Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 6
wndyctygirl spune:
buna de ziua zanelor!!!
Iulia, Mariana felicitari dragelor pentru bebei..aceleasi urari de bine, ce puii mei sa facem, sorry ca sunt standard, dar sunt din suflet!
Mamiseli,Amalia dear, superbe povestile nastherii...am retrait-o si io p-a mea, ca iaca tot nu m-am invrednicit sa o scriu..cand oi lua o pauza de la PPD( ha ha ha...voi cu CTC, io cu PPD..a se citi post-partum depression) ...
SPIRIDUSUL asadar draga mea, welcome to the club, capul sus ca ne-om descurca noi!
Mav baby, nu te oftica, si io m-am umflat puternic...de bine ce ma laudam ca am stat cuminte la capitolul kg in sarcina..ei si ce, le dam noi jos...mananc ca o purcica in calduri( cred ca am fost asa ceva intr-o viatza anterioara, altfel n-avem cum sa stii cum te simti cand esti..purcica...darmite in calduri) , ma indoapa mama puternic...
BABYZAPI..dear Izam cum puii mei stai asha slaba si frumoasa????? ma tu ai nascut sau ne fraieresti??? Arati a miss europa, nu ca una cea scapat de bortosenie zilele trecute...
Alra my dear pitbull, si io musch nasol...cred ca am vor damastia afara din casa, noroc ca-i a mea...pai frantz, baga-te si tu la sampania aia, a vazut ce-a scis Mirtha, alcoolul e ok in cantitati rezonabile..asa ca lasa damigeana si da cu paharelul...cred ca asta voi face si io in curand, poate imi stimuleaza lactatia nene ca innebunesc cu zile...si imi pare rau pentru Laura babay, sper ca e mai bine...uffffff....
Otibaby ce rau imi pare ca te chinui in ultimul hal cu Ana...si cu piciorul...si mai ai si burta...si cum puii mei reusesti sa stai asa happy, bre, oaza mea de otpmism...
38+ cu
wndyctygirl spune:
Fetele, multumesc frumos pentru sfaturi si spuort emotional, nu nominalizez( dar va cunoasteti voi prea -bine dulcineelor) caci in bleambismul meu voi uita pe cineva...
ma chinuie profund greutatea lui fii-mea...mi-am luat deja formula da' nu ma-ndur sa i-o dau...agonizez langa patul ei gandindu-ma ca poate infometez copila...plang ca vaca si nu fac nimic..am ajuns sa ma urasc...bei, ma mulg si scot cam 80 de ml la 3 ore....e cat de cat ok???si daca da, de ce puii mei nu s eingrasas ca doa mamai e campioana la categoria plus size si pe tati il tine balonul care e pe post de burta , nu gravitatia...
S-a nascut cu 3.600, a scazut vreo 300 de grame in prima saptamana, si a luat 150 in a doua/treia saptamana(cantarita lunea trecuta)...pe 6 face o luna si om vedea atunci la control...dar imi vine sa urlu, mai ales de cand i-am observat coastele vizibile cand ii fac baie...
SI face caca si pipi la greu nene...la fiecare alaptat zdrang bomba verde ( sau galbena) si pipi-uri...nu mai spun....as aca stateam linistita ca astia aici spun ca atata ttimp cat copilul excreteaza la greu, e de bine...
Mirthas( sper ca ti-a trecut raceala baby) Andy,,,,,,,,,,uffffffffffffffff...s-a trezit piticus, vroiam sa mai adresez vorbe intelepte voua, andreyutzei, lui Andy care e o dulce, Cherie, AMaliei - esti dementiala cherie...ce poveste..ce suflet ai, diamishei, criss, Mamiseli, Eli, dulcea DIANA 21..ma intelegeti catre s aplec, va iubi mult
38+ cu
oceanborn spune:
Neata!
Felicitari IuliaCospy si Mariana!!! bun venit bebeilor si multa sanatate!!!!
Azi am schimbat semnatura , azi e dpn-ul meu...oricum e bine ca au trecut zilele astea pt ca ginecul meu a fost plecat pana ieri 4 zile ..
eu sunt bine, mai bine dacat toata sarcina..ca un fluturas..semne prevestitoare n-am...decat o burta ff lasata de nu-mi mai vad buricul..si altceva de facut n-am decat sa astept..
O saptamana frumoasa va doresc tuturor!
40+Thomas
alra spune:
36.5 de dimineata fara antitermic toata noaptea!!! (am pandit-o cu randul si nu s-a mai incins deloc, dar pe la 12 a trebuit sa o schimbam ca era lac de apa)
mergem intr-o ora la doctor insa cred deja ca a fost un virus de o zi fara alte manifestari decat febra. nu e prima data cand face asa ceva.
wndy, vorbeste bine la doctor ca sa stii ce trebuie sa faci. cat mulgi tu nu zice nimic despre cat lapte ai. tine insa minte - nu la orice capra se aplica teorema "lapte'n tate, frunze'n buze". cam 1 din 10 capre sunt stricate. procentul este mai mic decat se crede, caci multe femei cedeaza pe motivul "nu am lapte" insa acest procent exista. eu de aia am dat formula laurei noaptea pentru ca nu aveam nimic in sani de seara incepand si laura a mancat foarte mult de se speriau asistentele.
cat despre depresie ia-o usor si incearca sa iti revii. cheia sta la tine. fi-ta are nevoie de o mami sanatoasa la cap nu de una vraiste, nu ii faci nici un serviciu. incearca sa vezi si de tine si de nevoile tale, mai ales daca ai pe mama ta acolo si ai ajutor.
oceanborn nici eu nu am nici un fel de semn prevestitor, ba mi-e si burta sus.
cherie sa ne zici cand mergi la doctor. cu un pic de noroc saptamana viitoare luam impreuna gatul la mumm si vorba ta, poate ii dam si otiliei.
in rest pupici tuturor, intru dupa amiaza sa zic ce am facut la ginecologie.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Ramo2007 spune:
Buna dimineata,
Acum m-am trezit si deja m-au luat gandurile
Si fricaaaa
Fetele care ati facut cezariana, va stresez din nou...dr. meu spune ca prin trusa de epidurala care am luat-o eu, anestezicul isi face efectul in 45 de min.Voi ce anestezie ati avut, rahie peridurala sau epidurala si atat?
Sincer, eu vreau anestezie care sa-si faca efectul repede (dar nici sa nu ma doara capul dupa) ca sa o scoata pe bebelina cat mai repede ca sa ma linistesc...ca dupa ce o vad oricum ma adoarme
Mariana, felicitari si refacere rapida si bebe papacios!
Astept sa se trezeasca sotul sa faca curat, apoi ma spal pe cap, imi intind parul, fac manichiura si stau cuminte.
Ramo 38+ Sara Maria
Puiutul meu scump
madutza_bra spune:
Hello fetelor,
La multi ani de 1 decembrie!
Eu sunt ok in general, doar ca de cateva zile noaptea cand merg la baie simt si niste intepaturi in col.
Voi ce credeti ca e?
La control merg abia lunea viitoare.
Va pup!
Mada 36+ Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
AMR 3-4 SAPTAMANI
A.Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nov-dec2008 A.Alina am reusit dupa lupte seculare sa te trec in listuta. Cred ca ai mai spus dar neuronul meu lauz nu mai tine minte, ce ai in burtica si daca aveti deja un nume stabilit. Mamiseli |
Multumesc. Aveam la semnatura restul datelor. Noi avem deja un baietel, Vlad Alexandru (DN 08.01.2007) si acum asteptam o fetita , Raisa Monica.
Otiliav spune:
Neata!
Romanilor, sa le mearga bine in viata oriunde ar fi si sa fie sanatosi, fericiti!
Raportam si noi o noapte super linistita. Am dormit bustean toate fetele. Ce minune sa ma trezesc prima data la ora 8 dimineata sa merg la baie.
Ana e bine, tind sa cred ca a fost indigestie pentru ca aseara a facut kk taricel desi nu-i dadusem nimic pana la acea ora.
Andy, a vomat primele 2 dati mancare, dupa aceea doar apa/ceai plus fierea. Si cred ca si-a iritat stomacul de a continuat asa. Ultima data aseara la 5 a vomat. Dar au astia mici niste resurse, incredibil ce energie putea sa aibe nici nu ziceai ca are vreo suferinta.
Azi o tin acasa sa stiu eu ce-i intra in stomac si de maine gata, la gradinita.
Pe aici incep copii sa primeasca cadouri zilnic, se iau un AdventKalender si pe fiecare zi se desface un cadou. Ana o sa fie super rasfatata ca vine si tati, si ziua ei si Sf. Ana.
Alra, ma bucur ca si Laura este bine azi.
Vrabiuta, cum mai esti, ai picioarele incrucisate au ba?
Windy, tot n-am inteles 150 de grame de la scaderea fiziologica sau de la nastere? Ma bucurt ca ai mai intrat ca te dadusem disparuta.
Cherie, Ramo, sa va treaca usor timpul pana la operatie!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre