FIV 204
Raspunsuri - Pagina 16
mihaele spune:
Kora iubita eu am facut cariotipul facut la o luna de la punctie ca am luat antibiotic dupa punctie . DA se recolteaza sange la la orice analiza .nu are legatura cu fiv-ul facut dar nu trebuie sa loati antibiotic nici tu nici sotul tau cu o luna inainte asa mia spus cand ma-m programat.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
huski spune:
Koricicooo sper sa ai gura aurita

Bafta si sa iasa analizele genetice super buneeeeee
Ioana vad ca treaba merge struna, tine-o tot asa! 
Muffinuta ce fac piticii tai, dau deja din picioruse?

Eu am tot felul de intepaturi prin burtica . Oare ce or face ei pe acolo ![]()

Va
pe toate si va multumesc din suflet pentru sustinere 
muffinuta spune:
Moni
Multumesc pentru raspuns,intuiam deja ca ai avut dureri,eu data trecuta nu am avut aproape deloc,nu cred ca e o regula dar mai bine sa ai decat pauza!!Asa ca sper..
Delia21Tu esti asa o dulce,mutumesc.cum scriam mai sunt zile din alea cand astepti..si e adevarat el are deja copii nu poate simti la fel,foarte interesant iti spun cum incepe la noi dimineata,fiecare dimineata Delia de la ora 7-8 cand se trezeste primul lucru il suna pe fiul lui,e o relatie foarte speciala intre ei ,am numarat intr-o zi 17telefoane intre ei,vorbesc ore intregi..daca as schimba locul pentru o zi cu el cred ca ar fi innebunit.Oricum,Delia iti spun sunt oameni reci si calculati fara a generaliza,au bineinteles sentimente dar nimic ca la noi acasa,nu vreau sa par ca critic,dar ii cunosc bine de tot acum.Multe se reduc numai la bani din pacate.
Eu?Eu am fost partida ideala : tanara ,atragatoare,fara copii,femeie de afaceri,cu situatie,doar cu doi catei...fara bagaje zicea cineva urata exprimare...
Ioanatugs nu neg ca fiecare are sentimente,ma iubeste probabil in felul lui..eu sunt dintr-o familie cu principii puternice,la noi cinele(ca tata lucra pana tarziu)si pranzul duminicile erau sfante,supararile la o parte.sarbatorile Craciunul,Pastele erau in familie,am venit cu mostenirea asta..Aici nimic,nimeni nu crede in nimic,sunt atei convinsi.Macar acum i-am adus la nivelul la care nu mai rad si fac glume stupide referitor la religie.
Eu ma rog in fiecare zi pentru viata,pentru sanatate pentru cei pe care ii iubesc.Si pentru voi acum,ca am descoperit lumea asta.Am vecini buni si prieteni apropiati de mine,nu de intreaga familie.Asta spune ceva cred.Oamenii fac singuri alegerile lor.
Imi doresc atat de mult un copil,acum pe ultima suta ca nu mai imi pasa cumva de toate toanele fiecarei persoane din familie.Pur si simplu simt ca am intrat in criza de timp.O am pe mama si e mai importanta ca orice pe lume.
Delia,Ioana,deschid afacerea nu de plictisita sau alte motive finaciare,am muncit ca nebuna oricum toata viata,munca nu ma sperie,dar pentru ca vreau sa fac ceva asa pentru mine.Si pt ca e ocazie buna.
De 3 zile de cand am avut ET am schimbat cred poate jumatate de ora cateva cuvinte:
Luni-dimineata afaceri,adica mobileaza un apart care va fi inchiriat,pierde vremea prin magazine in febra creatiei,pe mine ma distreaza la culme...,dar a reusit sa ma ia dupa ET.
Marti-afaceri,aceleasi perindari prin mag,ne-am vazut pe la 7pm cand a adormit,apoi a mancat si iar a adormit.
Miercuri 7am-19pm golf cu fiul lui.A adormit din nou,ha,ha..sincer ma amuza numai cand scriu..
pot rade o luna,pentru multe din prietenele mele pare convenabil sa fie singure,iar eu am inceput sa ma obisnuiesc.Asa o fi la englezi.
Joi-e plecat de la 9am...
Nu imi doresc decat un copil cum ziceai tu Delia,nu stiu dar chestia cu donator cum imi sugera o buna si foarte veche prietena de a mea din Bucuresti,doctorita si ea...
Cam asta este.Din februarie se schimba rolurile.El asteapta si eu vin tarziu si adorm,ha,ha..
Nu uitati,sunt mai tanara,vine apa si la moara mea.
Ioana Doamne din 9-9,punct ochit punct lovit,bravo tie!!Sunt absolut sigura ca vei ramane insarcinata!
Si eu nu va faceti griji,sunt OK,va fi bine.Multumesc pentru suport,fetelor.Multumesc mult.
Mi e un alt aspect,dupa esecuri repetate cred ca stiti pe pielea voastra,lupta asta continua de avea un copil deterioreaza in multe cazuri viata de cuplu,numai discutii legate de ovulatie,proceduri etc...nu e usor deloc,dar trebuie sa rezistam.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
catank spune:
korapop am vb personal la tel acum cu dr Luca, ...si mi-a spus in felul urmator, datorita faptului ca ma aflam sub influenta antibioticelor, etc...da, influneteaza, mai devreme nu e bine, mai tarziu da. Cum la mine a trecut deja 30 de zile,(mai mult chiar) mi-a spus sa revin in 30 de min, sa ajunga la cabinet pt a ma programa intr'o zi de marti, ...stim cu toatele ca dureaza aproximativ o luna rezultatul...
p.s. nu stiu cum e mai bine, insa daca ne dorim veridicitate in raspunsul analizelor, eu nu m-as grabi
Sotul le facuse inainte de FIV, eu nu...acum urmez
cat sau ank
muffinuta spune:
Kora
Multa bafta la analize,iti tin pumnii sa iti iasa perfect!
Meda succes,pumni stransi...tare de tot.
Huski,stai in pat sau ti-ai reluat activitatile obisnuite?Tocmai am intrebat-o pe Moni,mi-a zis ca ea a avut o viata absolut normala dupa transfer,cred ca ajuta.Ce tia-u recomandat doctorii acolo dupa ET?Si eu am dureri,asa nu mari,mai mult ca la ciclu,sper sa fie semn bun...
Maine vreau sa conduc masina,sper ca e OK e un drum cam lung sper ca nu risc prosteste??E vreun pericol?
Kitta,oh imi pare atat de rau.Mai cunosc o figura aparte(eu adica)desteapta foc,plina de lacrimi si emotii nu am dat nici o sansa din cauza stresului data trecuta puiutilor mei,m-am dispretuit enorm pentru asta.M-am mai si agitat cu gatit,curatenie ca parca innebunisem nu alta..vorba ta fie jegul cat casa..si dc as mai gandi numai cu ceea ce am in fata pantalonilor iaca as fi barbatul perfect!!![]()
Maine vreau sa conduc masinuca mea e ceva mai lung drumul,e un risc sau sa stau pe popoul meu cuminte?Va intreb ca astia aici mi-au zis numai sa o iau incetisor,ce o mai fi si asta?
Muffinuta
florela30 spune:
KoraPop, ai dreptate ca ar fi extraordinar sa-i dau o veste asa de minunata sotului meu. Zilele astea nu mai face nimeni testul betahcg? Cand faci testul e bine sa nu bei si sa mananci inainte sau nu conteaza? Doamne ajuta sa fie un capitol plin numai de vesti bune !
vally spune:
mai fetelor ....
am observat o mica pata maroniu deschis pe chilot ![]()
poate sa existe sincer sanse sa nu fie menstruatia ???? azi e z10 de la ET; maine trebuie sa fac testul beta...
pleaseeeeee 

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
muffinuta spune:
Vali,
Nu dispera,poate te stresezi degeaba si asta e cel mai rau acum.Mie una mi-a venit ciclul dupa ce avand rezultat negativ la analizele de sange la 10zile de la ET,doctorul mi-a zis sa incetez orice medicatie de sustinere a sarcinii imediat.In 4 zile(exact cat a zis el)mi-a venit ciclul).
Mama pe de alta parte a avut fiind gravida cu mine ciclu vreme de 3 luni fara sa aibe habar ca e insarcinata!!
Fii optimista,iti tin pumnii,desi stiu ca vei verifica din minut in minut..
Florela 30:
Poate te ajuta cuvintele mele cu ceva,din ceea ce stiu si eu:
Sunt sigura ca gasesti o clinica particulara sa iti faca analize de sange,si vei avea un weekend de vis!Poti manca orice nu are nici o legatura ..
Moni a avut "mana buna"..
Bafta multa tuturor!!
Muffinuta
florela30 spune:
vally, eu nu am experienta in domeniul asta dar parca am mai citit ca sangerarea usoara poate fi si de la nidarea embrionului. Poate o sa iti raspunda mai sigur fetele care au avut asa o experienta.
huski spune:
muffinuta eu mi-am luat concediu medical si stau pe acasa ba in pat, ba ma mai plimb prin casa (am facut sant pana la baie ca de, tre sa
3 litri de apa
), mai ies cate putin si pe afara. Eu nu am vrut sa merg la serv. in aceasta perioada ca , asa cum ma stiu, nu prea as fi avut grija de mine, mai ales ca mai am si munca de teren si nu vreau sa risc si sa racesc.Asa ca lenevesc cat pot, ma uit la TV, citesc...macar cateva zile.
Cat despre condus masina in perioada asta,nu stiu cum e mai bine, am uitat sa intreb la spital. Chiar ma intereseaza si pe mine. Poate ne ajute celelelte fete.
Sincer, si pe mine ma mananca in talpi sa fac o plimbare cu buburuza mea care mai are putin si prinde radacini in parcare ![]()
Eu am o alta nelamurire, sambata pe 6 dec. am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii si nu stiu ce sa fac... Tare as vrea sa-mi revad colegii, n-o fi totusi prea solicitant? Intreb si io ![]()
Vally, eu zic sa stai cumintica, sa nu te stresezi si mai ales nu intrerupe utrogestanul (eventual poti sa-l inghiti).
Iti doresc sa fie totul bine si maine te asteptam cu II