste 1 Dec dormind ... si eu nu pot fce galagie

AMR ..13 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ank83, multumesc mult. Stiu cum este cu masajul la baza nasului, ii fac mereu de cand ne-a zis farmacista ca e posibil sa aiba canalul lacrimal infundat. Eu sper sincer sa nu fie cazul. Cand ii fac masaj curge puroi (sau cum s-o numi), iar aseara am avut senzatia (si eu si sotul) ca a plans cu lacrimi, dar se poate sa fie doar paranoia noastra.Oricum, o sa vorbesc cu doctorita despre Tobradex, sa vedem daca ne recomanda. Si uite ca nu vorbesti singura, mai sunt si eu pe aici, pana s-o trezi bondarul sa ceara papa (se apropie ora).

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Diana nu stiu ce sa-ti zic legat de respiratie, dar cate vreme l-a ascultat doctora si e ok, nu are rost sa-ti faci tu ganduri degeaba.
Cele doua circumferinte i-au iesit lui Luca la controlul de 1 luna asa: cea a capului 38 cm si cea a toracelul 36 si doctora a fost multumita. Asa ca nu-ti fa probleme!
Senzatia asta ca nu vede...ba mai rau...ca nu aude, o am si eu..parca acum mai putin....si am avut-o si la David. M-a omorat perioada pana a inceput sa se intoarca efectiv dupa zgomote, sa te poti juca cu el cu o zornaitoare...uf

Citat:
citat din mesajul lui diana21
Acum am alt pitic , de fapt, doi pitici:
-respira mult mai accelerat decat mine, am cronometrat cam 60 resp. pe min. E NORMAL asa sau trebuie sa ma stresez si pe tema asta?
-are circ. capului mai mare cu un cm decat circ. toracelui si citisem eu undeva ca dupa prima luna ar trebui sa fie egale. Plus ca i-a crescut capul de la 34 cm la 38 cm in prima luna.

Hai ca o tin din pitic in pitic , pana ieri imi stresam prietena (pe madam Vrabiuta) pe mess cu problema "oare vede copilul? Ca am senzatia ca se uita tot pe langa mine cand vorbesc cu el"

.......................

Dea, pai a pus bine piscoata ta, 300+150 in doua sapt. e super ok!

Alra, ma bucur ca e mai bine Laura! Si Ianca mai face din astea, febra mare o zi, insa a doua zi, cand ajungem la dr., e ca noua!

Otilia, Ianca a facut enteroviroza cu rotavirus la 11 luni. Primele trei zile DOAR a vomat, la fel cum zici tu! Dupa trei zile a inceput cu diareea (brusc) si abia catre a patra zi a facut si febra 39. Insa nu e musai sa faca toate astea, se poate, daca copilul e mai mare si e mai puternic, sa faca doar o forma usoara!

Gynie, voi ce mai faceti? Cum mai e bebe?

Diamisha, Leeloo, Dandusa, Mav, Lorena, Spiridus??? Nu mai ziceti nimic?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel

Dialoguri strumfesti

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

na...ce mai faceti??
otilia, alra...ma bucur sincer ca voi si copii sunt mai bine...
windyyy...te imbratiseez..si asteapta-ma si pe mine...vin si io cu bb ...sa vezi io ce stres o sa fiu de acuma...habar n-am nici ce-i ala ser fiziologic...

anca....bafta multa maine!!!!!stai linistita..o sa fie totul ok...pusi..sa las unghiile natural pt opertie...adica fara culoare..ca si io am fost nevoita sa dau jos gel,tot..

amore mio e plecat din oras o sapt cu treaba, ce taree...sunt cu socrii, ei ma duc la spital...socru o sa spele bb la spital..in loc de tati..e ok si asa..recuperam noi pe viitor..la spital au voie doar juma de ora pe zi vizita, da ma distrez io acolo cu alte mamicute...

va pup fetelor..mai am de calcat,de spalat una alta...si ne auzim cand vin acasa...sa fiti cuminti si sanatoase,sa aveti grija de voi si de pui!looove you!

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Malinas acceseaza site-ul acesta www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=282" target="_blank">http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=282 si vei gasi toate actele de care ai nevoie, plus locatiile, numerele de telefon si programul!
As avea o sugestie: ce ati spune daca am pune acest link pe listuta de pe prima pagina?...pentru fetele din Bucuresti(si nu numai) aceasta adresa este foarte folositoare..

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Voi ati depus actele pentru alocatia lui bebe? Ce acte trebuie depuse si unde?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput