FIV 204
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
medamaya1 spune:
Multumesc fetelor ptr sustinere
Ma cam puneti pe ginduri...stiti cumva daca a reusit pina acum cineva cu blastocisti la Giulesti?
Dariaioanaxx, multa multa bafta sa ai, doamne ajuta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mari_lolutza spune:
MEDAMAYA 1, eu am reusit din prima la Giulesti cu blastocisti, dar din pacate am pierdut sarcina din vina mea, pentru ca am depus foarte mult efort.
Te pup si sa ai noroc sa se prinda puii de tine si sa-ti fie bine pina la capat.
2bobocei spune:
Ioana felicitari si la cat mai multi embrionasi
Succes fetelor care vor avea in curand punctii sau ET-uri si rezultate pozitive fetelor care sunt in asteptarea Bhcg-ului.
lauravoinicu spune:
Fetele mele dragi , desi nu v-am mai scris v-am urmarit , va tin pumnii si Mos Craciun sa va aduca multi bebei.
Si ca de obicei eu va scriu cand am cate o problema , am mai scris si zilele trecute la celalat subiect FIV, draguta de Moniland mi-a raspuns , ii multumesc si apropo , nu am stiut , acum am citit ... FElicitari pt sarcina , sarcina la termen iti doresc si multa sanatate .
Ma pregatesc pt ET cu embrioni congelati , din ziua 1 de CM ar trebui sa incep sa iau Progynova de 2 mg de 3 ori pe zi timp de 10 zile (schema de tratament mi-a facut-o un dr din Israel cu care colaboreaza dr meu). Eu stiam ca inlocuitorul lui Progynova la noi in tara este Cyclo-progynova , pastilelel albe , la fel cum imi spusese si Moniland , dar azi l-am intrebat si pe dr si mi-a zis ca Estrofemul este similar si sa iau aceasi doza , adica 6 mg /zi , ceea ce mi se pare imens , mai ales ca pe prospect scrie clar nu mai mult de 4 mg /zi , oare nu patesc nimic si in plus nici nu se gasesc Estrofem de 2 mg ci doar de 1 mg , ar trebui sa iau 6 pastile pe zi.
Am rascoliot tot internet-ul dar tot nu m-am lamurit care este diferenta intre estrofem , progynova si cyclo-proynova . Am cautat pana si formula moleculara si nici un medicament nu are la fel ......
Va rog din experienta voastra , mai ales cine a mai facut ET cu congelati , lamuriti-ma si pe mine , peste vreo 4-5 zile trebuie sa imi vina CM si eu sunt in ceata , nu stiu ce sa iau.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Nusy draga, sotul are normospermie acum, asa ca nu li se face ICSI. Am zis ca, asa cum am avut incredere pina acum in dr. Dracea, sa merg pina la capat pe mana d-sei. Mi-a vorbit de selectia naturala si are dreptate. Ce folos ca data trecuta cu transfer la 3 zile s-a prins insa s-a oprit din evolutie la 5s, inseamna ca totusi acele mici fragmentatii au fost cauza. Acum fiind mai multi si lasati mai mult timp, vor rezista cei mai puternici. Asa ca ce-o vrea Doamne Doamne! Mergem inainte!
Dariaioanaxx multa bafta maine la ET, sa fie intr-un ceas bun si sa ramana cu voi toata viata!
Medamaya si mie i-mi pare rau ca nu ne-am vazut, a fost o dimineata tare agitata la Giulesti, avea madam' Geta o lista cu fetele la punctii si ET-uri, cat toate zilele. Multa bafta si tie la punctie iubita, sa ai multe ovocite bune! Ca intrebai de ex. de reusite cu blastocisti si Amzulica a reusit din primul ET cu blasto, tot la Giulesti, cu dr. Dracea si Dascaleasca. Si mai sunt multe care nu scriu pe forum, dar care ne citesc si ne incurajeaza.
2bobocei multumesc de urari iubita!
Kineta recunosc ca m-am codit la inceput, pentru ca aveam acea experienta neplacuta in spate si ma bucur ca am mers mai departe.
@pop@ mii de
Lauravoinicu vreau sa-ti urez multa bafta la acest ET, sa fie cu noroc iubita! Referitor la intrebarea ta, nu ma pricep, nu stiu care e diferenta. Eu stiu ca am luat Cyclo-Progynova inainte de FIV si m-a ajutat sa am un endometru frumos.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vally spune:
multumesc pt raspunsuri
bafta tuturor punctiilor,ET-urilor,Beta-urilor!!!!
am si eu o intrebare: cat costa congelarea embrionilor pe luna?
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
luck spune:
Ioana ,
felicitari pentru rezultatul nemaipomenit pe care l-ai avut.
Doamne , daca ai stii cata speranta imi dai !!!Inseamna ca exista totusi o sansa si la un fsh mai mare.
Iti doresc din suflet ca si in continuare sa fie cel putin asa de bine ca pana acum si sa vii cu un test pozitiv.
Moniland spune:
Daria, bafta azi cu puiutii!!! Te asteptam mai tarziu cu vesti despre ei.
Laura, diferenta intre estrofem si progynova este substanta activa. 1 tb de progynova contine 1 mg estradiol valerat pe cand 1 tb de estrofem contine 1,03 mg estradiol hemihidrat. Nu stiu ce inseamna fiecare dar clar e diferit.
Iar tabletele albe de cycloprogynova contin 2 mg de estradiol valerat. Deci progynova si tabletele albe de la cycloprogynova au aceeasi substanta activa, doar cantitatea difera. Tu trebuie sa iei ce ti-a zis dr. Succes!!!!
vally, pe mine in Austria ma costa congelarea la 5 embrioni 250 euro si taxa de pastrare 60 uero/an. Nu ii tin mai mult de 10 ani.