Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata.
vreau si eu o cafea mareee.
foarte interesant articolul GABI, si din pacate si noi folosim biberoane din plastic.
am mai vazut la televizor ceva pe tema asta dar nu ma lamurisem prea bine ce si cum, dar acum m-am lamurit citind articolul trimis de tine si m-am apucat sa caut pin biberoane si unele sunt bune altele nu.
deci pana la urma fetele voi la ce fel de biberoane recurgeti?

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

KITTY pentru baietel cuminte si ascultator, bravo lui, copil destept a stiut sa aleaga varianta cea mai buna, si inca un pentru gestul lui de fratior mai mare si protector.

sanatate puiutilor bolnaviori si refacere rapida.

fetele voi cum procedati de mos nicolae-le puneti cadourile in ghete si ii duceti sa vada ce le-a adus mosul sau le dati pur si simplu si ziceti ca sunt de la mos?

va pup si sa aveti o zi frumoasa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Laura nu am ce sfat sa-ti dau, dar daca te ajuta cu ceva, te inteleg ca esti nervoasa. E greu cu asemenea colegi ca acea fetita dar cred ca trebuie intr-un fel sa invete si el sa o ignore sau sa il inveti tu ca e ceva urat cum face ea. Din pacate de asemenea factori perturbatori avem parte toata viata in colectivitate.

Stefi, noi folosim in continuare bibe de plastic pentru ca: nu sta nimeni langa el cand bea ca altfel nu termina laptele, iar dupa ce termina il arunca singur printre gratiile patutului si se culca (ceea ce pe mine ma ajuta ca nu am apelat niciodata la alte metode sa-l adorm). De cate ori le tranteste s-ar sparge sigur. Si sunt si mai grele cele din sticla.
In rest apa bea direct din bidonel (si ala din plastic, PET) sau din pahar de sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

matei e la cresa. inca plange dimineata, dar acum sunt sigura ca face asa ca sa ma impresioneze pe mine. numai ca nu prea are cu cine, eu sunt mama nebuna si fara suflet!
adica el merge plangand de la poarta, se mai opreste, se uita la mine si iar se pune pe jelit. il imbrac, el jeleste, dar cu pauze, ca de altfel e cu ochii dupa copiii care alearga pe acolo. deci ... e smechereala. l-am terminat de imbracat, incaltat, i-am dat un pupic si a luat-o la sanatoasa spre clasa fara sa mai stea la discutii cu mine. deci ... se poate.

laura poti incepe reeducarea. fa-i buline cu fetze triste si fetze vesele. premiaza-l de fiecare data cand e cuminte, cand face ceva bine, lipeste-i cate o bulina vesela. cand vine tati acasa aratati-i bulinele vesele si spuneti-i fiecare in parte pt ce a fost. si faceti asa si cu bulinele triste. si apoi le lipeste pe toate la vedere. a doua zi le pui sub ca sa vada ca a fost mai cuminte, sau mai putin cuminte. la noi a dat rezultate ... cat de cat. (sfaturile astea le primesc si eu de la matusa mea, care e invatatoare ... ). pt urlete, tipete, nu-l bagi in seama pana nu vorbeste frumos. si fa-i si coltul rusinii. la cat e el de receptiv, o sa-si dea seama ca nu e in regula. nu de alta ... dar nu are decat 1 an si 9 luni. daca acum face asa ... cum va face la 3 ani?
fetita de la cresa ... nu e in regula nici cu fetita asta, ca ei sunt mici si in colectivitate copiaza imediat de la altii. vb cu doamnele de acolo, sa se gaseasca o solutie si cu fetita asta, sa se vorbeasca cu parintii.

nu cred ca v-am spus, dar am descoperit cauza mucilor si tusei lui matei si a altor copii de la cresa. s-a dat de gol o tanti ca o fetita e bolnava din septembrie si o aduce la cresa cu febra, cu muci, cu tuse, pe motiv ca parintii nu-si pot lua concediu si oricum acasa nu i-ar face altceva decat la gradi, ca racelile vin si trec. m-am umplut de spume!!! adica eu am putut sa stau 3 saptamani in concediu medical. 3 saptamani!!!! parintii astia nu pot!!! si am vb cu asistenta sefa si cu celelelalte tanti si le-am zis ca nu e normal. si cica a adus adeverinte peste adeverinte de la medic ca poate sta in colectivitate. azi am mai vb cu 2 mamici si o sa ma duc sa o astept pe mamica aia, ca nu e normal sa stam noi toata iarna cu copiii bolnavi ca nu vrea ea sa stea sa ingrijeasca copila!!

carmen il schimbi noaptea de pampers?

diapozitivul sunt putin dezamagita. totul e in engleza. adica inclusiv povestea citita de aparat. traduceri in romana sunt separat, la carticele. in afara de acest inconvenient e ok. lui matei ii place. initial punea mana pe perete si apoi fugea spre obiectiv sa bage degetul acolo de unde venea lumina.

cadourile de mos nicolae le pun in ghete. va avea asa: 1 banana, 1 portocala, 1 tedi, 1 prajiturica pandispan. tati va primi un gel de dus, ciocolata cu menta, ciocolata cu portocale, portocale si banane.

cam atat.
sa aveti o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

uitasem ... dar nu mai scriu in continuarea romanului de mai sus .
zicea carmen de mos craciun. ei bine, noi am inceput socializarea cu mosul. adica in fiecare seara stam la calculator cam jumatate de ora si ii aratam poze si filmulete cu mosul. "uite mos craciun ... ho ho ho ... mosu mami ... aduce cadouri ... uite ce barba are, ce sac are ... ". asta sa nu ma trezesc ca la serbare ne stie gradinita cand l-o vedea pe mosul. poate dc se mai obisnuieste cu ideea pana atunci, n-o sa ne urle pe acolo. POATE ...

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Aseara am ajuns din nou la urgente in perfuzii toata noaptea,acum suntem acasa cu alt tratament al 4-lea pana duminica....au murit deja 2 bebelusi saptamana asta in spital,ma rog lui Dumnezeu atat mai pot sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Apropo de Mos Craciun... tac'su si soacra mea vor sa il aduca pe mos pe acasa ... io nu's pentru... Elena si asa il vede la serbarea de la gradi, iar baietii or sa urle si or sa se ascunda... pe unde or apuca...

In plus, mosu vine noaptea, cand copiii dorm... Mie asa mi-a placut

Poate-i conving sa nu vina Mosul si acasa... pentru ca baietii vor urla

Despre biberoane... citisem despre asta de cand era Elena mica... Eu personal nu le po da de sticla, pt. ca ai mei beau apa... si apa nu o beau la masa... ubla cu biberonu prin casa... n-am cum sa supravechez doi pici... Atunci cand era Elena mica aparusera unele care ar fi fost ok (B-free) cu care Elena se impaca f. bine... cu alea am facut trecerea de la tetina, la tzutzuroi... pt. ca tzutzuroiul avea supapa ca cele Avent, dar era mai maole, ca cele de la Nuk sa zicem... Dar au disparut si nu le-a mai importat nimeni
Acum noi bem din Avent... pt. ca alea le plac... si la astea vom ramane pana vom scapa de ele. Avem castroane, lingurite si pahare de plastic (pentru trupa)... nu pot sa le dau in altceva... pt. ca se mai intampla intr-o clipa de neatentie sa zboare... totusi nu pot sa supraveghez 3 odata...
Asa si multe alimente sunt in cutii de plastic: iaurturi, smantana... nu mai mancam nici din alea???
Eu stiam ca nu trebuie baga nimic la incalzit intr-un recipient de plastic, la micorunde... dar sa nu pui nimic cald in ceva de plastic... uneori e cam greu... cum le-as da mancarea picilor? Ca vasul la blender e de plastic, si o pasez calda, evident, castronul la fel

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimi...o cafiiaa mare.

va multumesc pentru raspunsuri legate de "in 1 sau 2 mergem mai departe"..uff...e grele rau...daca ar fi sa fiu un pic egoista as merge mai departe singurica, daca e sa ma gandesc la Victor intru in dileme...???????? cu tati sau fara tati? oare am eu nervi sa trec peste? oare mai are sens? ii spuneam si lui Gabi la tel " o fusta rupta in fund ramane o fusta rupta in fund chiar daca o carpesti" si pana la urma o dai la saraci si cumperi alta noua...asa si o relatie...au aparut intrusi, a intervenit plictiseala, discutii de ce si cum....parca numai e cea fost si nici numai poate fi...un psihilog mi-ar spala creierul " ca barbatii sunt mai animale asa, mai legati de sex..dar ca ei saracii iubesc...dar in felul lor...bla bla bla"....vrajeli....
Adevarul este ca ...numai e cea fost si numai poate fi...trist dar adevarat....
Felicit cuplurile care stiu sa pastreze flacara vie, barbatii care-si respecta nevestele gravide si nu folosesc drept scuza lipsa vietii sexuale 9 luni pentru a duce viata dubla.Ma bucur pentru orice cuplu care isi ofera intelegere,momemente intime,seri romantice,fac planuri de viitor.Bravo lor.Din pacate eu numai am cu cine.Discutiile nu inseamna neaparat ca dorim sa ne impacam ci ca am capatat curaj sa scoatem la iveala intr-un mod brutal ceea ce nu ne convine sau nu agreem la celalalt.Pana acum le sugeram discret acum ni le aruncam in fata.E neplacut si am obosit.Apropiatii zic ca el a facut multe sa-mi demonstreze ca vrea sa reconciliem, sa ne regasim dar eu nu fac decat sa ignor si sa ma leg de ceea ce a facut.Nu neg.Asa e.....dar daca nu ma mai impresioneaza ce sa fac? Alta data o floare primita fara ocazie anume sau spalatul baii ma impresionau....acum mi se pare firesc sa le faca..."sa-si spele pacatele..."
Oare sunt defecta ? Oare nu ar trebui sa decid odata ce si cum? Oare cand voi redeveni femeia sigura si hotarata care ia decizii rapide si fara remuscari? Asta eram....acum sunt atat de bulversata ca nu ma recunosc....Singura imbunatatire e silueta mea de invidiat spun colegele si cochetaria de care am inceput sa dau dovada ...acum port bijuterii la moda, bluze sexi la moda si machiaje sofisticate...Inainte dadeam banii pe carti pt mine si pe cadouri pentru el...acum investesc doar in mine...
Hai ca am fost totatl offtopic dar simteam nevoia sa ma descarc desi simt ca va intra si el sa citeasca asa cum a facut cand a intrat in jurnalul meu din comp si mi-a citit confesiunile.M-a necajit lipsa lui de discretie mai ales ca acolo scriu la nervi si nu sunt mandra de tot ceea ce am scris

Despre Victor si reactii si evenimente in mesajul urmator.Va multumesc pentru pareri si confesiuni legate de manifestarile violente.Apropo de asta....aseara...fara sa vrea...avand prostul obicei sa arunce un lucru cand nu-i mai trebuie...fimiu a aruncat spre mine cu spray-ul de nas si m-a lovit fix in nas .Cum eu sunt ochelarista va imaginati sau nu..dar mi-a taiat pur si simplu nasul cu partea metalica dintre lentile asa ca azi noapte am dormit cu plasture pe nas ca sangeram...am plans de durere si l-am impresionat pe Victor care nu stia cum sa ma pupe si sa ma tina in brate...desi era mai curios sa bage degetul in sangele de pe nasul meu...dar a rezistat.

Arriana sanatate multa pui drag.Lauramar sa ai putere ca trece si asta.

Laura_Oana in loc sa te bucuri de vorbaret tu te superi? Pupa mama pe Edy cel deshtept.De imitat copii care fac "lele" se ocupa si fimiu.Sofia merge la cresa si ia ce e mai rau de acolo iar cand se vede cu fimiu ii "da lectii".O sa va povestesc mai pe seara.

Kitty multi pupici la Giulia mancacioasa si lui Raul pentru scriosoara catre Mosh.Ai o familie minunata draga mea si t efelicit pt asta.succes cu dieta.Pe mine tigarile m-au ajutat.

Bianca drum bun spre casa.Sa veniti sanatosi.
Despre plastice...hehehe...ar fi multe de spus...eu sunt ing chimist specializat in chimia compusilor macromoleculari (adica pet-uri,pungi,folii,etc) si singurul lucru de care tin cont este sa nu folosesc prea mult timp vase de plastic.Prefer portelan sau sticla...desi nu se stie ce mai apare si despre ele in urma cercetarilor.Cert este ca eu schimb biberoanele la 2-3 luni si congelatele incerc sa le consum in max 3 luni (ca sunt in pungi de pp)

Ete cat m-am intins.
Spor la lucru.O zi minunata.
Mai vorbim.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

BiancaM..............m-am uitat pe site...eu i-am cumparat biberoane Playtex Drop(din magazin),dar nu ptr.ca stiam de faza cu chimicalele si le-am cautat special.mi s-au parut eficiente.bag rezerva ,pun laptele si dupa ce il bea ....la cos cu ea...alta ..la tura urmatoare.nu mai stau cu sterilizat si alte cele.si fiindca am fost si sunt multumita de ele i-am luat canite tot din gama asta.asa ca acum nu ma mai agit.....merci de link.

adelyna......asteptam poze cu fetele cucuietele

laura_oana...............cum zice si mady....ignor! asa fac si eu cu darius cand face talente.el mai asculta si daca ma infing in el(adica ma rastesc)si mai ales asculta cand se infurie taica-su in el,dar ne-am saturat si noi sa tot tipam .asa ca nu-l bagam in seama.ii explicam o data ce si cum si daca intelege bine....daca nu se crizeaza pana ii trece....norocul nostru e ca ii trece cam repede.

stefimic.......cum i-am raspuns si Biancai,eu folosesc asta
http://www.diapers.com/Product/ProductDetail.aspx?productId=5130
cadoul de mos nicolae il ^pun in ghete daca o incapea,ca la cat de mari sunt gheteleee

ioanaradu......il schimb mai si noapte ca se pishe cat o vaca...pe bune....il schimb la 9 seara ,apoi la 11.30-12,pe urma la 2.30,mai pe la 4 inca o tura si ultima la 7 si doarme pana la 10......nu stiu frate de unde scoate atata din el ca de fiecare data e pampersul plin de plin si daca il las neschimbat cum se suceste si mai doarme si pe burta preseaza pe pampers si e ud pana in gat.

cunostinta cu mosu i-am facut si noi ba pe calculator,ba a vazut la tv in reclame....era incantat nevoie mare,dar cand l-a vazut in carne si oase a schimbat domnu'foaia

lauramar............ sa va faceti cat mai repede bine.va asteptam cu vesti bune

gata!am baut o gura de cafea de la voi(restul o tin ptr.mai tarziu),i-am schimbat pampersul lui pisoarca al meu si acum plec la somn ca pe aici e 4 dimineata

si am pus si eu cateva filmulete cu nebunelul meu
http://s191.photobucket.com/albums/z91/stauceanucarmen/filmulete/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lauramar, MULTA SANATATE, doamne, ce se intampla acolo?!!?

Adelyna hai cu pozele alea odata ca moare pisica de curiozitate. Daca vrei sa le pui in albumul comun zi-ne sa iti dam parola si user ca nu poti fara alea (ai pe prima pagina instructiuni cum sa pui pozele parca.... un link pe la sf listutei)

MAdy, am admirat pe razvi care zice tot. prima oara am vazut filmuletul fara sunet ca dormea raresu si am crezut ca incerca sa se impinga in carut.

bisphenol, trisphenol, naiba sa le ia pe toate....da stiati ca nici folia de aluminiu nu e buna?! noh, sa o aruncati din casa si toate caserolele din aluminiu si folia alimentara bineinteles...

Mosu Nicolae pune in ghete dulciuri sau nuielusa, dupa naravul fiecaruia; Mos Craciun lasa cadourile sub brad....nu mi-a placut niciodata Craciunul cu un mascat in casa.... aia e la Mall, la gradi, pe strada....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput