Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 14
Leditia spune:
Catalina,in mod normal as gandii ca tine,de ceva timp sunt foarte emotiva si nu stiu,schimbata...O fi de la hormoni sau de la prea mult timp liber.![]()
Dar esti tare buna la casa omului acum,ca ne imbarbatezi.
si ai moralul foarte bun(imi place sa te citesc
)..
Cred ca e teama de necunoscut,cine stie...oricum vom invata pe parcurs,ca doar nu s-a nascut nimeni invatat si o sa fie totul bine,eu cel putin stiu ca ma voi stradui sa fac tot ce e mai bine pt puiul meu.
POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
fil_lily spune:
Vai fetelor, m-am trezit de dimineata cu un dor de tara.....Cred ca devin din ce in ce mai sensibila
Hormonii bata-i vina!
Tot asa naspa dorm, dar in ultima perioada, din cauza palpitatiilor si a lipsei de aer sunt asa de obosita ca am impresia ca imi pica ochii in gura,dar cand ma pun in pat incep sa ma doara toate ca imi fuge somnul.Cred ca o sa ajung sa dorm in picioare![]()
In legatura cu pozitia de dormit, doctorul mi-a zis ca e indicat sa dormim doar pe partea stanga!
La mine nu se aplica, dorm mai mult pe partea dreapta, din cauza durerilor de stomac.
Apropo de stomac, eu cred ca bebitza nu face altceva decat boxeaza sau suteaza in stomacul meu , ca ma apuca niste dureri ca niste cutite!Pai nu se naste el odata? Sa vezi ce ii fac![]()
Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac cand o sa nasc , ca nu am nici un ajutor, si noi suntem singuri aici, dar gandim pozitiv![]()
Mama ce dor imi e de tara
Liliana
31+
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fil_lily Vai fetelor, m-am trezit de dimineata cu un dor de tara.....Cred ca devin din ce in ce mai sensibila Hormonii bata-i vina!Tot asa naspa dorm, dar in ultima perioada, din cauza palpitatiilor si a lipsei de aer sunt asa de obosita ca am impresia ca imi pica ochii in gura,dar cand ma pun in pat incep sa ma doara toate ca imi fuge somnul.Cred ca o sa ajung sa dorm in picioare In legatura cu pozitia de dormit, doctorul mi-a zis ca e indicat sa dormim doar pe partea stanga! La mine nu se aplica, dorm mai mult pe partea dreapta, din cauza durerilor de stomac.Apropo de stomac, eu cred ca bebitza nu face altceva decat boxeaza sau suteaza in stomacul meu , ca ma apuca niste dureri ca niste cutite!Pai nu se naste el odata? Sa vezi ce ii fac Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac cand o sa nasc , ca nu am nici un ajutor, si noi suntem singuri aici, dar gandim pozitiv Mama ce dor imi e de tara ![]() Liliana 31+ |

PT. GANDIREA POZITIVA.
31+cu
CLARA
Leditia spune:
Cadia eu nu merit floricica?
Glumesc,
,ma duc sa-mi aleg ornamentele care vor impodobi anul acesta casa.Va pupic si va doresc o noapte buna.
POZE CU NOI
Minunica mea
34+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 6 SAPT.
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Leditia Cadia eu nu merit floricica? ![]() Glumesc, ![]() POZE CU NOI Minunica mea 34+ cu David Christian sau David Gabriel ![]() AMR- CEL MULT 6 SAPT.![]() |
Tu meriti si

31+cu
CLARA
ariya spune:
Vreau sa va spun ceva celor care-si tot pun intrebari daca o sa fie in stare sa se ocupe de copil si,mai ales,celor care sunt departe de tzara,singure...eu am nascut doi copii,singura,doar eu cu sotzul meu,fara nici un ajutor acasa,nu am avut cui sa-i las cand as fi vrut si eu sa ies cateodata doar cu sotzul meu,ii caram cu mine peste tot,la dr,la cumparaturi,la coafor...nici eu nu stiam nimic si ma simteam pierduta,dar,o sa vedeti ca o sa va vina totul instinctiv si ,nimic nu e mai sfant decat instinctul de mama...credeti-ma ca aveam zile in care plangeam de oboseala si stress,dar erau copiii mei si eu trebuia sa am grija de ei...nu am chef sa povestesc toate felurile de senzatii si sentimente prin care am trecut ...ce-mi aduc aminte cel ,mai bine ,e ,cand am nascut-o pe cea mica ,eram rupta-n doua de oboseala si dureri,dar cel mai frumos lucru era seara,cand ma asezam langa patutul lui amedeo sa-l culc,ii cantam de noapte buna si,in acelasi timp o alaptam pe cea mica...asa era seara de seara,iar cand adormeau amandoi,imi venea sa ma pup si sa ma felicit de una singura!
nu va mai faceti atatea ganduri si griji si bucurati-va de momentele astea,nu va stricati trairile de acum cu toate gandurile astea negre ca e pacat!!!o sa vedeti ca nu o sa fie atat de complicat,pe bune...vine totul de la sine...hai,fruntea sus,zambiti si alungati toate gandurile urate ca nu merita....

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
29+Mihai Adrian
AMR 9 SAPTAMANI
szmonic spune:
Bebelusi, eu am exact durerile de care pomenesti, si culmea, mi-au aparut tot asa ieri dupa-amiaza
Ieri si azi dimineata abia puteam umbla de frica sa nu se intensifice. Dar se pare ca incep sa se calmeze cat de cat
o fi de la vreme? ca altceva in comun nu prea avem![]()
36+
ariya spune:
si,la o adica,eu o sa fiu tot pe aici daca o sa aveti nevoie de vreun sfat...daca o sa vretzi...
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
29+Mihai Adrian
AMR 9 SAPTAMANI
CADIA spune:
| citat din mesajul lui ariya si,la o adica,eu o sa fiu tot pe aici daca o sa aveti nevoie de vreun sfat...daca o sa vretzi... Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() 29+Mihai AdrianAMR 9 SAPTAMANI |
MULTUMIM, MAMI!!!

31+cu
CLARA