FIV 204

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Scuze am scris Florelei30,nu Elena 30.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs bravo, e foarte bine ca mergi pe blasto ,felicitari.
Sa dea d-l sa reusesti.
Huschi felicitari pt. puiutii tai rezistenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Felicitari tuturor care au avut punctia si multa bafta pentru et,sa aveti cati mai multi embrioni de calitate si grasunei.
Daria,multaaaa bafta maine la et iar peste 2 sapt. sa ne dai vesti bune!!!!
Ioana,ce schema de tratament ai avut de ai raspuns asa bine?Te intreb pt. ca eu la primul fiv am avut "doze de cal" de puregon si menopur(fiv facut la medlife) si am obtinut doar 3 ovocite si 2 embrioni,iar acum dr Dracea mi-a dat doar menopur ca a zis ca este suficient,doar ca voi incepe cu o doza mai mare.
Va pupic si sunt alaturi de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kora, ma bucur ca nu te-au uitat dr. si ca aveti un plan de bataie. Acelasi raspuns il am si eu ca si fetele.
Ioana, super bine!!!! dar am citit ca fetele care au facut cu blasto nu prea erau multumite. Mai vezi despre ce era vorba.
florela, imi pare rau ca nu a iesit cum ati vrut. Poate peste 4 ani, ca astia iar vor sa schimbe sistemul de vot.
Poti face hcg in ziua 10 linistita.
huski, vor fi luptatori dar tu trebuie sa gandesti pozitiv, cat se poate, daca nu mai bine detaseaza-te. Usor de zis?
Muffi, in cazul acesta facem chef in 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor,
Am dormit si eu putin si mi-am mai revenit. Va multumesc frumos pentru urari Elenada, Kora, Muffinuta, Huski, Iana_mari, LucaLuca
Lauraa78 eu am avut un tratament mai puternic de data asta: protocol lung cu Difereline din z21, 4 Gonal-F si 2 Menogon/zi din prima zi de stimulare, timp de 11 zile. Dar acum un an aveam FSH de 6, 7, insa dupa prima stimulare am ajuns la FSH de 19 si atunci am obtinut 3 ovocite, la a doua procedura. Acum inainte de acest FIV am avut un FSH de 21 in septembrie, apoi luna urmatoare 18 si in luna dinainte stimularii ajunsesem la 13. Dr. Dracea era putin cam sceptica la inceputul tratamentului in ce ma priveste, insa ma si incuraja, pentru ca a vazut ca am obtinut si sarcina cu FSH de 19. Asa ca a zis, ca mai rau nu poate fi, iar eu ma rugam sa am doar doua ovocite bune. Se pare ca tratamentul a fost mult mai bun si conteaza mult medicul, sa te asculte si sa-ti stie bine tot istoricul. Multa bafta si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ioanatugs ma bucur pt tine si tin pumnii sa fie bine pana la capat.
Huski sa fie intr-un ceas bun , iar cei 2 puisori sa stea la mami 9 luni.
medmaya bafta la punctie
Kora abia astept sa vad ce tratament o sa-ti dea Cocei.
Dariaioanaxx cand faci ET?
Muffina impresionanta poveste,sper sa-ti aduca Mosul darul mult visat.
Moniland inca nu te dai dusa la odisee, esti activa aici in continuare si ma bucur.
Iana-mari tu tot cu galeria pana in ian?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Rectificare la ultimul mesaj,am afirmat ca ipoteza trebuie verificata in practica, ...faceam referire la faptul ca este necesar ca fiv-ul urmator sa incercam cu "donati". Zimbesc acum, pt ca sotul vazind mesajul, m-a avertizat ca se poate intelege ca trebuie verificat in practica fiecare dintre noi doi cu alt partener-partenera duza caz
Oricum, pina la donati mai facem sapaturi, nu ne grabim,...vedem ce si cum,...
numai bine, ...

cat sau ank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: bravo,draga mea,ma bucur tare mult pentru productia ta!!!! Erai tu sceptica vis-a-vis de protocolul lung,dar uite ca a intuit bine Dracea. Vreau sa te intreb daca vi se face ICSI sau FIV normal...caci daca e ICSI,sfatul meu e sa nu stai pana la blastocist. Asa am inteles si din ce a scris Sheri ,dupa nereusita, ca nu ar fi bine totusi sa astepti la blastocisti cand se face ICSI. Oricum,bafta multa,multa,tin pumnii stransi!

Meda,Huski, Muffinuta: bafta multa si voua ,sa veniti numai cu vesti bune!!!

Nusy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANA felicitari ,ai vazut ce bine ti-a mers cu protocolul lung,de care iti era atata teama,bravoo,o sa fie bine,vei vedea

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Laura- ce bine mi pare ca incepi si tu din nou, bravo;si ma bucur ca ai optat pt dr Dracea; deci cand incepi, caci vad ca ti a dat deja tratamentul ? bafta multa ! eu de aceasta data am facut un tratament de stimulare f. slab, 11 zile deci 11 puregoane de 100 ui, fata de data trecuta 15 zile in care am facut 23 de puregoane de 100 ui si 16 fl de menopur;daca faceam mai mult poate dadeam in hiper si nu era bine deloc; pupici
Cristinici - maine o sa fie Et ul, sper intr un ceas bun !

noroc fetelor!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput