FIV 204
Raspunsuri - Pagina 15
florela30 spune:
muffinuta, am inteles ca la 10 zile dupa ET testul e concludent, numai ca o sa pice ziua 10 exact sambata, asa ca am sa-l fac luni.
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Am vorbit cu doamna Dascalescu dimineata asta si avem 9 puiuti din 9 ovocite. Mi-a zis ca intentioneaza sa mergem pe blastocisti si a ramas maine sa sun din nou, sa vedem cum evolueaza si sa luam o decizie.
Luck se poate iubita, mergi inainte cu incredere!
Florela30 si eu stiu ca poti face testul in z10 dupa ET. Multa bafta!!
Muffinuta si sotul meu e strain si are alta educatie de cat noi si la inceput mi s-a parut mai rece, insa cand l-am cunsocut mai bine am vazut ca nu e deloc asa. Din contra e foarte iubitor, dar arata altfel dragostea decat noi, intr-un mod diferit. Important e cum il simti in adancul inimii tu. Multa bafta cu noua afacere, tine-ti mintea ocupata cu ceva, e foarte bine!
KoraPop spune:
catank sa stii ca sotul tau a avut dreptate,eu m-am incruntat la primul tau mesaj si la al doilea am pufnit in ras
.M-am documentat si eu pe google despre cariotip,oricum eu sper ca va iesi bine,iar daca nu va iesi,vom adopta un copilas pentru ca am hotarat deja ca nu vom imbatrani singuri.
Husky gemeni scrie pe tine!
Mihaele eu am ales sa fac cariotipul la BIOS.Stiu ca se face si in alte parti,dar nu ma uit la bani,important e sa imi faca bine analiza.Since despre Medlife dr. Cocei mi-a spus niste lucruri care m-au ingrozit ( a primit de la ei analize de cariotip gresit cand de fapt totul era ok,sau analiza de HIV pozitiv cand nu era asa...groaznic).Imunologice am sa fac si eu desi nu mi-a indicat Cocei.Am facut deja anticorpii antinucleari,antifosfolipidici si altii care au iesit ok,dar voi mai face celulele NK si inca cateva.Bafta multa,sper sa primesti un tratament care sa te ajute sa iti indeplinseti visul.
florela30 si eu sunt dezamagita de alegerile unora....nu inteleg deloc cum mai poate vrea cineva comunisti la putere.....,dar,in fine,sa speram in mai bine!In zi 11 dupa ET linistita poti face bhcg,trebuie ca macar tu sa ii aduci o bucurie sotului tau!
Am fost la dr. Cocei azi.La eco totul era varza,de ieri sangerez din nou tot asa maroniu inchis ca un cm,ciclu anovulatoriu etc.Dar e normal dupa fiv,abia de luna urmatoare mi se va regla organismul,ma cunosc!Dupa ce vom face cariotipul,daca rezultatul va fi bun va trebui sa iau din prima zi de cm cate 6 mg de progynova,cu crestere progresiva pana la 10 mg/zi,doua luni,sub supraveghere ecografica.Daca raspund la tratament si endo va fi ok dupa cele doua luni voi face din nou fiv,daca nu,asta este...sunt destui copilasi care merita sa fie adoptati.Eu insa fac absolut tot ce mai pot sa fac!
Va pup si va tin pumnii tuturor!

Kora
CARPE DIEM!
catank spune:
korapopm-ai facut sa rad cu pofta, 
ma bucur ca ai ales bios,dr Luca(sefa)este o femeie de toata isprava...un om corect! ma ajutat in multe privinte tinad cont ca am abordat-o ca un simplu pacient...
Vad ca esti tare inteleapta, faptul ca te-ai gandit sa infiezi un bebe mi se pare ca o binecuvintarela fel de mare(din pacate, birocratia din rom e deficitara, insa cu multa ingaduinta de la Domnul este posibil). Mereu am avut sentimentul ca pina nu infiez un bebe, nu am sa-l primesc pe al meu, si inca mai cred lucrul acesta, ma bucura oricare varianta,tot "copii mei" vor fi... folosesc ghilimelele fiindca, pina la urma urmei...gindesc ca nimic nu e al nostru,...Dumnezeu ne da cu o mina,si ne ia cu cealalta, exemple sunt in viata de zi cu zi la tot pasul. Doar increderea in EL ma face sa merg inainte...
pupic toate fetele, ...
aaaa Korapop, dupa cat timp de la ET ti-a recomandat dr Cocei sa faci cariotipul?
cat sau ank
KoraPop spune:
catank pai nu are nici o legatura cariotipul cu ET-ul.Eu am avut cm dupa FIV in 21 noiembrie,deci de curand am terminat ultimul FIV,iar cariotipul il vom face martea urmatoare.E analiza genetica asa ca nu are legatura nici cu cm,cu nimic hormonal.Ai dreptate, totul e de la DD,daca va vrea sa adoptam un copilas ni-l va da macar pe acela.Nu se stie care e menirea fiecaruia....
Kora
CARPE DIEM!
catank spune:
koraPop..cum la mine nu a mai avut loc ET, dr mi'a spus ca pot face cariotipul dupa cel putin 30 zile de la punctie...de ce???nu stiu
cat sau ank
mihaele spune:
Kora iubita mea sper din tot sufletu si tu sa gasesti cauza si sa ati indeplinesti visul si tu ca tare mault ai mai patimit si tu.Despre mine ca sa mai zic ce o vrea Dumnezeu trebuie sa ajung la reumatolog dar credema ca nu stiu cand am sa ajung in schimb maine merg la endocrinolog aseara am depistat ca partea dreapta a gatului este umflata sa vedem ce am sa fac maine . Te pup si Doamne ajuta

Fetelor va pup pe ficare in parte si sa veniti toate cu teste pozitive.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
KoraPop spune:
catank nu inteleg de ce ti-a spus ca dupa minim 30 zile de la punctie poti face cariotipul....eu i-am zis d-nei dr. Cocei ca mergem martea urmatoare si nu mi-a spus nimic ca ar fi prea repede sau ca are vreo legatura cu fiv-ul.Ce ciudat!Deci si voi veti face cariotipul?Oricum am sa o intreb si pe dr. Luca.
mihaele sper sa nu ai nimic cu tiroida,bafta maine!Mihaele tu ai facut cariotipul.Iti ia sange din vena ca pentru orice analiza de sange,nu?Stii cumva daca are vreo legatura cu fiv facut recent sau cu altceva aceasta analiza de caritip?
P.S. catank am sunat acum la BIOS si am rugat fata de la telefon sa o intrebe pe dr. Luca daca e vreo problema ca am facut FIV in noiembrie si vreau sa fac cariotipul martea urmatoare.Am sa iti comunic raspunsul.
Kora
CARPE DIEM!
mari_lolutza spune:
MUFFINUTA
Povestea mea suna cam asa: am carat de la tirgul de legume sacul cu cartofi, cel de ceapa, baxul de rosii, gogosarii, ardeii grasi, merele si multe altele. Ca si cind n-at fi fost destul, dupa citeve zile m-am apucat sa spal doua paturi duble in cada, sa trag de ele ude si alte chestii de-astea. Nu mi-au incaput in masina de spalat nici macar pe rind, pentru e prea mica.
Al meu sot m-a tot batut la cap sa stau linistita ca face el totul in week-end, dar eu n-am ascultat. Am vrut sa fac totul cu mina mea, sint o tipa activa si nu pot sa stau de nici o culoare.
Asta pe pielea mea, pe speranta mea, pe copilasul meu si pe banii mei.
FETELOR, nu faceti ca mine nici daca ajunge jegul pina in tavan.
Menajati-va, relaxati-va si lasati treburile casnice in seama sotului, mamei, soacrei sau cui vreti voi, aveti grija doar de puii vostri si asigurati-va ca este totul in regula.
medamaya1 spune:
Ioana, bv , doamne ajuta in continuare
Kora,
Florela, cu siguranta dupa 10 zile iese la beta valoarea reala, asa ca linistita poti face, tinem pumnii
Muffinuta, unii barbatii asa sint nu ai ce la face...pe mine una m-a ajutat barbatu fix cind am avut nevoie cel mai tare, daca nu era el o luam pe aratura clar, a avut rabdare ...multa, dupa ce am pierdut sarcina, in rest si el e mai rece, asa vrea sa para, dar sufletul si inima lui sint alaturi de mine, o stiu...tu sa fii bine
Eu ma simt greoaie tare, m-am umflat ceva ceva, abia astept ziua de miine sa vedem exact ce si cum , tot inainte , pina ce tine de mine si mai pot,