Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

A.Alina am reusit dupa lupte seculare sa te trec in listuta. Cred ca ai mai spus dar neuronul meu lauz nu mai tine minte, ce ai in burtica si daca aveti deja un nume stabilit.
Am trecut si bebeii nostri pe ziua de astazi. Daca vorbiti cu proaspetele mamici la tel, poate va spun si restul de date la bebei: greutate, Apgar, cm.

Maine fac un efort si trec sarbatoritele lunii decembrie ca astazi nu mai pot, ma duc la culcare.

Va rog cine mai are de zis ceva la listuta sau a zis ceva si nu s-au operat modificari, mai scrieti o data, eu le notez intr-o agenda si cand am timp le trec.
Va pup, noapte buna

Mamiseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Puteti sa ne treceti si pe noi pe listuta:
Eliza Gabriela, 3,400 si 50 cm, Apgar 8 (9 la 5 minute) in data de 28.11 la ora 7.45 :), municipal, cezariana, 39 de saptamani.

Am ajuns cu bine acasa...greul abia acum incepe!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

felicitari MARIANA!multa sanatate si recuperare grabnica!
mikyyy bine ati venit...

otilia...fac ceza la cerere...ultima data la gine...a luat el initiativa...ca ce vreau sa fac pana la urma...ca placenta e ultimul grad,si ca se poate natural dar nu imi garanteaza ca in ti pul travaliului daca e luuung...poate furniza copilului toate cele ...da asta nu-i motiv...m-am gandit io un pic acolo..si am zis...taie bre...sa stiu o treaba...ca ma pun io pe picioare dupa aia...oricum sapt asta imi inducea nasterea...si m-o luat si cu frica asaa...brr...

Cherie 38+ Ale(xandru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ramo2007 felicitari pt rezultatele bune de la monitorizare, mai ai putin intr-adevar. Rabdarea insa acum e pusa greu la incercare, vorbesc din experienta.

Cami Antonia - si eu m-am panicat rau de tot intr-o zi ca bebe nu misca si pana la urma m-am dus la urgente. Era bine mersi doar ca se intorsese deja cu capul in jos. Era probabil obosit si miscarile nu mai erau la fel. Dupa aceea si-a revenit. Eram in saptamana 29 parca. Parerea mea e ca daca tu simti ca ceva e neobisnuit sa te duci la un control. Mai bine sa te duci degeaba si sa te convingi ca bebe e bine decat sa-ti para rau ca nu te-ai dus. Sper ca intre timp bebe sa-si fi revenit.

Mariana28 felicitari pt baietel, sa fie sanatos, voinicel si mancacios iar tie refacere rapida si laptic mult.

Otilia, Alra imi pare rau de problemele fetitelor, as vrea sa pot da un sfat. Sper ca Ana si Laura sa se simta bine cat mai curand.

CaterinaS - daca ai avut pojar in copilarie nu tr sa te mai ingrijorezi, esti imuna.

Mirela1 - in ultimele saptamani burtica nu se mai misca in valuri. La mine totusi e destul de agitata totusi, insa in alt mod. Ba se lateste ba se tuguie, se ridica suuuuus sub coastele mele de nu mai pot respira. Si poti simti mici intepaturi cand impinge cu un cotisor sau un genunchel. E exact cum spunea Mamiseli, pe o suprafata mult mai mica cat o nuca si daca pui mana pe ea se muta.

Mickyyy bine ati venit acasa.

Cat despre mine sunt bine mersi, nici un semn... Dorm beton, ba azi am mai dormit si la pranz vreo 2 ore, mama face mancare, ne-am plictisit de moarte. Afara ploua, vreme oribila nu am chef sa ies nicaieri, mi-e ca mi se rupe apa cine stie pe unde. Si uite asa intram in luna decembrie. Cred, sper totusi ca saptamana asta nu mai scap. Maine la 3 am programare la moasa, poate poate s-o intampla si la mine ceva

Adriana +40 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si eu inainte de culcare, laura a ajuns la 40 dupa baie. acuma doarme bustean si i-a scazut febra in juma de ora cu antitermic, la noapte la 4 ii mai dau o tura.
am dat si cu batu in balta ca am urlat ca dementa ca i-au pus apa calda la baie dupa ce m-au luat la misto cand am zis ca mai rece ca "da, ii punem gheata!" (ca nu puteam sa merg eu insami sa o potrivesc calaie cum mi-a zis pediatra ca trebuie!) si acuma ma simt ca ultima imbecila. da am vazut rosu in fata ochilor cand am vazut 40 dupa baie in conditiile in care cu apa trebuia sa i-o scadem nu sa i-o saltam.
am sa incerc sa ma controlez mai mult si sa fac eu mai degraba decat sa dau vina pe altii ca fac prost. eu sunt de vina.

maine zi plina: pediatrie la 11, apoi adus acasa copil si tata la servici, la 12.30 ginecologie. sunt varza in cap.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Iulia, Mariana, Mickyyy: Sa va traiasca minunile, sa fie sanatoase si cuminti!

Otilia: Si mie imi suna a gastro-enterocolita. Daca ar fi fost indigestie, ar fi eliminat in 2-3 reprize sursa care a provocat-o. Nu trebuie neaparat sa aiba toate simptomele (diaree+ febra etc.). E f. importanta hidratarea!

Alra: Si Laura se lupta cu un virusel.Pune-i comprese cu apa rece pe brate (sau sterge-o cu un prosop umed rece pe brate, pe frunte), tine-o cat mai dezbracata si, bineinteles antitermice + hidratare. Baia calda clar nu e recomandata si nici metoda infofolirii sub plapuma pt. a transpira. Asta am invatat noi la cursurile de prim ajutor aici (eu lucrez in gradinitza si avem frecvent de a face cu febre si cu gastro-enterocolite).

Cami_Antonia: La cursul prenatal ne-au recomandat un pahar cu apa rece ca gheata si un pahar de suc nartural de portocale pt. cazurile in care nu-l simtim pe bebe mult timp. La mine a functionat tot timpul.

Diana: Sunt doar pleoapele umflate? Nu are nici o secretie? Mai urmareste-l cateva zile sa vezi ce se intampla. Poate fi o alergie.

Mirtha: Ma bucur ca sunteti bine, chiar daca sotul mai trebuie tinut in carantina (cu masca).

Darling: Tinem pumnii sa nasti cat mai repede si mai usor.

Andy 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari mamicilor! nasteri usoare va doresc la cela care urmaeaza!
vai ce emotii..dupa voi urmam noi,ian-februarie...ce emotii!
multa sanatate tuturora

32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si bine ati revenit acasa!!!!

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Puteti sa ne treceti si pe noi pe listuta:
Eliza Gabriela, 3,400 si 50 cm, Apgar 8 (9 la 5 minute) in data de 28.11 la ora 7.45 :), municipal, cezariana, 39 de saptamani.

Am ajuns cu bine acasa...greul abia acum incepe!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

la noi - capul e jooos de tot il simt deja un pic greoi, tot corpul e pe partea dreapta, funduletul in dreptul sternului meu si il simt cand probabil se misca cum se ridica cu tot cu oasele mele si piciorusele le simt prin partea stanga lateral cat 2 nuci cum a zis si Mamiseli...cu picioarele ma joc destul de des..cred ca va fi o dansatoareeeee, atat le suceste si le invarte de parca ar vrea sa iasa prin piele

Dar alte miscari mai ample sau valuri nu au mai fost de ceva vreme..stai linistita ca-i normal

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Buna seara! Iar am pierdut vreo 2 capitole. Asa ca felicit proaspetele mamici, sa se bucure de bebelusii lor. Pana sa citesc din urma, sa va spun ca am fost la control acum cateva zile, colul s-a mai scurtat dar e inchis si am stabilit si data cezarienei: 18 decembrie. Sper sa stea bebe cuminte in burtica pana atunci ca sa apucam sa-i facem si camaruta.
Am si eu o intrebare: cum trebuie sa miste bebe in ultima luna? B ebelina mea nu e f activa, adica imi da cate un picior - doua de cateva ori pe zi (un pic mai activa seara si dimineata). Daca vreau sa filmez burtica miscatoare nu prea reusesc, ca pana deschid eu camera ... E normal asa? ar trebui sa fie mai activa? La voi cum a fost?

Mirela 36+

PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ramo - hai ca mai e asa de putin.....Doamne ajuta!!!...vreau si eu mai repedeeeee!!!!

Darling - nimik, niciun semn????...hai ca suntem cu ochii pe tine...poate ar fi cazul sa scoatem ceva agitate poate poate il impresionam pe bebe....

Cherie - si ati programat cezariana??ca nu am fost pe faza daca ai zis!!!!

Mamiseli - ca te ocupi si de listuta cand poate ti-ar prinde bine ceva somnic langa printesa....

PRINTZUL

AMR 11 ZILE

Mergi la inceput