Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Si revin la subiectul cum sa doarma bebe, fetele mai ziceti si voi ce stiti de pozitia corecta la somn ca mie in spital mi-au spus sa o culc cand pe stanga cand pe dreapta ca sa nu regurgiteze si sa inspire laptele, iar pe spate doar cu mine de fata ca sa o supraveghez. Tu Mirtha ziceai ca nu e bine pe o parte. Eu cum mai culc copilul ca nu mai inteleg nimic? Mihaela de Miruna CosminaPozele mele |
dea dracii in ele de cartzi si in el de internet... io nu mai citesc nimic despre: alaptat, medicamente la copii, somn, mancre si altele
o cred pe dr si gata... ca nu degeaba o fi facut si ea o facultate, k sa imi rasp la intrebari
deci sab simplex, espumisan si infacool-fas-pas,... au aceeasi subst activa.... cum pusca mea cu infacool trece colicu' dement, k e facut de engleji, da' cu sab simpl, nu!!
si ca sa va ametesc de tot..io fol shema urmatoare:dentinox cu colief...tot din cauza lu dracu asta de internet, k de la el stiu.. cu acordul medicului , of course
de dormit, doarme la acelasi capat al patului( am pus sub saltea nijte cartzoaie groase, sa o ridic oleaca....in cazul in care vomita.. si se intampla des... sa fie capsorul mai sus)...doarme pe ce parte vrea muschiul lui, pe spate, pe o parte, pe diagonala or whatever...
stai fatah linistita, k se face puiu mare si daca nu urmarim noi cand si pe ce parte il punem

Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
Amalia spune:
Haide RAMOOO!!!
Te asteptam cu vesti bune! Mult curaj si sanatate si o nastere cat mai usoara!

| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, multumesc mult de incurajari ![]() Mai am de facut manichiura si gata... Mi-e o fricaaaaaaa , dar asta e, trece frica si vine bebelina, momentul asta chiar ma face sa mai uit de frica.Va pup pe toate, o sa anunt maine pe Amalia sau pe Spiridus, cum a decurs totul. ![]() ![]() ![]() Ramo 38+ Sara MariaPuiutul meu scump |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Cherie iti tinem pumnii, iubita! Muuulta sanatate si nastere cat mai usoara!
Te asteptam cu vestile bune miercuri!

| citat din mesajul lui cherieactiv amalia.... maine dimi ma internez...miercuri ma opereaza ,daca nu uita gine sa vinanu mi frica deloc.. ![]() ![]() sunt preocupata pt bb...daca le are pe toate...cap, putza..nas...atata...Cherie 38+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
monicus spune:
Nastere usoara Ramo.. suntem alaturi de tine...
Te 
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
37+ 
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
Hera25 spune:
Monicabo am vazut ca intrebai de mine. Sunt ok.
Ne-am revenit si noi. Ne-am acomodat. Acum incerc sa recuperez cu cititul, ca sunt f mult sfaturi si sunt bune de retinut. Ce m-as fi facut fara voi?
Mai am de citit pana la sfarsit.
Azi mititica mea a stat legata de tzatza mea toata ziua. Am cantarit-o si noi ieri si avea 3,900 de la 3,170 cu care am iesit din spital. Eu zic ca e ok pt 3 sapt. Mai avem o sapt pana facem o luna, sa vedem cat mai luam. Laptic am din plin, desi la un moment dat eram disperata ca nus e hraneste fata si deia suge atat de mult. Dupa aia m-am lamurit ca alea erau pusee de crestere. Si de aceea am achizitionat si un cantar. Ei asta e. Invatam noi incet incet.
Oricum eu multumesc mult pt sfaturile pe care le dau fetele aici pe forum Mirtha, Amalia, Diana, Arla, Mamiseli. Sunt f folositoare.
Pt listuta bebelina a avut 3,330 kg, 51 cm, apgar 9, nastere naturala cu epidurala.
Si acum despre nastere sa va zic si eu cateva cuvinte, ca tot a adormit pititca.
Am ajuns la spital la ora 21.00 cu contractii, cu dilatatie 1 si membrane fisurate. Intr-o ora am avut dilatatie 7 cm. S-au speriat si moasa si asistentele pe acolo. Eu le-am spus ca vreau sa fac clisma, pt ca simteam nevoia sa fac kk si cand colo eu eram dilatat 7. Am cerut sa-mif aca epidurala. Si am avut noroc fetelor, ca, chiar a tinut epidurala. Imi era atat de frica ca nu va functiona, caci eu eram fixata pe epidurala, ca dc nu eu nu pot sa nasc. Cand mi-au facut epid am simtit cum mi se ia durerea cu mana. Simteam mancarime pe toata pielea dar asta nu a mai contat. Nu va zic ca am tremurat ca un caine, din momentul in care am ajuns in spital pana am nascut. Cica era o reactie fiziologica a organismului in acel moment.
Apoi pe la 1,30, deci cam in 4 ore jumate, m-am dilatat total, si a venit si momentul nasterii. Le-am zis sa nu-mi mai bage anestezic ca sa simt momentul expulziei. Si bine am facut. Caci dupa ce am impin de 4 ori cu tot cu racniturile de rigoare
am nascut. A fost nasol ca m-am rupt acolo inauntru, caci bebelina mea s-a dus un pic in drepata cu capul si dupa aia a iesit in fata. Dar asta e. A mai durat o ora cat m-au cusut, si am simtit tot. Dar a trecut....
Mi-au pus fata pe piept, i-am vb un pic si s-a linistit. A stiut ca ii vb mamica ei.
Ce sa va spun eu consider ca am avut o nastere super usoara (desi a durat)
, dar putea fi si mai rau. Mi-am revenit f repede. Insa mi-a pus capac furia laptelui, si faptul ca nu m-am putut odihni deloc in zilele alea pana mi-a trecut.
Insa acum suntem ok amandoua si suntem o familie fericita. Suntem doar noi 3 si eu zic ca ne descurcam f bine.
Sper ca nu v-am pliktisit cu povestea mea. Am incercat sa fiu cat mai succinta ca sa nu se trezeasca asta mica.
Va pup si o sa fiu mai activa de acum incolo.
Fericita mamaica de bebe Lorena Elena
Amalia spune:
Ginye imi pare rau ca bebe e asa agitat noptile!
Iti doresc sa se linisteasca cat mai curand si sa va odihniti cu totii!
S-a facut baiat mare...wow, deja va pregatiti de vaccin, puiul drag, ce repede a trecut timpul!
Ma bucur ca se prezinta atat de bine!
| citat din mesajul lui ginye55 Buna mamici si burtici! Diana ![]() Sunt foarte obosita pentru ca bb nu doarme noaptea. Ziua e cel mai cuminte copil, nici nu simt ca am bb, dar noaptea... Nu doarme, plange, geme... Am luat in continuare foarte bine in greutate: avem 3.900kg Saptamana viitoare avem controlul lunar la pediatru si facem vaccinul de 2 luni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramo Cherie![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pupici la mamici, burtici si bebici! ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut |
Ami, mamica lui
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui wndyctygirl Fetele, multumesc frumos pentru sfaturi si spuort emotional, nu nominalizez( dar va cunoasteti voi prea -bine dulcineelor) caci in bleambismul meu voi uita pe cineva... ma chinuie profund greutatea lui fii-mea...mi-am luat deja formula da' nu ma-ndur sa i-o dau...agonizez langa patul ei gandindu-ma ca poate infometez copila...plang ca vaca si nu fac nimic..am ajuns sa ma urasc...bei, ma mulg si scot cam 80 de ml la 3 ore....e cat de cat ok???si daca da, de ce puii mei nu s eingrasas ca doa mamai e campioana la categoria plus size si pe tati il tine balonul care e pe post de burta , nu gravitatia... S-a nascut cu 3.600, a scazut vreo 300 de grame in prima saptamana, si a luat 150 in a doua/treia saptamana(cantarita lunea trecuta)...pe 6 face o luna si om vedea atunci la control...dar imi vine sa urlu, mai ales de cand i-am observat coastele vizibile cand ii fac baie... SI face caca si pipi la greu nene...la fiecare alaptat zdrang bomba verde ( sau galbena) si pipi-uri...nu mai spun....as aca stateam linistita ca astia aici spun ca atata ttimp cat copilul excreteaza la greu, e de bine... Mirthas( sper ca ti-a trecut raceala baby) Andy,,,,,,,,,,uffffffffffffffff...s-a trezit piticus, vroiam sa mai adresez vorbe intelepte voua, andreyutzei, lui Andy care e o dulce, Cherie, AMaliei - esti dementiala cherie...ce poveste..ce suflet ai, diamishei, criss, Mamiseli, Eli, dulcea DIANA 21..ma intelegeti catre s aplec, va iubi mult 38+ cu ![]() |
iubita.. treba cu coastele poa' sa fie mai multe...
sa ne zici cum stati cu greutatea la 1 luna.... tot ce este peste 6-700 de gr, io stiu ca e de bine
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
malinas spune:
Mirtha, cam la fel procedam si noi, il lasam sa se foiasca cum ii place, doar ca eu il culc pe o parte, dar asa cum am zis nu rezista mult in aceasta pozitie. Si...burta in burta sta si bebe David cu tati.
babyzapi, era bine daca ai fi pus fasolea la fiert in oala sub presiune. Avand in vedere ca e mai veche, aveai mai multe sanse sa fiarba.
mamiseli, asa ii pun, un prosop rulat in spate, ca sa stea pe o parte, dar tot se foieste si cum patutul e suficient de pare are unde sa alunce si tot pe spate ajunge.Aceleasi dileme le am si eu ca si tine, ca de aia am si scris...eu cum culc copilul?Undeva am citit ca cel mai bine este sa lasi copilul sa doarma in pozitia in care ii place. OOOffff ...ce de probleme.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
julia16 spune:
Buna seara fetelor!
Iulia , felicitari, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

julia
37+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
julia16 spune:

Ramo
Cherie

julia
37+
+ Maria(26.12.2002)
http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

de
Miruna Cosmina
, dar asta e, trece frica si vine bebelina, momentul asta chiar ma face sa mai uit de frica.