Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009(92)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelusi spune:
Fetelor eu nu o sa stau sa va scriu mult pentru ca nu ma simt bine deloc.

Eu care eram asa viteaza si nu ma durea nimic, uite ca ieri seara am fost in oraselul copiilor cu Stefanelu, nepotelul meu si am mancat kurtos

si ne-am uitat la luminite. Cand am ajuns acasa ma durea spatele ingrozitor si ma tinea sub burta, la baza chilotului. Nu imi trecea nici dupa ce am stat in pat. Burtica era tare continuu. Am luat un no-spa si probabil intr-un final mi-a trecut ca am adormit. Azi se pare ca iar ma doare, parca ma apasa in jos, ma tine sub burta....uneori parca ustura in interior nu stiu daca folosesc cuvantul corect. Nu e prea devreme

Am mai tras si o sperietura de moarte . Sa va explic. Eu imi pun absorbant zilnic, iar deapupra uneori imi pun hartie igienica pe care o schimb de cate ori ma duc la WC. Asa nmi se parea mie ca ma simt mai uscata. Dupa durerile pe care le-am avut, m-am dus la wc si cand sa ma sterg dupa pisi (scuze pentru detalii)mi se ia pe hartia cu care ma sterg ceva de consistenta sapunului, alb. M-am panicat toata crezand ca e dopul. O jumatate de ora sa lesinam si eu si Mircea. Cand am inceput sa analizez mai bine chestia aia mi-am dat seama ca era putina hartie umezita si parca topita incat devenise cu aspect asa ciudat.......M-am linistit, dar dupa ce l-am panicat si pe medic, ca l-am sunat bineinteles. In fine....acum incerc sa stau mai mult in pat ca imi e cam frica....va rog sa imi ziceti si mie daca aveti asemenea dureri????
Ira sa stii ca am facut prajitura si arata 

bestial.Astept sa treaca cateva ore sa o scot de la frigider.
Am mai vrut sa va scriu si voua cate ceva dar nu mai stiu

va rog sa ma iertati dar sunt un pic stresata cu durerile...ca eu nu am avut nimic pana acum
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
pai nu stiu dc te incalezeste sa iti zic ca de cateva zile am si eu genul asta de dureri; si am stat f cuminte zilele astea, mai mult culcata...
cu hartia igienica eu zic sa renunti; mai bine schimbi tamponul daily de mai multe ori pe zi...
eu personal abia astept sa ma duc maine la birou.. o sa ziceti ca sunt nebuna, dar acasa stau si nu ma pot distanta mental ba de dureri, ba de ganduri... asa la birou dc ma doare ceva fac pauza si ma intind; da in rest mai iau cu treaba,....
uf, ma omoara starea asta de greata...
31+
cami_antonia spune:
bebelusi si eu cred ca am patit ca tine de doua ori .... prima data m-am speriat ca tine .... si am stat in pat toata ziua si am dormit si no spa .... aseara in schimb am iesit sa ma plimb cu toata durerea si cu un no spa .... am zis ca daca nu-mi trece luam gynipral .... nu stiu daca sunt normale astfel de dureri .... ca de aia eram si eu speriata ieri seara si din cauza acestor dureri si din cauza ca nu mai misca bebelina ....
dar am baut o cola la jumate si parca mi-a luat toata durerea ... ca a inceput sa miste bebelina si apoi si-a facut efectul no spa ....
ai grija de tine .... stai relaxata dar nu speriata ..... desi stiu ca este f greu ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
lisa79 spune:
nici o veste despre Dariuta???
pentru ea si parinti!
La multi Ani Romania si tuturor romanilor oriunde s-ar afla
!
oooof,eu iarasi nu am dormit bine
,primele 4 ore de somn au fost ok,dupa ora 2.30 AM(
),au inceput durerile de pulpe,nu piteam sta pe o parte mai mult de 20 de min,cred ca am ametit-o pe bbelina,ca acum doarme saracuta
. careva zicea ca nu e indicat sa dormit pe dreapta??? deci in concluzie numai pe stanga??? pai eu o sa fac rana
si amortesc toata,pana si mainile imi amortesc peste noapte.
ma steptam la mai multa activitate din partea voastra mai ales ca acum multe dintre voi sunt libere...eee...leneviti si 

cand m-am ridciat din pat si am deschis geamurile,mi-am aud aminte de casa,de Romania,totul e alb,a nins peste noapte...cred ca e singurl miros(mirosul de iarna)care seamana cu cel de acasa...
o sa ziceti ca sunt nebuna
,doar un pic![]()
sub-scriu la ce a zis mai sus mire,nu e bine sa ne gandim negativ.daca stam sa ne gandim,toata sarcina ne-am stresat si ne-am agitat,in primul trimestru,sa trecem de sapt 15 sa fie risc scazut la avort spontan,in trim 2, sa fie totul ok la dublu sau triplu test,in trim 3:diabet,nastere,etc...vorba lui Dark(cred,scuze daca nu),mai bie la munca unde sunem ocupate si ne trece ziua mult mai repede.
uite,samabta,cand am fost la circ,una dintre fete a zis:o stii pe tipa aia care era insarcinata in luan a 7-a?,eu zic:nu,de ce ? pai ca s-a simtit rau marti si s-a dus la medic doar vineri,copilul murise prin strangulare
...eee...de parca eu numai de informatii din astea nu aveam nevoie.
ma scutesc de ele,ca ieri am si cautat pe internet cazuri din astea... de ce nu ne povestete nimeni de cat de usor a fost,de cat de frumos e sa iti tii bb in brate,de primele momente din viata noastra de a fi mama. lucruri pozitive!
m-am lungit..revin sa va zic de cum a anascut prietena mea(alta),lucru pozitiv!
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Fetelor eu simt burtica incordata mai mult jos, nu deasupra

oare de ce e asa incordata ca ma enerveaza???????

Daca as stii ca e ceva normal m-as linisti....
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
ingrid70 spune:
Bebelusi, si eu am uneori dureri, dar nu foarte mari, periodic as zice. Tin cateva zile, 2-3, nu constant si apoi trec. ine ca in timpul asta iau no-spa si duphaston pe care, in sfarsit, m-am hotarat sa-l iau cum mi-a zis doctorita.Scurgeri din acelea am avut si eu de vreo 2-3 ori, poate chiar mai multe, dar nu-mi aduc aminte exact. Cica si dopul se mai innoieste din cand in cand, mai curge putin din el si se mai formeaza. Ca orice mucus.Eu zic ca nu-i nimic grav, ca e normal, mai ales ca pana cum nu ai avut probleme.
toate fetele care m-au incurajat.
28+
lisa79 spune:
si eu imi simt burtica incordata mai ales daca fac efort sau umblu pe jos mult.
asa,sa va zic : la biserica unde merg,stiam ca una dintre fete a nascut,nu o mai vazusem de mult.dupa un timp(acu 3 sapt mai exact),am vazut-o cu scioca dupa ea. in scoinca un baietel minunat. m-a salutat,m-a intrebat cum ma simt,normal eu am intrebat-o cum e ,daca i-a fost greu. raspunsul ei a fost:"cand am iesit din spital am zis ca mai vreau copii",totul a decurs atat de usor. apropo,ea e mica de statura,pe la 1,60 .mi-a zis,totul e in capul tau,trebuie sa stii sa suporti durerea pentru ca ai de ce. a nascut normal,nici macar epidurala nu i s-a dat si in 4 ore isi tinea baiatul in brate.
al doilea caz,e prietena asta a mea buna,care are 2 copii. samabata am stat la taclale,i s-a facut epidurala,dar ce m-a impresionat a fost ca la orima nastere,la fetita,dupa ce a nascut,asistentele au pus-o pe fata pe masa sa o curete,ea a zis:"ce frumoasa e!",in momentul acela,fetita si-0a intors capsorul catre ea,i-a recunoscut glasul,era singurul lucrul care il cunostea! normal...proaspata mamica s-a topit
.
eu cred ca mometul acela e unic pentru fiecare, care ne va schimba viata. Nimic nu va fi mai imporatnt in viata noastra decat copilul nostru. sa ne rugam la DD sa avem o nastere usoara si sa ne bucuram alaturi de tatici de copiii nostri.
eu nu am facut 3d sau 4d ,asa ca incerc sa mi-o imaginez pe Ana teodora cu cine seamana
,cum arata,ce par va avea,ce ochi va avea...
dar oricum va fi ea,va fi a mea!
32S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 8 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Ira daca esti pe net te rog raspunde-mi cam cat trebuie sa las praji la frigider???Sigur se taie???Ca mie mi se pare ca nu s-ar taia, e drept o am la frigider doar de o ora si jumatate, si eu salivez langa ea

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
miereamara spune:
Fetelor, cred ca s-a scris aici de zeci de ori: este normal sa avem contractii BH, mai ales in ultimul trimestru. Se pregateste uterul pt travaliu, uterul este un muschi caruia ii tb exercitiu, ca sa stie ce sa faca in momentul travaliului.
Contractiile sunt periculoase atunci cand sunt mai mult de 5-6 pe ora, sunt dureroase, duc la scurtarea colului, si nu se opresc dupa ce bei apa si te intinzi in pat pe partea stanga. Nu mai exagerati cu no-spa-ul ala, la orice contractie mica, hap, inghititi un no-spa... Si contactiile astea au rolul lor, acela sa pregateasca uterul pt nastere.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan