Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

bna dimineata!
cum este atmosfera la voi dupa noaptea in care a venit mosul?
la noi a venit de aseara ca sa se poata juca copilul mai mult pt ca azi plecam la mama(unde iar alte cadouri).
noi aseara nu prea ne-a ars de mos nicolae la inceput pt ca am fugit cu STEFI repede la pediatru.
se umpluse de bube pe tot corpul si incepuse sa se umfle.
fugim la dr si ne baga de urgenta, i-l consulta si i-mi zice ca bine ca am venit repede ii face o injectie si abia apoi i-mi spune ca are urticarie dar destul de urata si ca daca intarzaiam mai mult putea sa-i afecteze laringele sa se sufoce si sa moara.
deci am simtit ca mor.
acum sa va spun si de la ce a facut urticarie- de la clementine, asa ca aveti grija pt ca sunt tratate cu anumite substante si uite ce fac.
el a mancat fara nici o problema portocale la greu de cand avea pana intr-un an si m-am gandit ca nu e mare diferenta intre ele.
nu o mai lungesc, dar oricum aveti grija, acum noi luam zyrtec.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ati fost cuminti? La voi a venit mosul?
Eu am avut atatea ghetute de lustruit... ca le-am uitat pe ale mele... Mi-a zis Elena ca-mi da de la ea

La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!

Kitty Nu stiu cum reusesti. Multa putere sa le duci pe toate
Sotul are o bunica cam in aceiasi situatie... tare greu... dupa ce ca nu mai sunt in stare sa se descurce singuri, sunt f. caposi... si mai au si pretentii absurde

tzuna ce pretipetii si la voi... data viitoare nu mai faceti aceiasi greseala... cand e vorba sa plec undeva, prefer metroul... dar cu picimea (ca's 3) nu pot sa merg cu metroul... Si nici pe sot nu-l conving prea usor sa se mai urce in metrou

Eu sunt un pic mai bine... dar tot am momente cand tusesc 1-2-3 ore intontinuu de ma dor toate cele de la atata zdrunciat...
Dar sunt la inceputul tratamentului, mai am 5 zile de antibiotic.

Baietii sunt ok, acum ca iau si antibiotic nu mai tusesc aproape deloc... doar muci muuuuulti.

Cam atat de la noi

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

ELYANNE voua nu pot sa va urez decat sanatate si cum au zis si fetele, sanatosi sa fie baietii tai ca ai sa vezi ce bucurii or sa-ti aduca.
LAURAMAR- sanatate multa albinutei tale
CARMEN94-ai un pitic energic si distractiv rau, e o scumpete, sa va traiasca.
CARMENFR- felicitari TEODOREI pentru progrese.
MARTUTZA-sincer nu cred ca exista cuplu fara probleme dar mai multe cred ca am sa intru acolo sa vorbim.
KITTY-tie iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa sa poti sa te ocupi de toata lumea.
tu reprezinti o persoana cu foarte multe calitati, ai fost intotdeauna o curajoasa, chiar si in momentele cele mai grele, sunt sigura ca vei reusi sa gasesti solutia cea mai buna . va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata, daca toata lumea ar proceda ca tine stii cat bine ar exista in lume si cat de mult s-ar schimba lucrurile?
esti o mamica iubitoare si devotata, o persoana grijulie si cu o inima mare.
ELPOWER-nu se deschide pagina dar o sa incerc mai tarziu.

va doresc o zi minunata si o luna de vis!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!

pentru toti cei care astazi i=si aniverseaza ziua de nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Asaaaa, frumos va sta.... acum stau si plang in fata monitorului...cred ca imi plang lacrimile din ultimele zile...daca tot am ramas singura acasa. Multumesc mult pentru gandurile bune!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

SALUTARE! Gata cu Mosul? Ei, sa va fie de bine, atunci!

Multi ani cu sanatate tuturor celor cu nume sfant!

Pagina se deschide daca copiezi linkul si elimini spatiile dintre "utile copii" si ".ro", pentru ca nu ma lasa sa scriu fara.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Nicolas Mihai si Irene_Nicole! Asteptam sa va mai vedem si sa mai aflam vesti de la voi!

La Multi Ani superbondarelul Lucas Nicolas, baietelul dragei noastre Amma. Sa cresti mare si sa fii sanatos! Sa ii aduci mamei tale multe bucurii!

La Multi Ani tuturor care sarabatoresc astazi ziua sfanta a numelui! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Tudor a primit mosul cu muci pana la coate! Dar foarte bucuros de cadouri! I-am pus langa ghetute o orga muzicala si o chitara. Tati a primit ciucalata, iar eu platforma Wii Fitness! E super super misto, dar din pacate pana la vara nu o sa o prea folosesc. Are si cateva exercitii pe care as putea sa le fac si acum, dar prea putine.

Va pup si va doresc sa aveti o seara linistita alaturi de cei dragi.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Bine v-am regasit. Sper ca va mai amintiti de noi. Chiar daca am intrat ami rar ma gandesc mereu la voi.

Tin pumnii pentru copilasii bolnaviori, sa se insanatoseasca repede si fetelor cu problememe de tot felul va doresc sa gasiti o rezolvare si sa va regasiti linistea.

Noi suntem bine, in general. Diar ca nu mancam asa cum ar trebui si avem o constipatie rebela care alterneaza cu o diaree rebela.

Poate ca daca eu as reusi sa fiu mai putin ingrijorata si Maria ar fi mai cooperanta in ceea ce priveste mancarea. Poate.

In rest este tare nazdravana, spune diverse cuvinte majoritatea stalcite, asculta cantecele si se joaca diverse joculete. Mie mi se pare ca este frumoasa si desteapta dar asta cred toate mamele si toti tatii.

Miercuri mergem la doctor si as vrea sa ii fac si unul dintre vaccinurile optionale. Noua ne recomandase pediatra Varilix, Prevenar si parca mai era unul, nu imi amintesc cum se chema. Voi ce vaccinuri optionale ati facut si au fost OK (adica fara efecte secundare etc)?

Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Val_

Miercuri mergem la doctor si as vrea sa ii fac si unul dintre vaccinurile optionale. Noua ne recomandase pediatra Varilix, Prevenar si parca mai era unul, nu imi amintesc cum se chema. Voi ce vaccinuri optionale ati facut si au fost OK (adica fara efecte secundare etc)?

Eu i-am facut lui Tudor saptamana trecuta Varilrix. Nu au fost efecte secundare de nici un fel.
Pe recomandare dr mi-a scris Prevenar dar si unul Meningo A+C parca si mai incolo pe la 3 ani cand merge in colectivitate a zis sa ii faca si Havrix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Val_

Am pus si eu 2 poze in album. Sunt un pic mai vechi dar nu am avut timp sa mai descarc nici o poza.

= http://good-times.webshots.com/photo/2753599210096653195vGeuiK Mariuca-poza 1

Ce ochi super frumosi!!

Mergi la inceput