Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana_78 spune:
Simona, am scris parca la cap celalat - langa Piata Charles de Gaulle, pe o strada vis-a-vis de Tel. Romana (de pe Dorobanti).
Ramane asa, 10 dec. la ora 11. O sa trimit pe Pm adresa exacta.
Simona, eu nu stiu ce e Singulaire ala, insa poti fi chiar convinsa ca dupa medic. nu se mai imbolnavi.
Eu ii dadeam sirop de tuse de ex. si nimic - tusea mai departe, am renuntat pana la urma, si am incercat med. naturiste -- s-a dus tusea si fara siropuri, sunt bune, da date des ... au totusi putin alcool sau chimicale ...
Multa sanatate!
Cleo, pai ne trimiti la piata chiar de ziua natioanala!
succes la doctor! si pupici Marei, sa nu fie nimic grav la ochisor
Adriana
Reallaura spune:
Neata fetele, ce biiine e acasa cu sotul! POt sa postez si eu, iar baietii stau in bucatarie...hehe...oricum, sa nu abuzez!
hiihi deja ma cheama..
Simonix asa un program imi trebuie si mie o saptamana ca sa slabesc...altfel nu ies din cercul asta vicios mancare, foame mare si iar mancare... Tu oricum nu inteleg de unde ai mai dat jos..Ce frumos ca te-ai vazut cu colegii din Cracovia, stiu cat de mult iti lipseau! Sper ca ti-ai incarcat bateriile.
cleo imi pare rau de criza de astm, sanatate tie si Marucai!
Sis iubita mea, imi pare rau ca inca haraie Mateias, dragul de el...Si Mirci are o agitatie inaite de culcare, s-a zis cu somnul la tzatza si pe picioare, acu vrea in brate...ca noi nu facem aerosoli, slava Domnului, iar la antibiotic nici gand sa adoarma!
Chinabulina ce magarusi de prieteni! noi nu stim cum sa scapam de atatea invitatii la modul frumos... si asta e nasol! Lasa cresc ei bebicii!
Alysh sigur ca ne intalnim sa mergem spre adriana! EU cred ca o sa ne duca sotul meu, dar cu singura mentiune sa vedem ce face sis, daca nu se lipeste cu vreo fata din zona sa vina impreuna, mergem si o luam si pe ea, si dupa aia mergem pe linia lui 41, spre Herastrau, facem 10 minute! abia astept.
Adriana ramane la tine pana la urma? Se schimba cumva data/ora?
O sa culc si eu minunea de primadona, fetelor, scoate niste vocalize inalte!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Simona, am scris parca la cap celalat - langa Piata Charles de Gaulle, pe o strada vis-a-vis de Tel. Romana (de pe Dorobanti). Ramane asa, 10 dec. la ora 11. O sa trimit pe Pm adresa exacta. Adriana |
Gata am vazut, deci ramane neschimbat . Hai sa facem bine copii pana atunci, sis sa nu contaminam pe nimeni!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Adriana, merci de adresa.Pot sa mai fac o invitatie la intilnire pentru nora mea si pentru Elenuca??Va suparati?
Singulaire e un medicament care se administreaza si profilactic in cazul suspiciunilor de astm bronsic. Ca sa aibe efecte maxime tratamentul e bine sa fie urmat perioade lungi, chiar de un an pana ce implineste copilul 3 ani (cel mai bine).
Stiu ca tu esti mai mult cu homeopatele, jos palaria, eu n-am gasit inca medic bun pt asta si cam tot ce a luat el homeopat parca nu si-a facut efectul..Iar in crizele in care a fost el imediat ce l-am dat la cresa, cu bronsiolite la saptamina aproape...Singulaireul si arosolii ne-au fost de mare folos.
Editez - o sun si pe andreeap in seara asta sa-i dau detaliile
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Neata dupa o noapte aproape alba. Lorich, m-am gandit la tine fix la ora 23:19 cand s-a trezit David plangand si mi-am spus: „Doamne, va fi o noapte cumplita“. Si asa a fost. M-a trezit la 0:30, la 1:30, la 2:45 si la 3:45, dupa care n-a mai fost chip sa adorm, m-am ridicat in fund in pat si l-am luat in brate, mi-a adormit in 3 minute cu capsorul pe gatul si pe umarul meu. L-am leganat vreo 10 minute, pana nu-mi mai simteam nici bratele nici coloana, apoi l-am pus jos, a inceput sa urle. L-am luat iar in brate, iar a adormit in 3 minute cu capul pe umarul meu. In disperare de cauza, l-am tinut asa si m-am intins incet-incet pe spate, pana am ajuns eu la pozitia orizontala cu el peste mine, l-am potrivit cu capul pe umarul meu si eu ridicata putin in perna, el a dormit in continuare 2 ore asa, eu am atipit vreo jumatate de ora, de teama sa nu-l scap din brate. Dupa cele 2 ore l-am mutat pe umarul celalalt, ca-i amortise obrazul, saracutul, si am mai atipit vreo ora asa pe picaturi. La 6 l-am sculat pe Bogdan si m-am bagat in patul lui, unde am dormit chinuit vreo 2 ore... Asa incep ziua de azi. Nu stiu sigur ce a avut, presupun ca de la digestie, ca dupa ce a adormit pe mine a tras niste „atomice“ de ziceai ca sare cladirea in aer...
Totusi, as fi ipocrita daca nu as recunoaste ca orele in care bebe a dormit pe mine au fost tare frumoase, ma topeam toata cand ii auzeam respiratia si mirosea atat de divin, mi se incalzea inima!!! Momentele astea ma recompenseaza sufleteste pentru toata noaptea. Daca n-as avea coloana prastie inca de dinainte de sarcina l-as pune in fiecare noapte sa doarma asa... numai sa doarma bine...
Andree, saru’mana, da, si eu am hemoroizi, dar nu s-au agravat avand in vedere ca am nascut pana la urma prin cezariana... Nu ma mai dor demult, acum mananc iaurturi Activia si am grija de digestie, mi-e mai bine... Dar ma bucur ca ti-ai gasit o crema care sa te ajute, imi aduc aminte din vremurile mele acute ce nasol e cu dureri... Hai de pune pozele, sa vedem si noi mandrete de baiat!
Laurita, saru’mana de compasiune, o ai si tu pe a mea pentru noptile devenite mai grele cu Mirci bolnavior... Eu ca sa slabesc tre’ sa ies din cercul vicios mancare, frustrare si iar mancare... in care mancare se inlocuieste cu dulciuri de cele mai multe ori...
Melly, tu pe unde umbli?? Faci slide show-uri la greu sau colaje??
Simonix, fata draga, ma uimesti mereu cu energia ta! Probabil e de la diferenta de vreo 15 kile intre noi Mai ca ma bate gandul sa-l intarc si eu pe David mai repede, sa am si eu timp de ale mele... dar apoi nu ma lasa inima... of, las’ ca trece el timpul asta si dupa aia imi va parea rau ca nu m-am bucurat mai mult de el...
Cleo, of, scumpa, sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa nu iasa nimic grav la control... nici nu vreau sa-mi imaginez ce nasol e sa nu poti respira ca lumea...
elenuca, bine-ai revenit. Ia spune, Lizuca doarme mai bine de cand are camera ei? Ati pus-o acolo, inteleg...
alex@sara, si tie la fel, bine-ai revenit si vino mai des pe la noi!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 Simona, am scris parca la cap celalat - langa Piata Charles de Gaulle, pe o strada vis-a-vis de Tel. Romana (de pe Dorobanti). Ramane asa, 10 dec. la ora 11. O sa trimit pe Pm adresa exacta. Simona, eu nu stiu ce e Singulaire ala, insa poti fi chiar convinsa ca dupa medic. nu se mai imbolnavi. Eu ii dadeam sirop de tuse de ex. si nimic - tusea mai departe, am renuntat pana la urma, si am incercat med. naturiste -- s-a dus tusea si fara siropuri, sunt bune, da date des ... au totusi putin alcool sau chimicale ... Multa sanatate! Cleo, pai ne trimiti la piata chiar de ziua natioanala! succes la doctor! si pupici Marei, sa nu fie nimic grav la ochisor Adriana |
am fo la piatsa, sa mai iau neshte morcovi. e plina de oameni!!Am uitat sa iau mere, dar poa ieshim cu totii, 10-15 min macar, ca nu e piatsa departe.
singulaire mi-a dat mie acu dr. - e un cortizon. Cam mult conrtizon, mie mi-e frica sa nu treaca in lapte, si sa afectez cupilu, are nu stiu cate restrictii; desi daca e doar la nivel de spray/inspirat plamani- se absoarbe mult mai putin. Si sa iau 2 luni continuu - mi-a zis sa ablactez. Asta a durut. Am o reteta de milioane (la propriu), ma duc la dr de famelie sa vaz ce am compensat de pe ea. La boli cronice cred ca e o parte din tartament partial compensat. Oricum, prafu care mi l-a dat asta noapte hotline-u la tel. - e mai puternic, si f. bun. Am dormittttt. simonacip , nu am nevoie de banii statului pt statutu de handicapat/ bolnav cronic. Dar tratamentu compensat tare bine mi-ar prinde. SI m-am mai gandit la o chestie. Pana sa ma intorc la munca, acu ca sunt in concedsiu de cresjtere si o sa am bani cacalau , sa ma duc 3 sapt la munte, la o salina pt tratament. Si cu fata - i-ar prinde bine. Poa vine si tati.
Fetelor, multsam mult de vorbele frumoase. Acum nu e bai, cu respiratia, m-am obishnuit, reactionez la primele semne, mai sparii pe cei din jur (am facut o criza usoara cand ma plimbam cu Noemi... nu aveam ventolin la mine, am intrat in prima farmacie, unde i-am gafait cam ca in filmele de groaza farmacistei, ce vreau, nu aveam cash - scoate cardu, farmacista imi dadea scaunu, apa, etc. cred ca nu mai vazuse crize de astm etc, io voiam sprayu si sa ies afara la caruts, din astea palpitante) dar in timpul sarcinii imi venea sa mushc perna de frica, si griji, ca daca nu se iriga bine cupilu etc. Prostii din astea de gravida.
Cred ca de 1 aprilie fac o farsa cu o criza simulata .
fetelor, intalneala, oriunde, oricand. I am in!!! ma autoinvit, deja am pricipit pe unde sta Adriana, stiu si pe unde sta Alysh, etc vin primaaa..... deja caut alt marsupiu, pt cupil mai mare . Moama, ce plimbareatsa m-am facut. Va invit si pe la mine, nu e spatiu mult, dar fac o prajitura!! Compenseaza??
P.S.: aaaaaaaa...am uitat ce voiam sa va zic.!!!
AM dat save, am cetit pe sarite in urma, mi=am adus aminte ca ma uimeshte si e mine SImonix cu cata energie are, si sa stiti ca de aia e si asha slaba! Prea slaba pt gustu meu! Hai sa adoptam stilu ei de viatsa, vad ca functioneshte.
MissP, si io mai iau pe fifi asha, cu burtica pe mine, si pune capul in inghiul dintre cap si umar, si ii simt respiratia. Mai nou, si canta, scoate asha un aaaa de placere, multumire, mariiala, tors, zi-i cum vrei. Mi se taie picioarele, imi dau lacrimile si am uitat toate greutatile. Mai face asha si la san, dupa ce ma mushca (nu stiu cine poate alapta bb cu dintsi...sa imi zica si mie), si parca nu ash intrerupe momentu de dupa mushcat, cand io is neagra de durere, si ea imi zambeshte si face un aaaaa
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Miss biata de tine, cu nesomnul! hai ca sper sa nu mai fie mult.
Mie mi-au sculat vecinii copilul, abia adormise...dupa ce ca in timpul zilei doarme vreo ora, adunat!!! Frate, m-am saturat de blocul asta! numai santiere de 3 ani de cand suntem aici!
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
bratafel spune:
buna fetelor
azi m-a innebunit Bianca. iar incepe sa nu mai manance. lapte foarte putin, fructe f putin. dar in schimb este foarte agitata. ori ii iese vreun dinte sau o fi vreun puseu. of of...
ma duc un pic cu ea afara. este soare la noi.
o zi buna tuturor!!!
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
andreap spune:
saluatare tuturor
am avut ieri o zi: a inceput tusea...a vomitat masa de dimineata cerealele,apoi la 5 si fructele..a dormit fff prost.maine merg la spital(iar!!!!!) sa vedem ce facem.Mariucai i-a iesit la exudatul faringian heofilus influenze(cred ca nu asa se scrie) virusul care printre altele da meningita.nu inteleg cum ptr.ca are vaccinul facut!sa vedem ce zice doctorita maine.deci..o WE superb!deja cand aud de spital mi se ridica parul in cap
o sa incerc sa citesc si din urma..daca ma lasa zgubiloi..ca de cand mi-a vomitat ieri nu o mai las sa planga/agite.
referitor la intalnire...stiti reclama de la Germanos:"plimbare?"..asa sunt si eu..intalnire????
hai ca mai vb
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
iulia83 spune:
hello si de la mine!
in primul rand, spun si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI, ANDREI, ANDREE, MAMICI, TATICI, ETC... cu intarziere, nu va suparati pe noi, dar am avut motive sa lipsim ieri...
vad ca vorbiti de proctolog l-am folosit si eu acu 3 luni, ma dadeam cand imi aduceam aminte seara, timp de una sau 2 saptamani si nu mai am absolut nimic, nici dureri, nimic...e foarte bun...
am fost la munte, fara fata desigur, ca -am stiut cum va fi drumul si am zis ca daca ramanem inzapeziti cumva pe acolo, macar sa nu fie si fata cu noi. a fost super, mi-a parut rau ca n-am luat-o, ca a fost foarte bun drumul...ne-am dat cu sania, am urcat partia aia de m-am trezit cu febra musculara azi dimineata si tocmai azi-noapte din toate noptile s-a gasit fata sa ma trezeasca la 3, apoi la 6...dar la 6 cand s-a trezit, am pus-o langa mine (sotul a fugit, desigur) cu jucarii, aprins tv-ul pe minimax si am dormit bumben pana la 10, cica pe la 7.30 veni mama si o lua de langa mine, ca mearsa la toaleta si o auzi cum canta si vorbea, dar eu nu stiu nimic... o pusesem langa mine si cica era pe la mijlocul patului..de cazut n-avea cum ca o baricadasem bine, numai ca se deplasase ea in jos..nu stiu cum...azi ar trebui sa mergem pe la nasi, dar nu am nici un chef, asa as dormi...eh. vedem noi.
revin mai spre seara.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii