Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
Ank83 spune:
Eu nu mai pot de somn... Azi noapte am adormit abea la ora 4.. 
... de fapt pot spune deja ca a fost azi dimineata... Acum sunt pe baricade cu junior
... Nu mai suporttttt.... am avut niste arsuri de parca as fi dat o palinka de 1 litru pe gat
... Am dat afara pana si apa bauta 
.. Vreau sa nasc ... gata ajunge ... purcicuta e mare... pot sa o scot 
Voi ati mai avut arsuri la varsta asta de sarcina... Vreau sa zic ca burta imi e lasata de 3 saptamani 

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

oceanborn spune:
Anka dupa o perioada in care n-am mai avut arsuri deloc, aseara am avut din nou...nu la fel de insuportabile cum erau celelalte dar nu mi-au trecut cu praful cu care imi treceau inainte...asa ca se poate..
40+
Thomas 
alra spune:
mamaaaa, m-a ars aseara pe gat de am zis ca mor. ma arde cand stau lungita. am luat un gat zdravan de gaviscon si mi-a trecut ![]()
vestea foarte buna e ca in momentul in care nastem se duc arsurile instant.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Mirtha, felicitari pentru prima noapte de somn "normal", ai fetita mare
Mav, deci ai primit primul zambet de la Antonio...de aici si pana la rasul in hohote mai e un pas
Ginye, wooow, au trecut deja 2 luni???! Ai bebe mare
, succes la vaccin!
Mariana, felicitari si sa-ti traiasca bebe si sa creasca mare!!
Alra, Vrabiuta, Darling

Eu usc hainele in baie pe suport, pe care-l apropii de calorifer. Se usuca in cateva ore. Eu cred ca e bine sa uscam hainele si pe calorifer, mai ridicam nivelul umiditatii in casa.....poate doar mirosul detergentului n-o fi atat de indicat pentru bebe...
Nici eu nu mai am rabdare, stau ca pe ghimpi toata ziua, mi se pare ca ma inteapa, ca ma doare, ca am crampe, ca curge lichid

.....nu dorm, as manca dulciuri in continuu, ma simt ca o balena esuata
Uuffff, au mai ramas 4 zile totusi, deci rezist in continuare...
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara
anca_27 spune:
Hm, eu am trecut la vechiul remediu, bicarbonat, ca nu mai mergea nimic. Ragai ca un cioban la cateva minute, da pot dormi, in alte nopti imi venea pana-n gat si dormeam la aproape 90 de grade.
Alra, esti mortala cu colul tau de 4
, eu ma gandesc ca pana la 4 tre sa indur cateva contractii si de-acolo inca cale lunga.
Pai daca voi nu nasteti nicicum, atunci eu nu mai zic nimic....eu imi planificasem sa nasc sapt asta pe sfarsit ![]()
37+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
oceanborn spune:
inseamna ca aseara a fost o seara "arsuroasa"![]()
Sa se duca ,sigur n-o sa-mi lipseasca....
eu am exagerat cu mandarine si portocale ...poate asta e motivul pt care m-au atacat din nou...
40+
Thomas 
lauramiron spune:
Oceanborn si Cherieactiv, agitate si pentru voi

La mine s-au mai diminuat arsurile de vreo cateva zile
, mi-a coborat tare burta, insa s-au amplificat durerile de bazin si simfiza
, plus presiunea pe vezica
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
39+ cu
Caterina Sara
elilov3 spune:
ziua buna fetele
am una bucata scorpion neimlanzit, colicios, pangacios, refuza sa doarma si imi omoara nervi...please help remeii t imblanzirea scorpiei 
...ah si mai si refuza laptele meu...ce muschiul lui de om cu personalitate...
![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron La mine s-au mai diminuat arsurile de vreo cateva zile , mi-a coborat tare burta, insa s-au amplificat durerile de bazin si simfiza , plus presiunea pe vezica![]() |
si eu de vreo 3 zile de cate ori ma scol din pat sau de pe scaun trebuie sa ma duc la baie. si tot asa, ma doare osul pubian din cauza apasarii cand ma deplasez.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
caterinas spune:
Elilov am inteles ca tu ai avut ceva probleme cu pojarul in sarcina. Poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog? Eu duminica am ajuns in preajma unei fetite care avea pojar, am stat langa ea nu mai mult de 2-3 minute. Sunt 99% sanse sa fi avut pojar in copilarie.
36+
Andrei