Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
karra80 spune:
Gata[omulet care rasufla usurat]a luat siropelul fara sa-l vomite....
Aici avem pozede la plimbarea de 1 decembrie
acuma ne jucam ...ea-mi face mie de mancare si eu treb sa pap.........
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Noiembrie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
madybulancea spune:
karra eu chiar cred ca e normal...am citit k e normal ca un copil sa se imbolnveasca de 7 ori pe an,nu mi se pare mult de 4 ori,pai la razvi nici nu pot sa tin minte,la 2 sapt cred....eu zic sa nu ii dai sirop de imunitate k nu ai de ce....imi pare rau k winnicu e bolnavioara!te pup si sa treaca rpd!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
karra winnicu sa se faca bine.
banuiesc ca dr ti-a zis de bronhovaxom. de-asta luam si noi. sa vedem ... luam de 7 zile.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elpower spune:
Sanatate multa Winnie! Frumoasa vreme de plimbare la voi acolo ieri. La noi ... ceata, vant, burnita. Am iesit si noi un pic pe seara ca nu a vrut sub nicio forma sa doarma pe zi si am luat-o la fuga pana la tati, la 15 minute de mers pe jos, pe care noi le-am facut in 5 minute .
Cred ca sunt cam nashpa ca mama, ce caiet? N-am niciun caiet pt Thea . Cred ca o sa scot postarile mele de pe aici ca am scris, probabil, de cate ori a fost bolnavioara si cu ce am tratat-o. Mama rea ce sunt!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu karra winnicu sa se faca bine. banuiesc ca dr ti-a zis de bronhovaxom. de-asta luam si noi. sa vedem ... luam de 7 zile. mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Varsta lui Matei poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!! Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
da din asta......
si voua
Noiembrie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
pisikuta spune:
iata ne si la povestea vorbei....au crescut bondarii mici...
a inceput si nora sa vorbeasca, de vreo doua saptamani repeta cu mare placere orice cuvant. scurt, lung, usor sau greu, are variantele ei ptr fiecare.
nu poate spune litera "c", pronunta in schimb "t". despre "s", cu caninii ei inferiori lipsa, mai bine ca nu l spune.
are un mare amor ptr elefanti, care sint otani sau otanonono, la singular.
iepurasul e si el epapupupu, puiu - pupu, papucii sint papuuu, cateluol ramane in continuare ham, ca nu i iese nimic cu "c". si toate cecelalte cuvinte, in acelasi stil delicios.
cel mai frumos innumara: unu, a doia, a teia, a paia, a tiitea, a aia, a ata, a ota, a noia, a deeeia.
cu olita, prietenie mare, doar ca nu face nimic cand sta pe ea. totul e bine pastrat in chiloti...
i am luat si un scaunel de baie, un ianltator, ca sa ajunga la chiuveta. l a probat in magazin, si l a dus singura la casa, cu mare pompa, de zici ca si lua rochie de mireasa.
in w.e. ne am jucat ca a fost cald, am cautat jucarii ptr mos nicolae, am votat, ne am amagit, acum m am calmat...
cam atat.
va pup, a zi frumoasa.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
Selene spune:
Buna!
M-am intors si eu - mai rarut, ca-i mai dragut, nu?
Am avut cateva zile mai proaste, din mai multe motive, si nu s-au terminat inca, asa ca sunt cam cu capsa pusa. Sper sa treaca totul cu bine. Vom vedea...
Am vazut ca zilele trecute vorbeati despre acel proiector Storytime Theater de la Dynatech. Foarte incantata, mi-am amintit de vechile mele diafilme / diapozitive - le mai stiti? Arata ca niste role foto care trebuie puse la un aparat special si sunt cu tot felul de povesti. Asa ca aseara am vrut sa i le arat si d-rei mele, crezand ca o sa o dau pe spate de uimire! La inceput a protestat cand am facut intuneric in camera, apoi eu incercam sa ii citesc iar ea se juca cu ceva forme, nici nu ma baga in seama, iar dupa cateva minute s-a luat si a plecat in camera cealalta, la lumina, sa se poata juca in liniste! Asa ca a ramas mami si tati sa se uite la diafilme... Bine ca mai aveau ai mei aparatul vechi si nu mi-a venit ideea sa cumpar unul nou, ca aruncam banii pe fereastra. Cel putin deocamdata. Eu tot sper sa ii placa mai incolo
KARRA, spuneai ca i-ai luat lui Winnie o bucatarie - e cea de la Fisher Price, care e sufragerie pe partea cealalta? Ii place? Ca si eu am rugat niste prieteni sa imi aduca de afara bucataria aceea (daca o gasesc) sa i-o dau lui Anda de craciun. Si am emotii daca o sa ii placa Pupici si sanatate lui Winnie!
Legat de capitolul NU, a avut o scurta perioada in care il luase si ea in brate, acum vad ca i-a mai trecut. Dar oricum, nu conta prea mult daca spune nu sau da, ca daca trebuia sa o schimb sau sa plecam undeva nu asteptam pana se hotara si spunea da, ca ne-ar fi apucat craciunul urmator. De vorbit vorbeste foarte multe si le pronunta tot mai bine. Ieri isi cauta de zor "geacale", mi-a trebuit ceva vreme sa ma prind ca sunt "gecile", ca are 2 si vroia sa imbrace papusile cu ele - partea buna e ca a sesizat singura pluralul
Cam atat de la noi
la toate
Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
ioanaradu spune:
despre proiectorul disney ... tocmai sunt fericita posesoare a unuia. sa vedem efectul ... n-am putut sa-l probez, ca n-am avut baterii si nici de unde lua acum. abia astept sa ajung acasa sa ma uit la diapozitive!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
karra80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene KARRA, spuneai ca i-ai luat lui Winnie o bucatarie - e cea de la Fisher Price, care e sufragerie pe partea cealalta? Ii place? Ca si eu am rugat niste prieteni sa imi aduca de afara bucataria aceea (daca o gasesc) sa i-o dau lui Anda de craciun. Si am emotii daca o sa ii placa Pupici si sanatate lui Winnie! Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007 |
ii place....dar nu la nbunie.....se joaca de cateva ori pe zi acolo langa ea.....ii place mai mult suntele care le scoate
Noiembrie 2008
tzuna spune:
ADELYNA- imi pare rau ca aveti un copilas cu probleme dar ma bucur enorm ca ati putut pleca de aici sa-i oferiti ceva mai bun. Copiii cu probleme de orice fel sunt tot copii, de multe ori sunt mai buni, mai intelegatori, mai inteligenti decat restul dar din pacate nu au sanse reale de a progresa aici la noi. E trist dar asa este. Si daca familia mai are si probleme financiare cei mai multi ajung sa fie abandonati.
Hai mai fetelor.. probleme de pronuntie acum? pai Maria zice foarte senina pamvaiul (tramvaiul), pac-pac ( in loc de mac-mac) dar poate spune foarte corect mami si tati deci nu sunt chiar probleme de pronuntie. Sunt inca mici sa vb de asa ceva.
KARRA80- cred ca unii copii sunt mai sensibili. Si copiii care-i vezi tu in supermarket s-or imbolnavi dar te mai intalnesti cu ei dupa sa verifici? au fac forme usoare. De ex fetita bonei mele raceste ca si a mea dar in 3 zile ii trece desi initial pare chiar mai grav decat la Maria si ei nici nu-i dau tot felul de siropuri si prostii cum ii dau eu.Depinde de fiecare copil. Antibioticul la ce inteval ii dai? Eu ii dadeam Mariei la 12 ore si ma asiguram ca era inaintea mesei, nu-i dadeam nici apa sa bea cu 30 min inainte de tratament si nu mai vomita ca altfel la noi e jale.
Azi Maria a avut program prelungit cu bona si a mancat cu ea. Cica au mancat amandoua fetele si ma bucur sa stiu ca in caz de forta majora o pot lasa si la pranz cu bona.
Cam atat ca eu de fapt lucram la rapoarte dar nu pot sta prea mult departe de voi. Pupici.
Ce mai stiti de LORADIN, IUNITA, SHERBI si restul mamicilor care nu mai scriu pe aici?