Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia multumesc suntem bine eu si bebitza. La mine amigdalele nu mai sunt umflate si nu am jena in gat , beibitza e ok.Nu are temperatura , are scaune si manica in acelasi ritm - masiv.
Sotul inca mai oarta masca pt. ca la el amigadala stanga mai este inflamata. Dar o tinem sub control. Acum trebuie sa facem baitza.

Caterinas esti in ultimul trimestru si teoretic nu ar trebui sa fie prbleme. Mai multe nu stiu dar din cite am imi aduc aminte Elilov a avut ceva probleme cu pojarul. Ar fi fost bine daca l - ai fi facut cind erai mica. Sansele ca infectia (daca s-a produs contaminarea) sa produca ceva probleme sunt minime in acest caz. Bafta!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
]

Mirtha, voi cum mai sunteti? Sper ca mai bine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

MARIANA - sa va traiasca bebe sa fie sanatos si mancacios!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Caterinas esti in ultimul trimestru si teoretic nu ar trebui sa fie prbleme. Mai multe nu stiu dar din cite am imi aduc aminte Elilov a avut ceva probleme cu pojarul. Ar fi fost bine daca l - ai fi facut cind erai mica. Sansele ca infectia (daca s-a produs contaminarea) sa produca ceva probleme sunt minime in acest caz. Bafta!

Mirtha multumesc pentru incurajari. Sper sa nu fie probleme, mai ales ca mama mi-a garantat ca am avut cand am fost mica. Dar pana nu trece perioada de incubatie si nu am siguranta ca am scapat tot nu sunt linistita.

36+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mariana si Iulia, felicitari! Sa va traiasca bebelusii si sa aveti parte numai de bucurii din partea lor!

In legatura cu glicerina, asa e, cu stamicin, am gresit eu.

Azi i-am dat laptic muls la biberon, sa vad daca merge in cazul in care trebuie sa plec. A luat bibi fara probleme, facea niste oki mari ca ii curgea prea mult cred. Ana nu a luat nici bibi, nici suzi, si nu a fost bine pt ca era legata de mine si nu puteam face nimic.

Mamiseli, Mirtha, multumesc pt sfaturi!

In seara asta suntm singurele. Tati s-a dus sa doarma cu Anuta.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

multumesc de raspunsuri .... intr-adevar pe seara a dat cateva semne ... si apoi s-a linistit la loc .... poate nu mai imida astfel de emotii .... am stimulat-o toata ziua cu ciocolata ... cu stat pe o parte ....etc ... si abia dupa jumate de cola .... prima din sarcina asta ... a dat ceva semne .... offffffff..... poate neuronul de gravida e prea stresat de se gandeste numai la belele ....

NASTERI USOARE IN CONTINUARE SI MULTA SANATATE ...
VA MAI CITESC SI VA VOI MAI STRESA DIN CAND IN CAND CU CATE O INTREBARE

PUPICI
29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mariana, Iulia, felicitari mamicutelor! Sa va traiasca bebelusii, sa nu aiba colici si voi sa va refaceti cat mai rapid!

Fetelor, multumesc pentru raspunsurile cu privire la scaune Otilia, Diana, Mamiseli, Mirtha! Astazi a batut orice recorduri cu privire la scaune asa ca am decis sa-i dau niste BabyDrink pentru ca-i face bine si la colici si contine si menta. Momentan n-a luat decat vreo 2-3 gurite pentru ca tocmai ce supsese la san si a adormit.
Caterinas doamne ce cunostinte! Oamenii de genul asta or gandi cand fac anumite lucruri? Iti doresc multa sanatate! Daca mama ta zice ca ai facut boala, stai linistita...acum bebe numai de stres nu are nevoie!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna seara! Iar am pierdut vreo 2 capitole. Asa ca felicit proaspetele mamici, sa se bucure de bebelusii lor. Pana sa citesc din urma, sa va spun ca am fost la control acum cateva zile, colul s-a mai scurtat dar e inchis si am stabilit si data cezarienei: 18 decembrie. Sper sa stea bebe cuminte in burtica pana atunci ca sa apucam sa-i facem si camaruta.
Am si eu o intrebare: cum trebuie sa miste bebe in ultima luna? B ebelina mea nu e f activa, adica imi da cate un picior - doua de cateva ori pe zi (un pic mai activa seara si dimineata). Daca vreau sa filmez burtica miscatoare nu prea reusesc, ca pana deschid eu camera ... E normal asa? ar trebui sa fie mai activa? La voi cum a fost?

Mirela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caterinas

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Mirtha multumesc pentru incurajari. Sper sa nu fie probleme, mai ales ca mama mi-a garantat ca am avut cand am fost mica. Dar pana nu trece perioada de incubatie si nu am siguranta ca am scapat tot nu sunt linistita.

36+ Andrei

Ca sa te incurajez eu, trebuie sa astepti 21 de zile ca sa fii sigura.

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Buna seara! Iar am pierdut vreo 2 capitole. Asa ca felicit proaspetele mamici, sa se bucure de bebelusii lor. Pana sa citesc din urma, sa va spun ca am fost la control acum cateva zile, colul s-a mai scurtat dar e inchis si am stabilit si data cezarienei: 18 decembrie. Sper sa stea bebe cuminte in burtica pana atunci ca sa apucam sa-i facem si camaruta.
Am si eu o intrebare: cum trebuie sa miste bebe in ultima luna? B ebelina mea nu e f activa, adica imi da cate un picior - doua de cateva ori pe zi (un pic mai activa seara si dimineata). Daca vreau sa filmez burtica miscatoare nu prea reusesc, ca pana deschid eu camera ... E normal asa? ar trebui sa fie mai activa? La voi cum a fost?

Mirela 36+

In ultimele saptamani de sarcina bebe nu prea mai are loc de miscare si mai da si el cate un picior, o manuta dar nimic spectaculos. La mine statea cu capul in jos si spatele si fundul pe dreapta pana in coaste. Cand se misca iesea o parte din burta in afara si ii simteam funduletul la mana. La piciorus tot tare se simtea dar o suprafata mai mica, cat o nuca. Valuri prea multe de acum incolo nu vei mai vedea pt ca, asa cum am mai spus, nu mai are loc.
Felicitari pt vestile bune de la control si bafta la cezariana.

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mirela... asa e si la mine cu miscarile cum povestete mamiseli

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..14 zile pana vine

Mergi la inceput