FIV 204
Raspunsuri - Pagina 17
muffinuta spune:
Merci pentru raspuns Huski,
Si eu ca tine,ca gaina in jurul casei,sunt singura doar cu cateii mei.
Spune-mi te rog de ce bei 3l de apa?Ti-au recomandat medicii?
Eu habar nu am de asa ceva..

Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
huski spune:
muffinuta, da, asa mi-au zis de la spital, sa beau intre 2.5-3 litri pe zi ca ajuta la hidratarea uterului si detoxifica organismul...

Eu nu am catei am doar o testoasa dar n-am gasit lesa pentru ea sa o scot la plimbare ![]()
amzulica spune:
Vally - eu am avut in ziua 8 de la ET pete maronii care s-au "bejulit" pana in pranz si au disparut. Aia a fost nidarea. Am mai avut episoade si de pete maronii si de sangerare slaba dupa testul beta cand stiam ca sunt deja insarcinata. Nu intrerupe utrogestanul indiferent ce s-ar intampla pana la testul beta. Ia-l oral nu vaginal ca e ok - eu iau utrogestan si acum: 4/zi. Cred ca e de bine la tine.
Muffinutza - apa plata min. 2L/zi, si daca poti alte lichide ca supa, sucuri, lapte e ok. Eu asa o duc de cand am inceput tratamentul si m-am obisnuit. Bafta multa iti doresc.
Cami
27+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Moniland spune:
Legat de condusul masinii mi s-a zis ca e ok atata timp cat nu fac mai mult de 200 km. Asa ca zilnic sunt cu masina sub fund, atenta sa nu depasesc kilometrii indicati/zi.
Vally, petele maronii in ziua 10 pot fi de bine sau de rau. Tin pumnii sa fie de bine.
Ioana, si cand te gandesti ca evitai sa faci FIV-ul acesta. Uit ce bine se ajeaza lucrurile. 9 din 9 norocosi.
Kora, mi se pare bun planul facut de dr. Cel putin stii cum stai. 
Ioanatugs spune:
Moniland asa e, am fost la un pas sa renunt
Catalina2307 ce mai faci??
Elenada 
Muffinuta pup]
Huski se prind puiutii, e de bine!
Ralucapaun sa fie cu noroc prima!
dariaioanaxx spune:
Moni, Ioana- mersi fetelor, azi insa n am facut Et ul; am fost pusa intr o situatie in care a trebuit sa iau una din cele mai grele decizii; de dimineata am ajuns la 9 la Giuli si am vorbit cu dna dr Dascalescu, care din prima mi a zis ca puiutii au evoluat f. bine si ca daca eu sunt de acord dansa vrea sa asteptam pana sambata pt. stadiul de blastocisti; mi a explicat ca exista un risc ca sa nu ramana nici unul dar oricum daca i asa nici in uter n ar fi ajuns sa se prinda;a zis sa o astept si pe dna dr Dracea sa vina si am discutat si cu dansa, si am luat decizia sa merg pe mana lor; Dumnzeu sper sa le dea puterea de a supravietui, sa fie luptatori ca si fratiorul lor mai mare;
Muffinuta- asa sunt toti barbatii, egoisti in anumite momente si cu siguranta nu pot simtii niciodata ce simte o femeie legat de minunea care ne face sa devenim mame; al meu de exemplu de dimineata cand o asteptam pe dna dr Drcaea si ma aflam intr o situatie destul de dificila , ma suna f. morocanos, nu ma intreaba de Et nimic, ci de ce nu i am pus la el bilantul in original ?????!!!!!!!asta e......
pupici tuturor si sa auzim de bine
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
lauravoinicu spune:
Ioana , oauuuu , 9 din 9 ? super , o sa fie bine de asta data , iti tin pumnii . Te pup !
Moniland , iti multumesc pt raspuns , cam asa ceva intelegeam si eu , dar se pare ca tot estrofem o sa iau , am sunat-o azi si pe dr. Matei si tot Estrofem mi-a zis sa iau .
Sincer va spun ca mie frica sa iau atat de mult estrofem , mai ales ca are asa multe reactii adverse. A mai laut cineva asa mult pe zi?
Kora , sa imi spui si mie ce iti da dr . in loc de progynova sa iei , ca vad ca tu urmeaza sa iei 6 mg /zi , asa cum am si eu ..... Iti urez bafta in continuare , esti tare curajoasa , o sa reusesti intr-o zi , intr-un fel sau altul.....
Fetele va tin pumnii si sa speram ca luna asta sa avem cat mai multe teste II.
Ioanatugs spune:
Dariaioanaxx of iubita si eu sunt in aceeasi situatie si la fel mi-e putin frica. Dar ma gandesc ca poate unul sau doi vor fi luptatori. La cati embrioni vad ei zi de zi, cred ca-si dau seama care pot ajunge la blastocisti si care nu. Orice decizie veti lua sa nu mergeti cu inima indoita. Multa bafta iubita!
Eu maine voi lua decizia in functie de cati embrioni sunt in stare f. buna. Voi cati aveti??
Lauravoinicu multumesc de urari!
muffinuta spune:
Dariaioana
Multumesc,esti o figura![]()
![]()
Sper din toata inima sa fie super bine pt tine..instinctul meu imi spune ca ai luat hotararea corecta.Te-au sfatuit si medicii ,ai"experienta" si de asemenea poate nu te intalnesti prea des cu sanse asa bune sa "mergi" la blastocisti.Sa dea bunul Dumnezeu pentru tine si pentru toate fetele sa fie intr-un ceas bun,la urma-urmei e decembrie trebuie sa vina mosul si la noi..
Sotul tau si bilantul in original-tu sa fii gravida,cred ca te-ai suparat de numai cand ii vezi asa insensibili,astia sunt majoritatea barbatilor,scuze fetelor ve spune o baba batrana.Pe aici sotii umbla de nebuni cu caruciorul dupa ei la golf,iar eu invat la fel ca alte englezoaice cum sa cheltui banii,merg la spa,imi fac parul,ma rasfat cat pot si ma razbun cand ma lasa singura,asta e stilul ..Crezi ca ii schimbi si ajungi la o varsta cand realizezi ca toti sunt o apa si un pamant.
Dariaioana,nu am aruncat mancarea
,m-am ghiftuit eu ca mi-era o foame de lup dupa tratamentele astea,el a venit rupt a adormit cu castile pe urechi ascultand stirile,m-am prapadit de ras nu alta...apoi ma intreaba de supa..eu 
Nu mai zic cand am avut extractia de ovule,am ramas ultima in salon,am crezut ca inchid aia clinica...si asa eram furioasa ca am avut numai 3ovule!
Huski,
va fi bine..pt tine sigur,draga mea.poate si pentru mine..
Eu am amanat pe sambata condusul masinii,parca ma simt mai bine dc o fac asa.
Pupici si bafta tuturor.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
daniela74 spune:

BUNA SEARA,la toata lumea.
Fetelor va citesc,va urmaresc,abia tin pasul cu voi.
Felicitari fetelor care au reusit si multa bafta celor care asteapta rezultatele.Sa vina mos Craciun cu multi bebelasi.
Eu astept luna februarie cind o sa incep din nou,de data asta cu medicatia putin schimbata,o sa incercam sa avem mai multi foliculi,desi cu un sg.ovar eu am avut 8,din cara doar 5 ovocite.Merg pe mina medicului,sper sa fie bine de data aceasta.
Am o intrebare,voua v-a intirziat c.m. in prima luna?
IOANA,ai vazut ce rezultate bune ai?Multa bafta in continuare
MUFFINUTA,asa sint toti,nu-ti fa probleme,ai tu grija de tine.
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune.PA,PA