Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
Amalia spune:
Ank ce putin a mai ramas si la tine!
Inca putin mamico si mai vine un pui mic!
Spor la aranjat...unghuite, etc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 La mine dupa UM azi ar trebui sa fie termenul ...dar dupa toate ecografiile mai avem si noi cateva zile Si mai am atatea de facut ... de ex.. vopsit...epilat..pensat.. facut unghii.. Asa sa arat ca o lady pe masa cand imping Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR ..13 zile pana vine ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Mickyyy bine ai revenit!
Cand ai vreme, poate ne spui si noua cum e cu 3 copilasi si cum ii implici pe cei doi mari in treburile pe care le faci pentru bebelina..(pe ine chiar ma intereseaza asta!)
Multa sanatate, mult laptic si nopti linistite!
| citat din mesajul lui Mickyyy Puteti sa ne treceti si pe noi pe listuta: Eliza Gabriela, 3,400 si 50 cm, Apgar 8 (9 la 5 minute) in data de 28.11 la ora 7.45 :), municipal, cezariana, 39 de saptamani. Am ajuns cu bine acasa...greul abia acum incepe! Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Malinas eu folosesc Infacolul in felul urmator: inainte de fiecare masa ii administrez o pipeta (0,5 ml) direct in gurita. Ai sa vezi ca pipeta este prinsa in capacul sticlei si sunt foarte usor de administrat picaturile. I le-am dat chiar daca a mancat la 1 ora...
Noi dupa vreo 4-5 zile am dublat doza (conform recomandarilor, se dubleaza doza la 1 ml daca nu se observa o imbunatatire) si este mai bine.
Speram ca la voi sa aiba efect maxim administrarea normala!
| citat din mesajul lui malinas Ieri am cumparat si noi Infacol, asteptam sa ne ajunga. Sunt deja fete care il folosesc?Cate picaturi si de cate ori pe zi le dati bebelusilor vostri? _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Ami, mamica lui
malinas spune:
Amalia,
multumesc mult pentru link.Eu cred ca e o idee buna, sa fie link-ul pe prima pagina, ca poate mai au si alte fete nevoie de aceste informatii. Eu ii dau de ieri lui bebe Sab Simplex, cate 5 picaturi de 2 ori pe zi (asa ne-a zis medicul) si vad ca nu a mai facut colici. Nu stiu daca e o coincidenta sau chiar are efect, dar preventiv am zis ca mai bine am si infacol in casa si nu-l folosesc, ca la cati bebelusi au colici gasesc eu ce sa fac cu el daca-mi ramane.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
mav spune:
diana, bb tudor sta bine in scoica voastra? parca tot chicco aveti si voi, nu? noua ne-a zis pediatra sa nu o mai folosim deocamdata, caci este prea adanca si bb sta rau cu coloana in ea... aluneca si ii vine barbita in piept... si nu e ok. cica trebuie ca si capul sa fie pe aceeasi axa cu coloana...
...si noi folosim tot landoul deocamdata, inclusiv in masina.
vezi ca pt a monta scoica la cadrul carutului, trebuie sa dati bara de sustinere a cosuletului pe spate si apoi... sunt niste butoane in lateral (pe bara), pe unul se apasa, de unul de trage...
iti zic exact si eventual iti pun poze
mai tarziu, cand vor veni baietii in casa, cu carutul...![]()
scuze, nu mai pot scrie acum, tre' sa fug...
Amalia spune:
Cherie
iubita! Cand pleci la spital..sa scot agitatele alea!

| citat din mesajul lui cherieactiv amore mio e plecat din oras o sapt cu treaba, ce taree...sunt cu socrii, ei ma duc la spital...socru o sa spele bb la spital..in loc de tati..e ok si asa..recuperam noi pe viitor..la spital au voie doar juma de ora pe zi vizita, da ma distrez io acolo cu alte mamicute... va pup fetelor..mai am de calcat,de spalat una alta...si ne auzim cand vin acasa...sa fiti cuminti si sanatoase,sa aveti grija de voi si de pui!looove you! Cherie 38+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
malinas spune:
Am vazut ca Mirtha vorbea de modul de culcare a bebelusilor in patut. Eu il pun pe bebe David pe o parte, cand la un capat al patului cand la celalalt, dar in timpul somnului se agita si ajunge pe spate cu capul intors pe o parte. Voi cum procedati, spijiniti capul bebelusului astfel incat sa stea cu fata in sus? Sau il lasati liber sa stea cum ii vine bine?Doctorita mi-a zis ca nu e bine sa doarma pe spate cu capul intors pe o parte...asa ca sunt un pic cam incurcata, ca nu pot sa-l pazesc pe bebe non stop sa vad in ce pozitie doarme.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Otiliav spune:

Hai Ramo!

Hai Cherie!

Fiti curajoase, in curand veti cunoaste minunile din burtica.
Ziceati ca sunt prea multe poze in contul comun. Dar stiu ca cineva a creat alt cont pentru copilasi, eu nu am avut nevoie sa intru pe acela dar am observat ca toate pozele copiilor sunt pe acelasi cont, deci cel vechi.
Ank, ce putin mai ai si tu.
Eu incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi depasi termenul
, deja Lauramiron, Cherie si Ramo mi-o iau inainte
.
Monicabo, v-am vazut pozele, ai doua papusele scumpe, iar tu arati super, in poza de www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=27&pos=2" target="_blank">aici pari chiar minora
si nu este singura asa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
babyzapi spune:
Fetelor m-a mancat undeva azi sa fac mancare si dintre toate mancarurile posibile tocmai ciorba de fasole m-am gasit sa prepar...pt prima oara in viata mea. De 5 ore
fierb la fasolea aia nenorocita si nici acum nu a fiert ca lumea
...dupa ce ca sunt obosita rupta am mai stat si toata ziua in bucatarie...daca in 30 de minute nu fierbe o arunc la gunoi ca nu mai pot de nervi
...scuze ca sunt off-topic.
MARIANA SI MIKYYY SA VA TRAIASCA BEBELUSII!
SA FIE SANATOSI SI NECOLICOSI!
Amalia e o idee buna sa se puna link-ul ala pe prima pagina.
Ramo multa bafta maine
Diana cu Raphael am fost la control la dr cand avea 3 saptamani si i-a masurat si circumferinta capului si luase 3 cm in plus de la nastere...deci 3 cm in 3 sapt si a zis dr ca e bine...deci no stres!
Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
Ramo2007 spune:
Fetelor, multumesc mult de incurajari
Mai am de facut manichiura si gata...
Mi-e o fricaaaaaaa
, dar asta e, trece frica si vine bebelina, momentul asta chiar ma face sa mai uit de frica.
Va pup pe toate, o sa anunt maine pe Amalia sau pe Spiridus, cum a decurs totul.

Ramo
38+
Sara Maria
Puiutul meu scump

17.10.2007
AMR ..13 zile pana vine
Ale(xandru)