Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Asa-i Leditia, ai dreptate ... toata chestia e diferenta dintre "abia l-am simtit pe bebe" (ceea ce in ultimele saptamani e normal ca saracul nu mai are nici el/ea loc in burtica sa topaie ca la inceput) si "nu l-am simtit pe bebe deloc" (ceea ce nu mai e normal, trebuie simtita oaresce activitate acolo). De aceea noua ni s-a spune sa dam telefon intai, daca credem ca sunt ptobleme, si doar apoi sa venim la spital. Dar asa e aici... in alte locuri... e altfel
Cat despre comparatii... iar ai dreptate. Fiecare femeie e diferita, fiecare sarcina e diferita chiar la aceeasi femeie, fiecare bebe e diferit si are ritmul lui. Nu trebuie sa ne comparam sarcina/burta/bebele/kilogramele etc samd cu "restul" ca vorba ta, innebunim pe parcurs.

Si eu mai beau cate un pic de cola iar ciocolata.. e buna... cate un pic Acu' merg sa-mi iau o bucatica de Cadbury cu rahat



Dark Bendis

34+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 6 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ingrid, chiar pe bune mai cere si un second opinion. Poate nu e chiar asa de grav....ea e Dr. ginecolog, nu dermatolog. Cel mai bine consulta un medic specialist in asa ceva si mai bine acum inainte de nastere si nu dupa. Poate reusesti sa scapi de asta repejor.

Dark, saru'mana! Sper sa gasesc tot ce vreau, imi pun mari sperante in acest KIDEX, pana acum nu prea am cumparat mai nimic gandidu-ma ca o sa gasesc acolo...oferta mare, preturi bune...sa vedem. Te tin la curent.

Ledi, asa e mama! Ai perfecta dreptate. Fiecare copil e DIFERIT din toate punctele de vedere si asta se manifesta inca din burtica. Cu cat inaintam in sarcina miscarile devin mai rare ca nu mai e spatiu de manevre. Tu ce faci? Esti bine? Tot in pat?

Deci, Cami, RELAX! Nu da fuga la urgente mai ales ca ieri ai fost la eco si ti-a confirmat ca BB e OK. Fa ce a spus Mire si Ledi si vezi cum e.

IRINA C, sper sa scapi o data de virusul asta tampit...cred si eu ca ti-e sila de atata antibiotic... Bine ca macar esti la sfarsit..tinem pumnii sa fie bine


35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dark ,Cami spune "nu prea l-am simtit azi pe bebe ..." si "am simtit doar asa usoare zvacnituri si atat "Deci l-a simtit,doar ca probabil din cauza ca nu a mai boxat-o ca in ziua precedenta i se pare ciudat.

Eu consider ca e motiv de alarmare daca bb chiar nu misca si evident tu esti atenta la miscarile lui,ca de multe ori el poate misca mai putin sau cu miscari mai finute si nu ne dam seama..Dar bebeii mai si dorm,mai sunt si inghesuiti..si mai au si ritmul lor,diferit de al altora.

Hai ca mi-ai facut iar pofta de ciocolata..Noroc ca mi-a iesit glicemia buna..



POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy LA MULTI ANI!!!!!multa sanatate si nastere usoara

Pentru cei care isi serbeaza ziua de nastere azi LA MULTI ANI!!!

Ingrid nici eu nu sunt de acord cu diagnosticul pus de medic. Lasa supararile ca il afecteaza pe bebe.

Cami sa stii ca si eu am avut zile de-astea in care bebe misca mai putin dar cred ca e normal. Si eu zic sa stailinistita sa vezi un pic daca reactioneaza si daca nu, pentru linistitea ta sa te duci la medic.

Irina, multa sanatate, as vrea sa te pot sfatui sa faci ceva, dar nu stiu ce, cred ca tu esti cea mai in masura sa iti dai sfaturi.


Fetelor eu sunt suparata ca am fost in Carrefour si nu am mai gasit lenjeria de pat cu aparatori pe care vroiam sa o iau nu stiu de unde sa mai iau ca am mai fost si in alte magazine si am gasit super scumpe



30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

[

Ledi, asa e mama! Ai perfecta dreptate. Fiecare copil e DIFERIT din toate punctele de vedere si asta se manifesta inca din burtica. Cu cat inaintam in sarcina miscarile devin mai rare ca nu mai e spatiu de manevre. Tu ce faci? Esti bine? Tot in pat?

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica



Alina,sunt binisor,multumesc de intrebare..Acum stau in pat mai mult,ca am zis ca am avut o seara(joi) nu tocmai buna de am zis ca nasc si m-a cuprins teama..
Mi-e cam teama cand ma doare burtica,ca simt o presiune jos,ca uneori abia ma ridic din pat si cand ma ridic ma doare rau..Nu-s pregatita sa nasc si astept sa-mi vad puiul marti la eco,dar sa vad si ce mai face firul,ca mi-e teama sa nu fie intins si de acolo sa fie si durerile.Mi se intareste si burtica,daca stau pe scaun am impresia ca-mi explodeaza...
Nu stiu cum sunteti voi,cele care ati mai trecut prin asta,dar eu am foarte mari emotii si cu nasterea si cand ma gandesc la perioada de dupa..Am multe temeri si multe intrebari...Deja incep sa ma imbarbatez singura.

POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Aa si inca ceva..In anii precedenti pe vremea asta eram innebunita ca vine Craciunul,ce gatesc,cand fac curatenie,cand fac lista,ce cumpar,ce cadouri iau,unde mergem,etc,etc..ascultam colinde zi de zi,ma uitam la filme cu/despre Craciun..sa va zic ca-mi faceam si bradul mai devreme si ornam casa?Anul asta nu ma pot gandi la asa ceva..si Craciunul este sarbatoarea mea preferata.Ador luminitele,atmosfera aia de basm,starea aia de liniste,de bine,de fericire care ma cuprinde mereu..Ei acum sunt stresata,nu ma pot gandi deloc la asta...si culmea nici de facut bradutul nu-mi arde ca e mare si n-am loc de el.. si mie imi sta gandul doar la "unde pun patutul"
Bine,ma gandesc ca cele care mai au 3-4 sapt sunt si mai stresate decat mine...


POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

si eu abia astept craciunul! si sper sa ma prinda cu bebe in brate (asta ar insemna sa nasc la 37-38).
dr mi-a spus ca bebe e f jos...si adev e ca ii simt caputul f jos, dar nu imi explic de ce imi incepe burta chiar de sub sani...oare asa mare sa fie bebe?!
aa...si sunt putin confuza...dr neonatolog i-a spus mamei ca ma sfatuieste ca fac cezariana ca e cel mai bine pt bebe...ce chestie :) park la spitalul din orasul meu sunt toti fixati pe cezariana! ajung sa cred ca sunt asaaa de egoista ca ma gandesc la nastere naturala cu epidurala...cand evident pt bebe si mai ales pt dr cezariana ar fi mult mai convenabila :)

33+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

bebelusi, cauta pe net lenjerie pt patut. eu asa am luat si sunt f multumita. a ajuns in 3 zile si e tare draguta, iar preturile sunt chiar mici pe unele site-uri. eu am luat de pe copiiyumi.com. uita-te macar...

33+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pt dariuta noastra si dalma!
cami,nu te stresa mamico,ca bb e mai lenes,se mai intampla. cum ziceau si fetele,faptul ca nu te bozeaza ci doar te mangaie e tot miscare. poate si-a schimbat si bb pozitia. oricum,toata strea ta o transmiti bbului. linisteste-te si ai sa vezi ca iti va raspunde.
ingrid,eu zic sa dai o cautare pe google ,ai sa te linistesti. din cate am intels eu,nu se da diagnosticul cu o privire aruncata. se face testul papa nicolau, si in aproximativ 2 corpul de curata pe sine. nu te stresa degeaba. si mie mi-au aparut mici alunite,pe sfarcuri vreo 2,da mici de tot...eu le vad,i le-am aratat d-nei doctor si mi-a zis ca din cauza hormonilor si sa nu ma mai stresez,o sa treaca dupa nastere.
pai mai mire,nu ai rezistat prea mult fara insomnii... oooff! sper sa rezisti. in legatura cu masina,de care e?? sa aveti noroc de ea!...din nou zic:BARBATII ASTIA!!! copii FOREVER!

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Si eu am alunite d-alea de culoarea pielii, care s-au accentuat in sarcina, unele chiar s-au rupt, dar medicul meu nu s-a alarmat si nici nu mi-a zis nimic de HPV. Si cum adica ti-a zis ca "cine stie pe unde ai pus mainile?"..din cate stiam eu, HPV se ia pe cale sexuala. Sau ma insel?

Justme 35+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput