FIV 204

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Amzulica,

multumesc pentru sfat,ma voi stradui sa beau lichide cat pot ca nu prea-s buna la astea..mai am 6 zile..

Ioana,cred ca maine intri in istorie,va fi excelent si sunt sigura de data asta ai"pus-o" de un bebe.Mult noroc maine!la cei mici..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- da a fost o decizie grea pt. mine mai ales ca am luat o singura, nu m am sfatuit decat cu dnele dr si cu mine, cu cunostintele despre FIv pe care le am dobandit , datorita voua fetelor, pt. care va multumesc la fiecare! la tine trebuie sa fie mai usor un pic pt. ca ai mai multi embrioni, eu am numai 6 din care unul cu fragmentatii; stadiul lor de dezv. s a schimbat de pe o zi pe alta, ieri dimineata cand am vb cu dna dr Dascalescu, erau mai multi cu fragmentatii dar azi situatia era buna asa incat au decis sa ma intrebe daca mai astept pt blasto; asta e, acum Dumnezeu va alege pt. noi!
Muffinuta-mersi pt incurajari ! ai dreptate mare in privinta barbatilor nostri si in privinta tuturor in general, caci majoritatea sunt asa;dar ce sa facem, mai bine cu rau decat fara rau, stii cum se zice; al meu nu adorme cu castile pe urechi, dar acum mai nou face altceva.....pt. ca nu mai este bagat in seama intr un anumit fel si stie ca nu are vreo sansa, se culca in camera la copil; dar lasa ca ne razbunam noi, nu i asa ? pupici si ai grija de bebele din burtica !

noroc fetelor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

florela30 : poti sa-ti faci testul de sange si sambata!esti din Bucuresti?daca da,poti sa te duci la Bios sau la IDS si-l faci in regim de urgenta si-ti dau rezultatul in aceeasi zi daca te duci dimineata la recoltare!bafta!

maine e ziua cea mare
pe toate!
multumesc pentru sustinere si incurajari
va tin pumnii la toate

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

In cei trei ani de cand il rog pe bebe sa vina, citeam povestirile de la "Nasterea unei stele" si imi inchipuiam cum ar fi sa am si eu bebele meu in burtica... Mi-a ramas in minte expresia unei fete "Simteam ca Dumnezeu imi rasufla in ceafa!!.."
Asa ma simt eu acum, desi inca nu realizez ca testele sunt reale!!
Am repetat betahcg si s-a dublat in doua zile!!! de la 106 am acum 190!!
Trecand peste greata pe care o simt cand si cand, calmata cu muuuuuult pomelo si apoi cu gratar din piept de pui nu am nici un alt simptom... doar o apasare jos in burtica, de parca am o greutate!! De fapt si este "cu greutate!!"
Poate va spun vorbe mari, in care nu am crezut la vremea respectiva... incercati sa va odihniti, sa nu va stresati gandindu/va la test....
Eu am facut Et cu embrioni congelati la MNL.. Imediat dupa transfer, in ora aceea de stat la orizontala nu am stat intinsa... parca nu voiam sa respect nici un fel de regula.. m-am ghemuit in pozitia mea preferata, barfind cu colega de pat, care nu indraznea sa se miste!!! Apoi, dupa ora de rigoare am mers din Unirii pana in Romana, sa mananc pizza.. Pizza care mi-a provocat o indigestie in urmatoarele 2 zile de nu mai stiam ce pastile sa iau.. pana la urma m/am calmat la spital cu injectii...
E drept ca am stat acasa 5 zile dupa Et, la caldurica, ca nu am ridicat greutati, ca am urmat tratamentul, dar m/am comportat normal.. nu ca la inseminarile si FIV-ul anterior, in care recunosc, psihoza era dusa la extreme!!!

Acum astept sa ma duc la eco, sa imi vad puiutul(sau puiutii- au fost 3 embrioni) si parca nu imi vine sa cred ca mi s/a intamplat! In ianuarie cand mi/am ales nick-ul chance2008, am avut incredere ca in acest an voi avea Sansa de a deveni mama!!
Va urez sa luptati in continuare, sa aveti incredere,pentru ca la un moment dat, oricand ar fi el, visul vi se va indeplini!!
Cu drag,
Chance

http://bd.lilypie.com/iKSZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

florela30 : poti sa-ti faci testul de sange si sambata!esti din Bucuresti?daca da,poti sa te duci la Bios sau la IDS si-l faci in regim de urgenta si-ti dau rezultatul in aceeasi zi daca te duci dimineata la recoltare!bafta!

maine e ziua cea mare
pe toate!
multumesc pentru sustinere si incurajari
va tin pumnii la toate

viitoare "burtica"

Florela30 draguta poti sa faci testul la www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">Babes si ai rezultatul in regim de urgenta in 3 ore

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

superrr!pai e mult mai repede!
la Bios iti da raspunsul in 5 ore!si asta daca te duci intre 8-9:30 maxim pt ca au program pana la 13:00,sambata!
o sa ma duc si eu maine la Babes!

viitoare "burtica"

Mergi la inceput

dariaioanaxxx eu am avut 3 embrioni transferati cam la 40 ore, unul de 5 celule, altul de 4 si ultimul de 2 celule si cel mai bune era de clasa B...si acum am o mandrete de flacau....asa ca multa bafta...eu cred ca cel mai mult conteaza incarcatura genetica a mamei si raspunsul organismului ei fata de fat...deci multa bafta

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vally

superrr!pai e mult mai repede!
la Bios iti da raspunsul in 5 ore!si asta daca te duci intre 8-9:30 maxim pt ca au program pana la 13:00,sambata!
o sa ma duc si eu maine la Babes!

viitoare "burtica"

vally ma bucur ca ti-am fost de ajutor, dar totusi poate verifici...ca eu stiu ca dadeau rezultatul asa repede prin 2006...sa nu cumva sa ai vreo surpriza

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Vally apropos...multa bafta..sa fie cu noroc si sa ne vedem la odisee...ca doar eu ma pregatesc de FIV 2 cu bebe2

adica mai am cam 10 zile pana imi fac analizele hormonale si daca totul este ok luna urmatoare fac un nou fiv si bineintels un alt bebe

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pup toate fetele, sunt extrem de obosita asa ca imi cer scuze incerc sa fiu scurta si sa dau si eu cateva raspunsuri fara sa mentionez nume...mii de scuze dar sunt terminata.
Eu am achitat pt congelare embrioni 340 eur iar taxa anuala este de 20 eur.
La Babes nu se mai face in regim de urgenta BHcg-ul. Cel putin in urma cu o saptamana nu faceau. La Medlife dau rezultatul in 2-3 ore fara nici o taxa daca zambesti frumos fetelor de la receptie si le spui ca este urgenta. La Medsana la fel dar tb sa achiti taxa urgenta (55ron + 55ron taxa).De condus nu am mai condus din ziua ET. Si la sarcina trecuta mi s-a spus ca este riscant, contractii, stres, gropi - asa ca mai bine nu.

Azi am facut eco si am vazut un singur sac embrionar in care se vizualiza si embrionul. Asteptam urmatoarea eco peste doua saptamani sa vedem si o inimioara. Multumesc lui Dumnezeu deocamdata sunt bine, fara pete, scurgeri sangerari.

Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput