Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
Val_ spune:
Incerc sa pun si eu doua poze cu Mariuca. Sper sa reusesc.
Mariuca-poza 1
Mariuca-poza 2
Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)
"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''
Mariuca in prima luna
www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian
roxanici spune:
Da ce frumusica e cu totul Mariuca....si tu o tii ascunsa de la 2 luni...tz tz tz
Optionale nu i=am facut, nu stiu...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana_jors spune:
Hello,
n-am intrat de mult, dar am lipsit motivat (sau pe jumatate moticat ca mi-am luat doar sala, si am picat traseul, si oricum trebuie sa le dau iar pe amandoua)... vreau in primul rand sa le urez tuturor sarbatoritilor din ultima perioada, si felicitari pentru bebelina_rozz
Citesc din urma:
Datul cu capul: Alex face la fel, a facut la fel si la gradi - s-a dat cu capul de masa de aproape si-a spart capul, au chemat psihologul care m-a luat la povesti etc. Deocamdata mi s-a zis sa il observ, iar cand il vad ca se da cu capul de ceva sa il iau in brate si sa il linistesc, sa nu il las sa continue. Bineinteles de cand fac asta se cam rasfata, dar acum asta e. Ah, la noi nu sunt probleme de tensiune in familie etc, cel putin din cate stiu eu mediul familial e ok. Nu cred ca e ceva grav, dar nu stiu cum sa ma comport cu el in cazul in are are vreo problema chiar si usoara.
Va stresati ca nu pronunta sunete bine? Lui Alex nu ii iese deloc O (isi rotunjeste buzele dar iese complet altceva), deloc s, z si multe altele :) Eu inca nu ma agit, mai are el timp sa vorbeasca bine... Am dat si eu pe confe la un moment dat un set de exercitii de vorbire primite de la logopedul de la gradi.
La copitolul NU - inca n-am ajuns
Fitze de cand merge la cresa - a avut si Alex multe in prima luna la a dpua cresa, acum s-au mai rarit, e aproape de normal. Singura problema e ca daca ceva nu ii convine se apuca de dat cu capul, si cum scriam mai sus...
Ioana, am citit si eu de metoda cu fetzele colorate, si cred ca o sa caut niste magneti si o sa i-i pun pe tablita lui... ma mai gandesc, dar oricum mi se pare o idee interesanta.
Cadouri - o bota de la mos Nicolae si atat ca pricum am petrecut noaptea pe tren, iar celalat mos... se mai gandeste. Oricum, la gradi ne-au cerut 150 RON pentru serbare de Craciun + cadouri, sa vedem ce intra acolo.
Vorbitul - zice tot mai multe, desi nu ii ies foarte bine, unele sunt pocite rau - de exemplu pam=pom, papul=dopul etc. Iar culori - recunoaste, dar inca nu spune. In schimb recunoaste cateva litere, i le-am aratat intr-o vreme si m-am trezit ca mi le arata acum...
Cum toti de la gradi erau cu mucii pana in talpi si unii aveau streptococi si alte neamuri, i-am facut si eu niste exsudate preventiv, se pare ca are E. Coli in nas (!! nu stiam ca se poate), si facem tratament. Dorim multa sanatate bolnavilor
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
gabi78 spune:
Sa pun si eu poze cu cupilu din dotare.
Reactia la cadourile de mos nicolae
"Doar atatea" jucarii are
A invatat sa urce-coboae din patul lui
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
Mihael@ spune:
ce frumoasa este Mariuca...indraznesc sa spun ca parca seamana un pic cu stefi la ochi..vaccin nu am facut, dar prietenele stefaniei au facut prevenar, fara efecte secundare
gabi, mai aveti loc in casa de jucarii da frumos mai e tudor, are niste ochi ca mura, superbi!
diana, imi pare rau ca n-a fost data asta, iti tin pumnii pt tura viitoare...eu inca nu m-am apucat din motive de copil care n-are cu cine sta, dar in ianuarie trebuie neaparat
reactie la mos: a venit ciuciun? nu, asta e alt mos, nicolae
a infulecat o ciocolata la prima ora, a fost tare fericita, pt ea e tratatie speciala si apoi toata ziua a lungit oul kinder, statea cu atata gratie in fotoliu si-l degusta, de ziceai ca e nu stiu ce.
acum am realizat ca la ea cuv TATA insemna : tata (of course), ciocolata, kk, gata, cartea toate sunt tata...de fiecare data trebuie sa ciulesc urechile si sa-i urmaresc intonatia si mimica ca sa pricep.
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
menuet spune:
Ana-Maria
Ia sa ma laud si eu ca doar am cu ce
Rares-inteligent foc!Bravo Rares pt cate nume stii sa spui.
Gabi78Oauu ce de jucarii!Cred ca Veve s-ar simti tare bine la voi.M-ati omorat cu urcatul si coboratul din pat.Bravo mai!
Pe langa faptul ca Ana stie multe cuv ,are momente in care vb ca un om beat.Nimic descifrabil.Oare s-o pregati o alta avalansa de cuvinte si acum doar se antreneaza??
paxela spune:
noi ne laudam iar bolnavi
vineri am duso de la cresa direct la dr , concluzia bronsiolita, exact ce ne lipsea, dupa tratament imediat , iar inhalatoare iar antibiotic iar distractie, ieri a fost ok de unde vineri tusea de in 30 min na tacut un minunt ieri a tusit de maxim 10 ori toata ziua
azi de dimineatza tusea mai productiv , dar dupa tratatment sa oprit iarasi
nu stiu cum reuseste sa le ia
in special ca nimic nu ma duce cu gandul ca va urma.. acum 3 zile era ok , a tusit e drept de 3-4 ori de la 4 la 9 dar... nu mi se pare ceva anormal, si acum 2 zile , bum direct bronsiolita cu wreezing sau cum so scrie , respira suierand, si deja se auzeau modificari specifice pneumoniei ( asa a zis dr) si de aici antibioticul , dar febra nu , gat rosu nu , muci nu,
ma ingrozeste copila asta
menuet spune:
Bineinteles , cand pun si eu o poza ca sa ma laud cu ''puiul de cioara'' nu apare nimeni
Este duminica, la noi ploua ...haideti ca dau o cafea, un 3in 1, capuccino, ceai, lapte, vin, tuica(avem de toate)
Pupici
paxela spune:
un ceai cald cu multa lamaie si o baie asa ca cea din care a iesit printzesa, daca poti si pe mine
frumoasa foc
roxanici spune:
ba io am vazut "cioara" si e una chiar frumoasa
Alexa, sanatate, sa stii ca asa e cu bronsiolita, nici nu iti dai seama ca o face..te trezesti direct cu ea. Raresu la fel era azi bine si noroc ca m-am dus la dr sa il controleze si mi-a zis de cum l-a ascultat putin cu urechea ca e bronsiolita.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)