Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 4
lisa79 spune:
asa am citi si eu,ca pe cale sexuala se ia!
31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
ingrid70 spune:
Aveti dreptate, o sa-mi intreb si dermatologul, ca am unul bun, de cand am avut o alunita la o mana la care m-am lovit si incepuse sa creasca si am extirpat-o.Am fost si l-a votare ca sa ma mai deconcentrez si apoi ne-am plimbat putin.28+
ingrid70 spune:
Sunt peste 100 de tulpini de virus HPV. Unele dau negii (verucile) genitale, altii pe piele (negii de pe maini de exemplu), unii in nas, gat, corzi vocale (polipi). Negii de pe maini se iau prin atingere. In fine, ale mele nu arata ca si negii, ci ca si alunitele acelea de culoarea pielii (po****r = ligi), dar foarte, foarte mici si mi-au aparut de vreo luna - doua, cred. Atunci i-am observat pe areolele mamare. Am crezut si eu ca e ceva de la sarcina, dar fiinca nu mai avusesem am zis sa intreb.28+
viorella spune:
buna fetelor!
Ingrid, si eu am aceeasi problema.de vreo cateva luni mi-au aparut in jurul sanilor si pe aoreole niste alunite foarte mici,de culoarea pielii.nu am intrebat-o pe doctora ginecolog de ele,pt. ca ma gandesc ca un medic dermatolog se pricepe mai bine.dupa nastere o sa ma duc la un dermatolog.
nu-ti face griji si sa stii ca "papiloma virus" este un virus de foarte multe feluri si nu toate se iau.eu am avut negi pe maini si nu a luat nimeni de la mine.chiar acum o luna jumate am fost la un dermatolog si mi i-a cauterizat.
si nu te stresa degeaba!
33+
viorella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deliafairais si eu abia astept craciunul! si sper sa ma prinda cu bebe in brate (asta ar insemna sa nasc la 37-38). dr mi-a spus ca bebe e f jos...si adev e ca ii simt caputul f jos, dar nu imi explic de ce imi incepe burta chiar de sub sani...oare asa mare sa fie bebe?! aa...si sunt putin confuza...dr neonatolog i-a spus mamei ca ma sfatuieste ca fac cezariana ca e cel mai bine pt bebe...ce chestie :) park la spitalul din orasul meu sunt toti fixati pe cezariana! ajung sa cred ca sunt asaaa de egoista ca ma gandesc la nastere naturala cu epidurala...cand evident pt bebe si mai ales pt dr cezariana ar fi mult mai convenabila :) 33+ DAVID |
buna delia,
acum o ora am venit si eu de la o consultatie la dr.ginecolog si m-a sfatuit sa fac cezariana,ca cica sunt foarte mica(am 1.50 m) si ca bebe e cam mare,dupa cum se prezinta "burtica mea".
nu stiu ce sa fac,parca am venit acasa asa dezamagita,pt.ca eu din prima clipa cand am aflat ca sunt gravida am zis ca o sa nasc normal, si acum la 33+ sa-mi spuna ca mai bine e cezariana.nu vreau!!!!!!!
yo zic sa nu ne descurajam,vrem nastere naturala cu epidurala si cu asta basta!
viorella
lisa79 spune:
e ora 1 pm si eu mor de somn,am sa ma retrag sa ...cred ca de la vreme.
am inceput sa iau niste vit C ca vad c saimi curge un pic nasul. ieri am fost la circ si am mers un pic pe jos,de unde am parcat pana la circ. nu mi-a fost frig,dar nici cald,asa ca stau in pat invelita si sug pastile
a fost frumos la circ,dar mi se pare ca animalele alea sunt atat de chinuite si amarate,fara chef de viata,ooof.oricum nu se compara cu circul de acasa,erau rusi,aia care veneau in toate orasele mari,vai ce ne mai bucuram ,noi copiii cand vedeam caravana prin oras. auzeam pe stragi masina aia urata cu un magafon pe ea,ca anunta:CIRCUL E IN ORAS!!!!!!!! cum ieseam afara,ne strageam toti copiii si fugeam pe malul Somesului la cortul cu pricina,se gaseau gaurele si ne uitam ca prostii la animalele frumoase de acolo. parintii ne-au dus intotdeauna,seara se termina cu vata de zahar pe bat. ce vremuri
32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
viorella spune:
mai e cineva atat de mica,adica in jur de 1.50m inaltime?
vreau sa stiu cum vreti sa nasteti!cezriana sau normal?
ma tot gandesc cum e mai bine....poate ma ajutati sa iau o decizie,pt.ca eram hotarata sa nasc normal cu epidurala si acum nu stiu daca are drepatate doctora si ar tebui sa ma gandesc mai bine la cezariana.
lisa79 spune:
prietena mea e micuta tare,a nascut bine-merci 2 copii normal. adevarul e ca aici nu se face cezariana decat daca e cu adevarat necesar. in tara am inteles ca multi doctori recomanda asta nu numai din motive de sanatate,dar si din alte motive: nu pierde timpul pana te dilati,mai multi bani in buzunar... daca voi vreti normal,de ce nu? sustineti punctul de vedere si vezi ce zice iti recomnada???
sper ca toate sa avem o nastere usoara si bbii sanatosi
32S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Lisa mie nu imi place la circ deloc...si nici la gradina zoologica, mi-e mila de animale.
Asta e masina pe care si-a luat-o musiu, un Dodge Charger (adevarul e ca e frumoasa rau, mi-ar placea si mie una, dar rosie)
http://www.dodge.com/en/2008/charger/index.html?bid=1758118&adid=207946583&pid=30092821&KWNM=dodge%20charger&KWID=3021337&gclid=CKbtjM7LnZcCFRKLDQodJUZgbg
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
viorella spune:
buna lisa,
eu am zis de la inceputul sarcinii ca vreau sa nasc normal si imi sustin punctul de vedere pana la capat.doar in cazul in care nu o sa pot sau se intoarce bebe cu capul in sus,desi nu cred,pt ca ea e cu capul in jos de pe la 28+.acum m-a pus un pic pe ganduri dr.,dar si eu cunosc o tipa care la fel a nascut 2 bbi normal si n-a fost nici o problema si mama mea m-a nascut normal acum 25 ani si e cam cat mine de inalta.a zis ca 5 ore a durat cu tot cu travaliu, ca a nascut destul de usor(eu am avut 3 kg,n-am fost prea mare,dar nici prea mica).
33+