Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
cherieactiv spune:
amalia....
maine dimi ma internez...miercuri ma opereaza ,daca nu uita gine sa vina
ca io il cred in stare...
nu mi frica deloc..

sunt preocupata pt bb...daca le are pe toate...cap, putza..nas...atata...
babyzapi..arunca pasula aia si faci altatdata cum ai zis...in apa de cu seara...iar la fiert, primele doua clocote ar fi ok sa le arunci, si pui apa din nou...ce as face si io, dar n-am ciolan..nu se gasestea aici..afumat..
Cherie
38+
Ale(xandru)
monicabo spune:
Diana, in general, ma descurc cu fetele, eu si impreuna cu ajutoarele, sotul si bunicii adica... dar sunt perioade in care sunt si singura cu ele doua acasa, insa seara e sotul, iar peste zi, ne mai ajuta parintii nostri, mai ales la faza cu iesitul afara, unde clar nu pot cu amandoua inca..mai sunt si weendurile.
Andreea vad ca e destul de intelegatoare pt varsta pe care o are (intr-adevar e mica si ea), poate fiind si micuta, nu a manifestat gelozii, m-a vazut si cu cea mica in brate, m-a vazut si la san cu ea, insa i-am explicat ce si cum, sta pe langa noi, se joaca, eu vorbesc cu ea in timpul asta etc... Sper sa fie asa si mai incolo, adica fara gelozii vis a vis de sora-sa.
Noaptea asta mica se trezeste cam de 2 ori pe noapte (la 2-3 si pe la 5-6), o culc cam de pe la 10-10 si ceva... iar eu uneori mai prind si un somn peste zi, daca se nimereste sa doarma amandoua in acelasi timp. Cam asta in mare.
Malinas, si eu stiu ca e bun tobradexul, dar normal, mai inta intreab un medic. Si Andreea a avut o secretie la ochi, nu stiu daca era infectie sau nu, dar tot asa, parca i stateau pleoaple lipite... si am tot dat-o cu ser fiziologic plus cate o picatura de tobradex seara, dupa baita, si a trecut cam intr-o saptamana. Sper sa treaca si la voi repede, nu intra in panica nu te gandi la ce e mai rau 
Vad ca discutati de cucatul copilului...si mie mi s-a spus ca (,) cand pe o parte cand pe alta, tot din motive de regurgitare, daca regurgiteaza dupa ce e pusa in patut, sa curga lapticul in lateral pe cearceaf. Si mi s-a mai zis ca doar sub supravegherea mea, cand e treaza sa o pun cate un pic (cateva minute) si pe burtica, pt a-si intari muschii cefei. Acum nu stiu cum e mai bine, mai ascult pareri. Cu Andreea tot asa am facut pana a avut ea autonomie deplina, si de atnci doarme aproape numai pe burtica![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
ginye55 spune:
Buna mamici si burtici!
Diana 
Sunt foarte obosita pentru ca bb nu doarme noaptea. Ziua e cel mai cuminte copil, nici nu simt ca am bb, dar noaptea... Nu doarme, plange, geme...
Am luat in continuare foarte bine in greutate: avem 3.900kg
. Impingem in picioruse, ridicam de fundulet, ne tinem capul destul de bine.![]()
Saptamana viitoare avem controlul lunar la pediatru si facem vaccinul de 2 luni. 

Ramo Cherie

Pupici la mamici, burtici si bebici! 

ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
monicus spune:
Multumim [red[Alexa.1983 pentru informatie...
Felicitari Mariana28[/red] pentru micutzul, bun venit pe lume, sa fie sanatos... si sa fie mancacios... Tie refacere rapida.. si asteptam poze.....bineinteles

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
37+ 
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
monicus spune:
Bun venit Mickyyy// nu ai mai fost emult pe forum... feliciatri pentru printesa ta Eliza Gabriela.. bun venit pe lume.. sa fie santoasa si sa va bucurati de mititca. si tie refacere rapida.. ... asteptam pozee.... si sa ne spui si povestea cand apuci un pic de timp....
O veste minunata.....
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mickyyy Puteti sa ne treceti si pe noi pe listuta: Eliza Gabriela, 3,400 si 50 cm, Apgar 8 (9 la 5 minute) in data de 28.11 la ora 7.45 :), municipal, cezariana, 39 de saptamani. Am ajuns cu bine acasa...greul abia acum incepe! Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
37+ 
AMR 3 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
Andy08 spune:
Otilia, Alra: Ma bucur ca Ana si Laura sunt mai bine. Of, piticii astia si viruseii lor....
Diana: Sa ne spui ce zice dr. maine.
Ginye: Mai, tu ai flacau mare, acusi face 2 luni. Voinicul de el. 
Ramo, Cherie:

Monicabo: Sunt niste dulci fetitele tale!
Dea: Hai, ca o sa fie bine, o sa vezi. Cand trebuie sa te intorci la lucru?
Babyzapi: Daca n-a fietrt in 5 ore fasolea aia, nu cred ca mai fierbe! Bine ca ai salata de boeuf. ![]()
Andy
37+
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Fetelor m-a mancat undeva azi sa fac mancare si dintre toate mancarurile posibile tocmai ciorba de fasole m-am gasit sa prepar...pt prima oara in viata mea. De 5 ore fierb la fasolea aia nenorocita si nici acum nu a fiert ca lumea ...dupa ce ca sunt obosita rupta am mai stat si toata ziua in bucatarie...daca in 30 de minute nu fierbe o arunc la gunoi ca nu mai pot de nervi ...scuze ca sunt off-topic.[ Isabela de Raphael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
variante... pui 1 lingura de ulei in ciorba sau,
pui boabele in apa cu cateva ore inainte ..... sau...
pui boabele la fiert.. cand fierb, schimbi apa cu alta rece...... de vreo 3 ori, apoi, schimbi cu apa calda.... sper ca ai inteles
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, multumesc mult de incurajari ![]() Mai am de facut manichiura si gata... Mi-e o fricaaaaaaa , dar asta e, trece frica si vine bebelina, momentul asta chiar ma face sa mai uit de frica.Va pup pe toate, o sa anunt maine pe Amalia sau pe Spiridus, cum a decurs totul. ![]() ![]() ![]() Ramo 38+ Sara MariaPuiutul meu scump |
haide zoe, fii barbata
mai ai putin si vine minunea
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui Mirtha Berhta eu am luat : pracetamol , Tantum Verde , ceai cu multa lamaie , cartofi cu spirt la gat si Oscilococcinum. Mi-am mai cumparat , din sugestiile fetelor , dar nu a fost nevoie sa apelez la ele : Bioparox pt. gat , Homeogene si Homeovox. Snatate si tie si puiutului ! ![]() [ Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
puah, bioparox-ul e bun, da-i naspa rau de tot
io am zis ca mor cand mi-am dat cu el
Mami de
Cristian 26.10.2008 +

...dupa ce ca sunt obosita rupta am mai stat si toata ziua in bucatarie...daca in 30 de minute nu fierbe o arunc la gunoi ca nu mai pot de nervi
Raphael Nicolas