Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

am exact doua minute..multumesc fetelor pentru incurajari..
Cheriedragostea mea, am intrat especially for you...sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii, dar totul va fi bine, promit...te astept cu un snitel( neinfectat, ti-aduci aminte???) cand iesi...
Ramoiubito, acelasi urari sunt valabile si pentru tine....bafta bafta bafta...
pa zanele mele dragi..revin maine...sper!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Ramo iti tin pumnii sa fie totul ok azi!!!
Cherie tin pumnii stransi si pt tine,pt ziua de maine!!!!
Fetelor, nu-i corect!!!!pai o gramada de fete cu dpn dupa mine au nascut deja sau urmeaza sa nasca!!! incep sa nu mai am rabdare!!!!!!!azi il sun pe ginec, trebuie sa merg la o monitorizare, sa vedem ce zice...ieri am simtit niste intepaturi usoare in burta, in partea de jos si cand ma bucuram si eu ca a venit momentul...dupa vreo 5 min au trecut!..aa..eu inainte de menstruatie nu aveam dureri ..doar simteam o senzatie de amorteala, de moale in burta...la fel am simtit si ieri de cateva ori in plus...guess what? mi-au iesit 2 cosuri mici pe fata...n-am avut asa ceva toata sarcina..

devine stresant..ce ma stresau telefoanele pana acum ..de cateva zile au devenit insuportabile...nici sa sun pe cineva nu pot ca prima intrebare e : ai nascuuut???? nuuuuuuuuu....
gata, vreau sa nasc!
Darling, Vrabiuta voi inca n-ati nascut ??

O zi frumoasa cu vesti bune !!!

40+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Feteloril sun pe dr. sa-mi spuna la ce ora sa merg pt. cezariana.
A fost cea mai lunga noapte din viata mea...ganduri, ganduri si iar ganduri.
Telefoanele suna de la 8 cu intrebarea"Ai nascut?" si mie tot nu-mi vine sa cred ca azi o voi tine in brate pe fetita mea.

Ramo 38+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Mirtha, multumesc pt informatii, am notat medicamentele. Azi ma simt mai bine, gatul nu mai e atat de dureros. Aseara mi-am amintit reteta bunicii si mi-am facut pasat (mamaliga moale) cu unt, l-am mancat fierbinte si mi-a fost f bine dupa.

Oceanborn, si asa zici, "n-ai nascut inca?!" Hai mai suporta inca de 1000 ori intrebarea, dupa ce nasti se transforma in "ai nascut?!!!!!", de parca ar fi o mare surpriza.

Ramo, Cherie, multa bafta!

Eu sunt prima data singura acasa cu amandoi copiii, pana sambata a fost mama la noi, m-a ajutat mult. Incerc sa ma impart echitabil intre amanadoi.

Intrebare: Fetelor, voi cum va descurcati cu uscatul rufelor? Noi avem o gramada de hainute, spal zilnic, dar tot trebuie sa mai pun pe calorifer, afara dureaza o sapt pana se usuca. Si cu caloriferul e greu, ca le pun itr-o camera unde nu sta nimeni, ca nu-i bine sa usuci haine cu copiii in casa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Ramo, Cherie

bertha, eu mi-am luat un uscator de rufe pe care l-am intins gratios in sufragerie (avem doar 2 camere). Cui nu-i place sa nu mai vina la mine in vizita, ca oricum zilele astea nu ma omor dupa musafiri.Si, ocazional, mai pun rufe si pe caloriferul din dormitor, cat sa ridic umiditatea peste 60%, asa cum e recomndat in camera unde doarme bebe.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
bertha, de ce nu e bine sa usuci rufe pe calorifer cu copiii in casa?!
diana, n-am reusit sa mai intru aseara... cand ai timp, da-mi un buzz pe mess si daca-l aud, intru si iti explic ce si cum, iti pun si poze... scaunelul sport nu are nicio legatura cu montatul scoicii la cadrul carutului.
nu pot sa mai zabovesc... ca bb s-a trezit de la ora 6 si pana acum n-a mai dormit deloc. adineauri l-am incercat cu tzitzi si nu vrea (n-a mai supt de 4 ore)... doar are chef de "vorba" cu mami.... "iiii, aaaaaaaa, oooooooooooo" cred ca azi dimineata mi-a zambit voit pt prima data!!!!!
[antonio intorce capul/privirea dupa noi... numai ca pana acum a avut o mutrita serioasa in cea mai mare parte a timpului...
de auzit aude sigur: daca-s cu el la san in dormitor si sebi intra in casa cu galagia, bb lasa tzatza si intorce capul catre usa si se concentreaza (ciuleste urechile)...
e tare curios/interesat de copii, cand avem musafiri copii e numai cu ochii dupa ei si-i sclipesc ochisorii de bucurie]
gata. fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ramo multa bafta, tinem pumnii!
Cherie multa bfata tinem pumnii!

Diana am facut scan din cartea tehnica l-am trimis in mailul comun si daca nu ma insel in mailul tau - sper sa fi intuit bine adresa ta de mail.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bertha sanatate !! Buuunnn pasatul cu unt si eficient din cite imi aduc aminte!

Raportam premiera : azi noapte am dormit in camera noastra iar Pitica singura - singurica in camera ei. Nu au fost incidente , amandoua am dormit ca o caramida , fiecare in patul si camera ei !

Edit Eu pun rufele mai intai pe sfoara de afara , apoi le intind pe uscatorul amplasat in sufragerie . Linga uscator am pus si o aeroterma(din acea deschis adica nu are bobinele acoperite - sau elementi cum s-or numi , acelea care se incalzesc ). Se ususca mult mai repde asa. Am gasit la Baumax un uscator extrem de practic, ocupa mai putin spatiu pt.ca se desfasoara mai mult pe inaltime decit pe latime. Am pus poza pt. exemplificare:http://good-times.webshots.com/photo/2749104800103625916BsWjsK

http://good-times.webshots.com/photo/2574484540103625916LaNxYk

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mirtha, felicitari! chiar ca ai fata mare!
...si noi am dormit bine azi-noapte (tot in premiera), ne-am culcat la ora 22, anto a supt de la 2,30 la 3, apoi ne-am mai trezit la 6. acum e frant de oboseala si super marait, dar nu reuseste sa adoarma... cred ca vrea sa faca kk si nu-i iese... mi se rupe sufletul.... de supararea lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna mamcici si burtici!

Ma scuzati ca dau buzna, insa vreau sa le spun prietenlor mele Otiliav si Ank 83 ca le tin pumnii sa aduca pe lume cu bine cele 2 fetite minunate!

Va doresc tuturor nasteri usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput