Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
babyzapi spune:
Cherie, Andy, Spiridusul mi-a reusit fetelor ciorbita de fasolica...intr-un final a fiert si ea chiar daca boabele nu s-au spart asa cum tot asteptam eu...si mai e si buna pe deasupra
norocul incepatorului.
Ginye baietii nostri se pare ca au acelasi stil de viata...la ei ziua e noapte si noaptea e zi...sau or sa fie "pasari de noapte" ![]()
Diana noi pe 10 dec avem programare pt eco cord si tot atunc facem si eco transfontanela (sau cum naiba ii zice ca niciodata nu retin
)...eco cord o as faca la dr Bello...voi la cine o sa mergeti?
Spiridus eu am folosit numai Sab Simplex pt colicii lui bebe si a dat rezultate de fiecare data.
Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Monicabo am vazut ca intrebai de mine. Sunt ok. |
Hera, ma bucur ca ai avut o nastere usoara si ti-ai si revenit. Felicitari inca o data pentru printesa!

julia
37+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
Amalia spune:
Bertha
ca bine zici de zgomote...se aude de oriunde cand face caca
.
Of, pupam puiul Darius sa se faca bine!
Multa sanatate!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Salutare! ![]() Mamici dragi, vad ca vorbeati despre raceala si alaptare, dar am ratat capitolul respectiv , nu prea ne-am inteles sa stea in carantina, dar micuta pare ok, deocamdata. In schimb, de azi de la pranz ma doare gatul rau, am baut o tona de ceai cu lamaie si am luat si un paracetamol, am vazut ca e permis. Ce pot sa ma iau? Merge Strepsils sau Tantum Verde sau orice altceva? Vreau sa-mi treaca repedeeee si sa nu ajunga si la Ioana.Amalia, Ioana face kk si de 10 ori/zi, da' am citit ca e normal. Darius facea o data la cateva zile, cica si asa e normal. Face lichid, cu mici "bucatele" mustar. A! si f zgomotos, o aud si daca nu-s in camera ![]() Ii pare rau ca n-am mai scris de atata timp, dar pur si simplu m-a terminat Darius cu bolile lui, tuseste de o luna, iar sapt trecuta a luat-o, asa cum v-am spus cu voma+diaree+febra, cred ca a luat ceva de la gradi. Am stat cu inima cat un purice sa nu ia si mititica ceva, sper sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine pt episodul asta. Pupici pt burtici, mamici si bebici! ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Malinas mersi de sfat. Data viitoare cand o sa mai fac fasole o sa stiu mai multe trucuri ![]()
Bebe meu doarme cum vrea...daca ii pun prosopelul facut sul la spate incepe sa planga, il enerveaza. Asa ca eu il pun pe-o parte stanga sau dreapta, le alternez, iar el cand are chef sa stea asa, sta iar cand nu-i convine se intoarce pe spate si cu capul intr-o parte.
Cherie stai linistita iubita ca o sa aiba de toata copilul, vine intreg pe lume
. Iti doresc sa ai o nastere usoara si o experienta cat mai frumoasa 
CHERIE

Isabela
de
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
julia16 spune:
Fetelor, eu nua am mai reusit sa intru de cateva zile. Maria a avut si ea o viroza cu febra si varsaturi. I-a trecut in 3 zile. Am luat si eu, dar nu chiar rau, doar dureri in gat, nas infundat. Am luat paracetamol si am folosit Vibrocil pt nas.
Am fost miercuri la control. BB are deja 3500 g dupa masuratori. Stiam ca e mare, dar ma gandesc dc nu o sa-mi fie prea greu sa nasc natural, pt ca pana pe 21-22 dec, cand am termenul cred ca trece de 4 kg.
O sa mai merg pe 10 la spital la control ca atunci e doctora mea de garda.
In rest, m-am bucurat de vestile bune de pe forum si sper sa avem cat mai multe! 
julia
37+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
Z_IULIA spune:
RAMO, CHERI BAFTA MULTA FETELOR!

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Amalia spune:
Julia 16 bine ca ti-ai revenit si tu si Maria!
Wow ce bebe vanjos ai, sa fiti sanatosi amandoi!
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
BraveGirl spune:
Am intrat si eu rapid...nu am timp sa citesc
. Sunt muci, varza, vai steaua mea. Azi-noapte am clacat, nu mai stiam pe ca planeta ma aflu de obosita ce eram. De miercurea trecuta Arianna m-a terminat. Sta agatata de tzitzi, nu prea doarme decat daca e in brate sau langa mami/tati. Acum am facut niste bubite pe san (eu am pielea sensibila) si nu stiu cu ce sa ma mai dau. Arat grotesc...
Partea buna e ca nu mai am decat vreo 3kg in plus, intru in hainele de dinainte de sarcina, nu am deloc burta. Nu se cunoaste ca am nascut
...
Va pup pe toate si pe toti bebicii minunati.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu

Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

Eduard Stefan (12.10.2008)