Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirtha spune:
Multumim Mav !
La mai mare si mai bine si voua !
Rezonabil juniorul Antonio la program.
Cu cit cresc cu atit sper sa se mai decongestioneze programul.
Cunoastem problema cu ne-iesitul , durerile , chirciturile.Eu eram incapabila sa reactinez altfel decit pupind-o in nestire , plimbindu-ma cu ea in brate si mangaind-o pe burtica. Altceva nu cred ca puteam face. Cind i-am dat ceai sau Bonisan sau nu mai stiu care dintre ele atunci s-a constipat Eva. Pediatra ne-a recomandat sa nu folosim totusi supozitorul decit daca 2 zile consecutiv nu iese. Spock am intelsc ca spune ceva de 10 zile. Oricum 10 zile nu aveam de gand sa o las asa ca a treia zi am pus supozitorul si de atunci nu am folosit nici un produs pt. colici. Iar acum de martea trecuta nici nu am mai avut colici dar maninca intensiv si nici nu s-a mai constipat.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav mirtha, felicitari! chiar ca ai fata mare! ...si noi am dormit bine azi-noapte (tot in premiera), ne-am culcat la ora 22, anto a supt de la 2,30 la 3, apoi ne-am mai trezit la 6. acum e frant de oboseala si super marait, dar nu reuseste sa adoarma... cred ca vrea sa faca kk si nu-i iese... mi se rupe sufletul.... de supararea lui... |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
vrabiuta spune:
otilia - da, stau cuminte cu picioarele stranse bine
ocean - n-am nascut si inca mai stau cuminte pana diseara la 7 (atunci aterizeaza doctorul, macar sa il sun sa vina de la aeroport
) pe userul de pe babycenter m-au felicitat ca am nascut si incep sa imi trimita articole despre nou-nascut 
toata sarcina m-am gandit ca o sa nasc natural cand o vrea printesa mica. dar daca nu ma duc joi, cand medicul meu e de garda, sa imi induca nasterea, parca vad ca ma prinde craciunul la maternitate... ce ma ingrijoreaza este capul bebelinei, deja are 9,55 si mi-e ca daca mai stau nu o sa mai aiba loc. si chiar nu vreau cezariana, din mai multe motive. offf... grea decizie.
fetelor, am dat in mania ciocolatei, nu ma mai recunosc! in dimineata asta am zis ca mananc doua patratele de milka... eh, doua patratele au mai ramas dintr-o tableta de 100gr si nici ele nu vor mai rezista prea mult. o fi o reactie la stres?
o zi frumoasa tuturor!
mami de
si graviduta 
alra spune:
ramo si cherie, multa bafta si sa venit cu vesti bune!!!
eu am intrat sa va zic ca sunt gluma mamei natura. am 4cm dilatatie (ieri) colul scurt, da nu turtit 100% si sunt ca o roza bine mersi. ieri mi-a mai tras dr de col si tot nimic. azi de dimineata am pierdut dopul (uau!), contractii ioc.
ok, cum a ramas - daca pana vineri nu nasc ma duc la spital pentru o monitorizare bb/placenta, vine si doctora si apoi mai discutam, eventual imi da pastila pentru maturarea colului, daca o avea ce sa mai matureze de el. cica la gaura care o am nici nu se mai cheama "inductie" ci "sut". am senzatia ca deja doctorei nu ii mai place sa il tina pe bb inauntru, cred ca il considera deja mai in siguranta afara.
in alta ordine de idei, multumesc tuturor pentru grijile pentru laura. am fost ieri la pediatrie si asa cum ma asteptam nu are nici un semn de boala. a mai facut febra un pic ieri la pranz si apoi gata. am dus proba de pipi si caca (rutina) insa nu ma astept sa gaseasca ceva. a mai avut virusi "de o zi" care i-au facut febra mare si apoi totul a fost ok. pediatra ii numeste "virusi generali", nu se duc in ceva anume.
pup pe toata lumea si mai intru daca am ceva inteligent de zis.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Bertha![]()
![]()
mersi ,mersi de incurajare![]()
![]()
![]()
Vrabiuta nu stiu daca e stres sau nu, eu am trecut de faza cu ciocolata, pe care o si visam in urma cu vreo 2 sapt(si nu sunt de fel amatoare de cioco..rar mai mancam cate o ciocolata amaruie) si am trecut pe caramele tofee...din alea mai lipicioase, nu stiu cum pot sa-mi placa, nu mi-au placut niciodata...
40+
Thomas 
Mirtha spune:
Sanatate Julia si refacere rapida si tie si[b] Mariei[/b] ! Tomai discutau fetele la capitolul trecut despre viroze si enterocolite. Se pare ca iarna asat a venit in forta cu tot clanul de croncobauri dupa ea.
Eu am folosit Tantum Verde pt. gat , Osciloccocinum, ceaiuri cu lamaie si cartofi cu spirt la gat - aveam o amigdala inflamata.
Felictari pt. bebe grasunel si in grafic!
| citat din mesajul lui julia16 Fetelor, eu nua am mai reusit sa intru de cateva zile. Maria a avut si ea o viroza cu febra si varsaturi. I-a trecut in 3 zile. Am luat si eu, dar nu chiar rau, doar dureri in gat, nas infundat. Am luat paracetamol si am folosit Vibrocil pt nas. Am fost miercuri la control. BB are deja 3500 g dupa masuratori. Stiam ca e mare, dar ma gandesc dc nu o sa-mi fie prea greu sa nasc natural, pt ca pana pe 21-22 dec, cand am termenul cred ca trece de 4 kg. O sa mai merg pe 10 la spital la control ca atunci e doctora mea de garda. In rest, m-am bucurat de vestile bune de pe forum si sper sa avem cat mai multe! ![]() julia 37+ + Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Ma bucur sa aud ca a trecut problema Laurei si ca acum sunteti ok ! Sanatate !
Deci de vineri ceva sanse sa scoatem agitatele ?![]()
| citat din mesajul lui alra eu am intrat sa va zic ca sunt gluma mamei natura. am 4cm dilatatie (ieri) colul scurt, da nu turtit 100% si sunt ca o roza bine mersi. ieri mi-a mai tras dr de col si tot nimic. azi de dimineata am pierdut dopul (uau!), contractii ioc. ok, cum a ramas - daca pana vineri nu nasc ma duc la spital pentru o monitorizare bb/placenta, vine si doctora si apoi mai discutam, eventual imi da pastila pentru maturarea colului, daca o avea ce sa mai matureze de el. cica la gaura care o am nici nu se mai cheama "inductie" ci "sut". am senzatia ca deja doctorei nu ii mai place sa il tina pe bb inauntru, cred ca il considera deja mai in siguranta afara. in alta ordine de idei, multumesc tuturor pentru grijile pentru laura. am fost ieri la pediatrie si asa cum ma asteptam nu are nici un semn de boala. a mai facut febra un pic ieri la pranz si apoi gata. am dus proba de pipi si caca (rutina) insa nu ma astept sa gaseasca ceva. a mai avut virusi "de o zi" care i-au facut febra mare si apoi totul a fost ok. pediatra ii numeste "virusi generali", nu se duc in ceva anume. pup pe toata lumea si mai intru daca am ceva inteligent de zis. ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
Otiliav spune:
Neata! Eu iar am dormit excelent, o singura trezire pe la ora 4 si dupa aceea nani pana la 9
.
Julia, Alra, pai e bine ca au scapat de virusi fetitele, a fost o mica imunizare inainte de venirea lui bb.
Oceanborn, asa este, ai dreptate. Darling si tu cred ca v-ati saturat sa asteptati.
Mihaser, multam mult de gandurile bune
.
Bertha, bine ca mi-ai adus aminte de pontul cu pasatul cu lapte pentru gat. Eu mai pun si miere in el, numai sa gasesc malai ca asta-i problema aici, de fapt bine ca vine sotul, iar il incarc cu pufuleti, malai si alte bunatati de la bunica.
Vrabiuta, hai ca-i bine, nu mai trebuie sa ai emotii cu doctorul.
Chiar asa de ce sa nu se usuce rufele pe calorifer? Bine, de preferat este o masina de uscat rufe
. Eu nu vreau sa cumpar acum ca am zis ca ne mutam dar din toamna viitoare cand ne vom intoarce o sa cumparam sigur. Acum de bine de rau se usuca relativ repede pe suport pentru ca am gresia calda in casa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
caterinas spune:
| citat din mesajul lui bertha Salutare! ![]() Intrebare: Fetelor, voi cum va descurcati cu uscatul rufelor? Noi avem o gramada de hainute, spal zilnic, dar tot trebuie sa mai pun pe calorifer, afara dureaza o sapt pana se usuca. Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze |
De ce nu este bine? Si eu ma gandeam sa le usuc tot pe calorifer.
36+
Andrei
Lorich spune:
Alra amuzanta la maxim ca de obicei!!!!
Am intrat sa vaz dilatatia
, desi e tine Cleo la curent cu dilatatie, col, sut etc voiam sa-ti bag niste agitate ca vad ca e nevoie
Deci... 

ALRA!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
alra spune:
uscatul hainelor e relativ in functie de umiditatea din casa. daca ai umiditate mare nu e sanatos sa usuci rufe in casa, normal. daca ai umiditate mica (sau prea mica) e chiar indicat.
noi ne-am luat uscator dupa ce am nascut pe laura in prima iarna caci in BE unde stam noi (aproape de mare) e umiditate mare si casa unde stateam era spre nord si in umbra iarna. acuma imi prinde bine uscatorul caci eu spal numai in we si le am repede uscate si la locul lor. insa nu poti baga orice in el: scamoseaza, teseste culorile si micsoreaza unele haine.
mersi lorich ![]()
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania

cred ca vrea sa faca kk si nu-i iese... mi se rupe sufletul.... de supararea lui...
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si