FIV 204
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
Moni 250 taxa in momentul congelarii + 60 Eur/an , da?
te intreb pt ca mie mi-a cerut 300 Eur pt 2 luni....si mi s-a parut cam exagerat totusi...nu era dr cand m-am dus sa platesc era doar secretara....o sa vb cu dr cand se intoarce!
multumesc mult!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Moniland spune:
Vally, da, eu am platit 250 euro cand am acceptat congelarea. Apoi mi-au trimis prin posta contractul sa-l semnez si acolo e precizat 250 euro in momentul congelarii si 60 euro taxa anuala de pastrare. Mi-au zis ca am 2 embrioni intr-o capsula si 3 in alta. Poate conteaza si nr. de capsule, habar nu am.
Dar 300 euro pentru 2 luni mi se pare cam mult. Poate si ei au taxa de congelare si taxa de pastrare si fiind inca 2 luni pana la sfarsitul acestui an ti-au luat-o si pe asta. Cred ca asa e dar dr. te va lamuri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
moni :asa se explica! multumesc mult! o sa vb cu dr pe toate!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
florela30 spune:
Buna .
Vally, eu am platit la medlife 1150 de ron pe an, indiferent de nr de embrioni congelati.
Fetelor la mine se apropie data testului betahcg, am niste emotii de simt ca-mi bate inima in gat.Sunt in ziua 8 de la ET si ma tot gandesc daca sa fac testul in ziua 10 sau in ziua 14 cum mi-au spus la spital. Imi doresc atat de mult sa fie bine, ptr mine si ptr toate fetele care se lupta ptr un bebe.
florela30 spune:
moniland, cred ca am sa fac testul luni, in ziua 12 de la ET. Parca incep sa am simptomele de inainte de ciclu.
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
La semnat condica..iar.
Moni
nu stiu dc va fi chef pe 11 din partea mea,azi am una din zilele alea stupide cand esti la pamant si negi totul.Stiu ca imi va fi greu de tot de data asta sa imi revin.Moni,ai avut durerei de ovare dupa ET,eu am ceva si cred ca e de la punctie..?Ai avut semne cand ai ramas gravidutza?Ai stiut sau nimic,doar dupa analiza de sange,Moni?
Ioana citeam despre protocolul lung pe care l-ai urmat acum,ei bine eu am avut doar scurt foarte basic i-as spune comparativ cu ce vad la voi fetelor,nu te supun aici la atatea teste,destul de primitiv, e Africa la urma-urmei!!
Doctorul meu spunea dupa primul esec FIV ca din experienta lui ,nu e mare diferenta ca raspuns al organismului intre cele 2 protocoale si de aceea cel scurt fiind mai putin invadator pentru femei ei prefera aceasta varianta.
Cristinici,Nusy multumesc de urari si cuvinte fetelor!
Maria_lolutza ce efort mare ai facut cand ai riscat sarcina,te rog iarta-ma nu vreau sa te supar dar dc poti vorbi despre asta poate invatam ceva..?
Eu ca o idioata am fost extrem de stresata la primul FIV,dupa ET.
Trebuie sa va spun fetelor cu mana pe inima ca e greu sa traiesti intr-o familie engleza,nu chiar ,mai sunt alte nationalitati in familionul asta, dar asta e alta poveste.Englezii sunt reci si egoisti.Dupa ce am pierdut sarcina in aprilie anul asta la 3 zile barbatu-meu sa astepta sa"move on"sa fiu ca noua ,sa rad,sa zburd pe terenul de golf..iar eu ,numai eu stiu cum a fost.Nu am gasit intelegere.A fost rau mai ales ca mamei nu ii puteam spune,am crezut ca nu va rezista la asa vesti.
La primul ET din nou s-a nimerit iar "rau" ca moment,toti aveau socotelile si prioritatile lor,am plans si m-am stresat ca fraiera,nu puteam face ceva mai rau,dar parca poti!?.
Chiar si azi,cand oricum sunt intr-o zi cand stiti voi te gandesti va fi sau nu si incepi sa te indoiesti si sa te sperii de ce va fi daca nu..m-a enervat iar,astia nu au pic de sentiment in ei sunt atat de pragmatici..si scurt i-am zis ca altfel ma suparam mai rau sa plece.Toti sotii sunt atat de reci cu voi,fetelor?Pe asta nu il tine mai mult de o zi "delicatetea" atat cat poate el da.Sunt intr-o lume ciudata,e clar..si stiti ce ma supara mai tare:cica e de la hormonii pe care ii iau,ca parca astia ne intuneca mintea!!
Cam asta de aici,vremea e inca grozava.Imi revin eu cu moralul..Vreau sa coc o prajitura cu caise si dc nu e baiat cuminte gaseste mancarea la toaleta!asta asa,din cauza hormonilor...
Zilele astea pun bazele unei afaceri noi aici,nu ca am nevoie sa muncesc dar vreau sa imi tin mintea ocupata altfel innebunesc.
Va fi mult de lucru,nebunie,deschid in februarie si macar nu mai am timp sa dau importanta la toate toanele si prostiile.
Va pup si va tin pumnii.
Muffinuta.
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Florela 30
la 10 zile de la ET ai rezultat corect.Aici exact dupa 10 zile te pun sa il faci.Eu stiam deja dupa cum aveam corpul si la supararea pe care am avut-o..
Am mai facut si testul barza,nu cred ca avea sens,fetele stiu mai bine dc are sens sau nu sa faci acest test???In ziua 10 dupa ce m-a sunat doctorul am intrerupt imediat la sfatul lui tratamentul cu Crinone gel si estradiol,numai asta se prescrie aici.
Mult noroc!Ai grija de tine!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
muffi, dupa ET aveam vreo 3 tipuri de dureri de burta. Cele de CM la care imi ziceam ca puiutii lucreaza la endometru. Simteam apoi intepaturi in zona ovarelor si imi ziceam ca se intind ligamentele deci de bine. Si inca un tip de durere care nu-mi placea pentru ca ma chiar durea burta. Si simteam eu asa ca am reusit. Asta nu o pot explica.
Delia21 spune:
Tin pumnii la toate fetele care sunt pe baricade zilele astea!!!
Muffinutza,...nu esti singura![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)