Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 16
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi In fine....acum incerc sa stau mai mult in pat ca imi e cam frica....va rog sa imi ziceti si mie daca aveti asemenea dureri???? Ira sa stii ca am facut prajitura si arata ![]() ![]() ![]() ![]() bestial.Astept sa treaca cateva ore sa o scot de la frigider. 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelusi, daca da naiba sa nasti inainte sa gusti din prajitura, te mananc io pe tine cu fulgi cu tot!!
Nu am mai spus azi dimineatza cand scriam retzetele, va spun acum: vi le dedic VOUA, burtici, cipiilor vostri, care avetzi deja, si abia apoi barbatzilor vostri, soacrelor, vecinilor, musafirilor, etc etc.App, Bebelushi, pe care dintre ele ai facut-o? p'aia cu fulgi de porumb sau pe aia cu bezea de zahar ars?
Ira
35+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor eu simt burtica incordata mai mult jos, nu deasupra ![]() ![]() ![]() oare de ce e asa incordata ca ma enerveaza???????![]() ![]() ![]() Daca as stii ca e ceva normal m-as linisti.... 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelushi, contractii am avut si eu din cand in cand inca din sapt 28-30, unele asa de nasoale k mi-au taiat rasuflarea. Nu in fiecare zi si nu neaparat dintr-o cauza precisa. De una in mod special imi aduc aminte si acum pt k m-a luat direct din somn...
asa k vezi k se intampla si la alte case...
Ira
35+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Ira daca esti pe net te rog raspunde-mi cam cat trebuie sa las praji la frigider???Sigur se taie???Ca mie mi se pare ca nu s-ar taia, e drept o am la frigider doar de o ora si jumatate, si eu salivez langa ea ![]() ![]() ![]() 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Bebelushi, ar trebui in mod normal sa devina mai tare, asta cand se incheaga mierea din ea. Ca ciocolata de casa?? realmente nu mai stiu exact pt k nu am mai facut-o demult. Acuma, daca ai chef s-o mananci direct din vas asa cum e in momentul asta, nu cred k e o tragedie & gaura-n cer.
Ira
35+ mami de
Lizuca
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui ariya Vreau sa va spun ceva celor care-si tot pun intrebari daca o sa fie in stare sa se ocupe de copil si,mai ales,celor care sunt departe de tzara,singure...eu am nascut doi copii,singura,doar eu cu sotzul meu,fara nici un ajutor acasa,nu am avut cui sa-i las cand as fi vrut si eu sa ies cateodata doar cu sotzul meu,ii caram cu mine peste tot,la dr,la cumparaturi,la coafor...nici eu nu stiam nimic si ma simteam pierduta,dar,o sa vedeti ca o sa va vina totul instinctiv si ,nimic nu e mai sfant decat instinctul de mama...credeti-ma ca aveam zile in care plangeam de oboseala si stress,dar erau copiii mei si eu trebuia sa am grija de ei...nu am chef sa povestesc toate felurile de senzatii si sentimente prin care am trecut ...ce-mi aduc aminte cel ,mai bine ,e ,cand am nascut-o pe cea mica ,eram rupta-n doua de oboseala si dureri,dar cel mai frumos lucru era seara,cand ma asezam langa patutul lui amedeo sa-l culc,ii cantam de noapte buna si,in acelasi timp o alaptam pe cea mica...asa era seara de seara,iar cand adormeau amandoi,imi venea sa ma pup si sa ma felicit de una singura! ![]() nu va mai faceti atatea ganduri si griji si bucurati-va de momentele astea,nu va stricati trairile de acum cu toate gandurile astea negre ca e pacat!!!o sa vedeti ca nu o sa fie atat de complicat,pe bune...vine totul de la sine...hai,fruntea sus,zambiti si alungati toate gandurile urate ca nu merita....![]() ![]() ![]() ![]() Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 29+Mihai AdrianAMR 9 SAPTAMANI |
ariya - mama eroina aacestei Odisei noastre! mie in mod special imi ajuta f f mult opinia ta, Lizuca e primul meu copil si cel mai probabil k va ramane si singurul, asa k cred k unicitatea unui asemenea eveniment - nasterea bebicii - ma agita mai mult decat e cazul...Ira
35+ mami de
Lizuca
lisa79 spune:
fetelor,v-am pus poze pe gmail. AAA: sa nu radeti!
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
IRA_LIZA spune:
I'm a stupid bitch! ma dadeam mare k sunt in saptamana 35, si cand colo sunt abia in 34, vad acu pe foaia de raport medical de la controlul de azi! ma duc sa schimb semnatura.
App de control, nush ce-a vrut Banceanu sa mestereasca in mine azi cu niste linguroaie, insa, la a treia incercare de-a linguritzi p'acolo, la care m-am tras din nou in sus pe masa de control emitzand si un Achhhhhhhhh demn de Oscar, a renuntzat. A luat prob de pe unde a apucat si gata. M-a anuntzat k nu mai pleaca de sarbatori, insa s-ar putea sa se opereze. Mi-a mai spus sa-l sun daca incep contractiile sau se rupe apa. Si abia in mom ala am realizat k de la inceputul sarcinii sunt fiica ploii in privintza lui Banceanu, nu aveam nr lui de telefon, nu nimica, in caz k mi se intampla ceva. Am luat nr tel abia azi. In plus, imi venea sa-i spun "musca-ti limba, cum sa ma apuce facerea inainte de patruj'de saptamani! cobe ce esti!" Adev k imi venea sa-l bat dupa faza cu linguroaiele...
Gata, ma bag in pat k poate dorm si eu k omu' noaptea asta, noaptea trecuta am ratat-o in mare parte...
Pup fetele & bebeii. Pup de noapte buna dariutza & mami a ei, tati a lu' Dariutza mai vrem poze, nu numai cu cea mica, ci cu amandoua!!
Ira
35+ mami de
Lizuca
miereamara spune:
Lisa, m-ai omorat cu pozele alea cu zapada...vreau si eu....
Arati f bine si nasul ti se asorteaza cu bluza
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
te invit in Chicago mire!
oare pe unde umbla americancele noastre???
anca,cris30,crisspilss???
32S+
miereamara spune:
| citat din mesajul lui lisa79 te invit in Chicago mire! 32S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Hehe nu-mi spune de doua ori! Si asa am de gand dupa ce o creste bebe, cam la 4-5 luni sa ma urc in avion si sa zbor unde o sa vad cu ochii, m-am plictisit rau!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
cred,asa si noi. cam in fiecare an ne urcam in masina si ROAD TRIP!!! macar vedem si noi tara asta,sunt o gramda de locuri faine. sa vedem acum cum vom face cand va aparea fata![]()
chicago e frumos,vara sau iarna,dar eu il cunosc mult prea bine sa ma mai impresioneze! se zice ca avem cel mai frumos downtown,iarna e si mai frumos impodobit cu toate beculetele. am sa fac poze la bradul din centru si am sa va arat.
32S+

Vlad Mihai
AMR 10 saptamani