Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 15
DarkBendis spune:
Buna seara si LA MULTI ANI ROMANIA!
La noi...toate bune. Am inceput ultima saptamana de servici... 4 days to go
, managerul nu a fost azi in branch, s-a intors si colegul "de baza" din vacanta deci chiar nu mai imi bat capul cu mare lucru, haosul pe care ma asteptam sa-l gasesc la servici de fapt s-a dovedit "haosel" si s-au rezolvat toate problemele in juma' de ora... deci cum s-ar spune a inceput saptamana bine. Tot asa sa o tina! Si saptamana asta si celelalte ... din toate punctele de vedere![]()
Eu am Braxton-Hicks destul de des... dar nu iau nimic. Mi-a adus o amica o cutie de no-spa, ca am zis sa am si eu in caz de... de nu stiu ce... ca pana acum singurele medicamente pe care le-am luat au fost 4 pastile de Gaviscon cand am avut indigestie mai nasoala...prefer sa nu iau nimic, mai ales cu de la mine putere.
Eu sper sa nasc la termen sau poate chiar dupa... medicul de familie a zis ca probabil voi fi un pic "late" ca-s la prima sarcina (acu' om vedea), due date-ul e 03/01 deci peste 4 saptamani si ceva... mama vine pe 04/01 (cu matusa-mea cu tot) si va sta o luna... daca cumva bebelina vine mai repede va trebui sa ne descurcam cum vom putea eu cu sotul (de fapt eu ca domnul consort va fi la lucru). Drept ii ca aici a doua zi dupa ce iesi din spital te viziteaza moasa acasa, iar apoi in urmatoarele 10 zile-2 saptamani sau chiar mai mult daca e nevoie vine aproape zilnic sa vada cum te decurci, cum e bebe, sa ajute, sa dea sfaturi etc. Deci... e clar ca ne vom descurca noi cumva si daca bebelina va fi mai grabita.
Me'c sa vad de papa acum (crispy pancakes umplute cu branza si cartofi piure) ... mi-e o foame de zile mari
Dark Bendis
34+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 6 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Si eu abia astept Kidex-ul.Alina, ai grija ca s-ar putea sa nu mai gasesti nimic daca mergi dupa mine. Va pupicesc pe toate 31+cu CLARA |
Da tu ce crezi...ca te las prima? JOI ma duc!! Sa fiu sigura!
35+ cu
ADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita pai tot in carti si pe net citesc si eu... si de ex dc apar durerile astea de sale + diaree + greata + durerile alea la pelvis nu e prea grozav ca pot semnaliza apropierea declansarii travaliului (ceea ce nu e de dorit la 31 de sapt); da sper sa fie totul ok |
La prima nastere, inainte cu 2 zile, m-am deranjat la stomac de-am scos tot ce aveam in mine...nici daca vroiau nu mai aveau de ce sa-mi faca clisma
Daca ti-e teama de ceva mai bine du-te la Dr, preventiv. Nu strica.
35+ cu
ADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Burticute, va pup dulce, eu cred ca ma duc la somnic
. Ca de obicei va doresc sa aveti un somn linistit si fara incidente.
Inainte de toate vreau sa va zic ca reteta de la Ira pentru prajitura de post este superbuna, as face-o si daca nu ar fi post.

Este originala, nu am mai vazut asa ceva. Draga mea Ira te rog frumos sa te pregatesti cu cele mai bune retete pentru a ma sfatui pentru Craciun.

Aryia 
eu te admir foarte mult, cred ca ti-am mai spus de nu stiu cate ori.
Esti o mamica exemplu pentru mine.
Dariuca
Dalma
sa stiti ca ne gandim foarte mult la voi, sper ca sunteti bine.
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ttenzika spune:
fetele,am si eu o intrebare:![]()
va tot aud vorbind de contractii altele mai dureroase sau nedureroase, daca eu pana acum nu am avut asa ceva nici macar cea mai mica contractie oare e bai mare???,pentru ca am citit si eu ca e normal sa ca, corpul sa se pregateasca pentru nastere si astfel apar asa numitele contractii, dar la mine pauza:(, oare o fii bine???
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
lisa79 spune:
aryia,te admir pt gandirea pozitiva,
multumim,de asta avem nevoie!
ma duc sa pun poze pe mail.
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Ttenzica draga mea, fii serioasa, asa ziceam si eu pana aseara, nu mai zice asa ca stii vorba aia: DD iti da cu varf si indesat. Ai destul timp sa ai mai incolo.
Stai linistita nu iti mai face griji din nimic.
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ttenzika spune:

sar'na pentru raspuns
32+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
alinuk spune:
Dragele mele burtici,
E firesc sa avem emotii, se apropie un eveniment major in viata noastra.. ca dealtfel, in viata fiecarei femei. Acum sunt convinsa ca cele de aici si constientizeaza acest lucru, si atunci e cu atat mai memorabil.
E absolut normal sa ne facem griji, sperante, ganduri. Important e ..asa cum s-a mai zis ...sa fim cu gandul cel bun si pozititv in minte: scopul este acela de a deveni mamici, de a aduce pe lume o minune si de a aduce implinirea in familie.
Egoist vorbind, dupa prima mea nastere i-am spus sotului ca sunt fericita pt ca am trait aceasta experienta a nasterii si a alaptatului si ca-mi pare rau ca nu poate sa simta si el starile aferente...
Dragele mele si sarcina e o minune... incercati sa o traiti optimist si fericit.
Ma credeti ca sunt cat un elefant ...!?am luat iar peste 20 si ceva de kg..., pana vineri am mers la serviciu, ma lupt cu Teo imbracat/dezbracat/jucat/caii/baitza etc...nu ma pot plange ca al meu sotz nu ma ajuta, mai am momentele mele de crize hormonale...insa sunt fericita si am sentimentul implinirii.
Privesc cu incredere momentul nasterii si consider ca fiecare etapa are farmecul ei, partile ei bune si mai putin placute.
..cred ca citindu-va azi, desi nu am dureri si neplaceri...m-au apucat emotziile si v-am scris voua incercand sa ma conving si pe mine...
Imi reuseste de obicei. E o buna terapie ..'barfa' in grup cu aceleasi preocupari!!
elefantzica
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
alinuk
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora