Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 6
stefaniya spune:
Buna,mamici si copilasi
Tzuna,ti-am trimis PM
Madda_rozz - FELICITARI si sa va traiasca micuta,sa fie sanatoasa si sa aiba parte doar de bine!
Si eu de fapt Carl,e posesorul Jucariei Storytime. Sper sa fie mai incantat,ca m-ai pus pe ganduri Selene Dar daca nu acum,mai tarziu si tot o sa-l atraga.
L-am vazut pe micutul Razvanel ce arata toate alea,baiat precoce
I-am luat si eu lui Carl o caseta cu rola de hartie cu diferite desene pt a colora si atata mi-a trebuit ca daca indraznesc sa i-o iau plaaaangeeee si singur mi-e teama sa-l lasa ca sa nu gasesc peretii pictati
Sanatate la copilasii bolnaviori!
O seara placuta!
papa
rein spune:
Sotul meu era tot ss-it, chiar au ai lui o caseta pe care spune poezii pe la 4 ani si era peltic raau. DAR, l-au dus la cateva sedinte la logoped, apoi au exersat si ei cu el si nu mai este absolut deloc.
Elyanne, logopezii accepta (cei de la stat) copii numai peste 5-6 ani pentru ca: sunt depasiti de numarul de copii cu astfel de pb. Zicea cineva ca face numai 30min./saptamana cu un copil din lipsa de timp si de personal, ceea ce f.f. putin. Alt motiv este ca doar la ac. varsta copii pot raspunde la comenzi, pentru varste mai mici fiind necesara abordarea dezvoltarii si corectarii limbajului prin joc. La centrele de stat nu este spatiu si nici jocuri adecvate nu se pot achizitiona ca de, traim in Romania...
R graseiat daca nu este corectat pana la 5 ani nu se mai poate corecta sau f.f. greu dupa.
Dintr-una intr-alta am gasit chiar la noi pe forum niste explicatii
foarte bune de la o logopeda cu nick-ul betiana. Eu mi-am propus sa fac niste exercitii cu el din ce spune ea, macar 5 minute pe zi.
aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125140
rein spune:
Poate singurul impediment acum in pronuntia corecta ar fi ca nu are toti dintii in gura . Dar niste exercitii in joaca de-a sarpele sau de-a trenul nu strica.
laura_oana spune:
Mady...ce scump e Razvan iti zicea si ce il intrebai si ce nu( putza daca nu il intrebi are el grija sa iti arate!) sa-ti traiasca si sa creasca mare si vorbaret
-sa va toace si pe voi la cap copii cum ma toaca pe mine Edy.( asta e pt toate mamicile care se plang ca nu le vorbesc copii )o sa vreti sa mai si TACA cand incep sa vb!!!!!
azi edy mi-a facut un car de nervi de cand l-am luat de la cresa ....el NUUUU vrea sa mearga pe jos, vrea apa, vrea in brate, urlaaaa, NUUUU vrea afara( si era asa frumos) , vrea la Buna Ani( mama), apoi de acasa pana la mama a urlat ca vrtea cu TATI, APOI URLA CA VREA LA BUNA ...IAR VREA CU TATI, APOI PLANGEA CA VROIA LA AMANDOI( tati a ramas acasa), scuze de "caps lock".se uita lumea la mine ce se gandeau ca sunt nebuna.pur si simplu nu s-a oprit din plans/urlat/racnit si lacrimi pana la mama.a plecat de la mama "pacalit" ...e plin de luminite prin magazine si mosi craciuni...asa ca am zis ca e mos craciun si mergem sa il vedem si sa vezi mami ca are si brad si bla bla ....ma doare capul!!!!
revin daca mai am timp, daca "NUUU" va urez o noapte linistita.
si pupam si dorim sanatate bolnaviorilor.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
faza de acum 10 minute aprox.
edy:"haida mami cazeshte catoshi( cartofi) , cane( carne), papa edy"
eu:"ti foame??"
edy" shoame( foame)"
fug la bucatarie cu viteza luminii incalzesc cartofi si carne , il pun pe edy in scaunel imi aduce aminte ca tre sa ii pun babetica , scot mancarea pe farfurie ii pun in fata ii dau lingurita, paine si zic " hai, papa, ca e bun"
edy:"nu papa edy!!!"
deja mi se urca sangele la cap , ma calmez rapid si intreb :"de ce???" nu ai vrut tu cartofi si carne???"
edy:"ale abul, adeeee!!!( iesea abur din mancare si a zis ca arde!)
s-a intors in scaun si nu a vrut sa se atinga de mancare , verifica cu mana desupra farfuriei daca mai iesea abur!!!
edy:"ufaa mami" sa suflu...si am suflat de mi-am suflat plamaniii... ca s ace ???...sa manance cateva lingurite de cartofi , putina paine si carne ...si apoi sa zica: "gataaa, NU tebeee...papa mami!!!"
pe ziua de azi imi ajunge!!!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
lauramar spune:
MULTUMIM mamicilor care ati intrebat de noi,imi pare tare rau ca nu am avut cum sa mai intru dar de martea trecuta pana astazi am fost internata cu Arianna in spital la urgente.Cu o saptamana inainte am mai fost seara la urgente ne-a trimis acasa si ne-a dat antibiotic ca are rosu in gat,am terminat tratamentul iar luni cand am mers la control la pediatra ei a zis ca trebuie sa mai continuam cu inca o sticluta deoarece a facut febra.
Marti cand s-a trezit dupa somnul de amiaza 39.8 febra am crezut ca lesin am mers direct la urgente si a internat-o imediat i-a pus perfuzii deorece nici nu a mancat aproape nimic ultima saptamana,a facut kk foarte moale era desidratata a slabit un kg,la analize i-au iesit 20.000 leucocitele o infectie f. mare in corp,asa ca a luat antibiotic si toate cele cu fluturasul la mana pe care i l-a schimbat de la o mana la alta de trei ori,nu am dormit o noapte macar,am stat in salon cu 5 copii va dati seama ce era acolo,era si o fetita de la casa de copii de 4 luni o papusica asa ca am ajuns sa fiu dadaca la 2 copii.
Astazi ne-a externat pe toate mamicile dar ce credeti toate am plecat cu copii si mai bolnavi de cat erau.Arianna tuseste f. tare diaree.ii curge nasul si chiar daca continuam cu antibioticul mai are si febra nu mai stiu ce sa mai fac
Mi-a zis medicul: asta e nu avem ce face asa este in spital sunt multi virusi mai bine va lasam acasa sa nu mai luati si altceva,atunci unde sa ne mai tratam copii???
Acum ma rog lui Dumnezeu sa o faca bine asta este singura mea dorinta de CRACIUN si sper sa ma asculte...va pup si va doresc tuturor multa sanatate
ioanaradu spune:
buna dimineata.
azi n-a mai urlat la cresa, doar a marait si a plans cu lacrimi de crocodil. pana mi-am pus eu fularul ... deja se juca cu alti copii. uf ... sper sa-l tina.
lauraaa ... fataaa e demential edy!!!! bravo edy tine-o tot asa!!!
lauramar cum sa te externeze cu febra??? incearca sa mergi la alt medic ... poate la un cabinet de pediatrie ... pupici albinutei bolnavioare!!
pe razvanel nu l-am vazut pt ca nu se incarca filmuletele ... mai incerc ...
o zi buna!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
madybulancea spune:
buna dimineataaa...nu a dat nimeni cafea?hai k dau eu
lauramar imi pare tare rau!!!multa sanatate
daaa edy e demential,e supeeerrrr!!!
ioana stai linistita k nu zice mare lucru,3 vorbe acolooo....
roxyyyy unde esti???biky????mihael@???
ce-o mai face karla32???dar suzy78???dar andreea20????ghibuadina????
hai va astept la raport!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Buna dimineata!
Lauramar, imi pare rau ca ati trecut prin asa momente grele, din pacate asa e in spitalele noastre. Multa sanatate Ariannei!
Karra, Winnie sa se faca repede bine.
Noi mergem in fiecare saptamana in supermarket cu Giulia- pana acum spuneam ca e rezistenta ca nu ia nimic, acum intr-o luna mi s-a imbolnavit de 2 ori - din fericire a trecut usor si fara antibiotic- dar m-am enervat destul cu nemancatul in perioada aia!
Mady m-am distrat cu Razvanelu, ce le spune el serios!
Inca nu m-am gandit sa-mi pun probleme de pronuntie pt Giulia - mi se pare f devreme, dar in joaca cred ca putem face unele exercitii. De exemplu stiu ca e bine sa le dam jucarii de suflat pt ca ii ajuta sa invete sa dea afara aerul din plamani controlat.
Ioana vezi? Deja e mai bine!
Stefanyia, asa stau si eu cu ochii ca pe ceas pe Giulia ca tot timpul vrea sa scrie, Raul mai lasa creioane, pixuri aiurea si daca nu, se catara ea si le gaseste si mi-e teama ca o sa gasesc pereti praf. Ii place si tablita, dar mai mult creioanele si PISCUUU (pixu).
Laura, nu-l mai barfi pe Edy ...eu m-as bucura de multe ori daca Giulia ar manca "cateva lingurite de cartofi , putina paine si carne" ca de multe ori nu vrea nici o lingurita de nimic.
Nu-s in toane prea bune in ultima vreme, ma simt obosita si fara chef si sunt si la dieta .
Aaa, si ceva frumos : Raul crede totusi in Mos Craciun (in ciuda profului de religie care le-a spus ca nu exista ) asa ca aseara a scris scrisoarea si in prima parte i-a scris mosului ce sa-i aduca Giuliei si abia apoi ce sa-i aduca lui. Puiul mamii cumintel si iubitor!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow