FIV 204
Raspunsuri - Pagina 11
LucaLuca spune:
Supervesti! Ioana, Meda, Huski, sa fie bine pana la capat!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
medamaya1 spune:
Ioana, super vesti si la tine, ma bucr tare, doamne ajuta si de-acum incolo.Eram imbracata sport, cu o vesta roz pe mine(poate ea mi-a adus noroc, ca mie nu-mi place culoarea...prea tare)multa bafta
mihaele spune:
Kora iubita si eu am avut de fiecare data embrioni frumosi si acum ne pus sa facem cariotipul eu si sotul sa vada daca noi avem probleme genetice . Am luat rezultatle sunt bune la medlife am dat aproapte 10 mil trebuie sa faci programare pt cariotip. Eu ati urez bafta si din sulte credema vreau sa gasesti cauza ca eu una am luato razna toate analizele bune si????? Mie si frica sa mai fac.Pe mine acum ma trimis la rumatolog pentru ca am anticorpii-nucleari pozitiv si trebuie sa fac toate analizele de coagulare cica la mine ar fi ceva imunologic . Credema ca nu ma pot relaxa si sa uit de fiv din cauza analizelor am inceput sa le urasc. Kora nu te lasa capul sus si mergi inainte odata si o data eu cred ca se va indura Dumnezeu si de noi Ioana,Meda, Huski felicitari fetelor sa veniti cu rezultate bune la final.[pup
Fetelor gravidute de doresc sarcini usoare fara probleme si la termen iar celor care sunteti in focuri va doresc beta HcG mareeee
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi
florela30 spune:
Buna !
Moniland, din pacate colegiul in care a candidat sotul este unul rosu in proportie de 90%, iar pungile cu trei trandafiri cu salam si zahar si faina de la uniunea europeana, cei 50 ron dati in ziua alegerilor au contat mai mult decat orice altceva. Dar am obtinut ca la nivel de judet sa avem acelasi nr de parlamentari ca si psd, fara sa cumparam niste oameni cu sacose. Mi-as fi dorit ca saracia sa nu intunece atat de mult judecata oamenilor, sunt inca uimita ca acesti oameni nu si-au dat seama pe cine au ales : un client al DNA-ului denumit de francezi " miki spaga" si un pusti mincinos care a dat teapa Uniunii Studentilor din Romania, care a profitat de copiii cu dizabilitati si a cheltuit banii fundatiei fara sa-i pese de nimeni, iar in bacau , unde era deputat de 4 ani nu a facut absolut nimic si in parlament a vorbit 27 DE MINUTE IN 4 ANI. Acesti doi oameni sunt cei care au obtinut voturi prin minciuni si hotii. Si va rog sa ma credeti ca nu spun aceste lucruri doar ptr ca a candidat sotul meu si a pierdut. Cred ca e printre putinii oameni care isi dorea sa faca ceva cu adevarat ptr oamenii de langa el. Sper ca nu v-am plictisit cu povestile despre campania noastra.
In alta ordine de idei eu azi am facut o saptamana de la ET si de abia astept sa treaca timpul sa vad daca puiutzii mei sunt la locul lor. La patru zile de la ET am avut niste dureri usoare ca inainte de a-mi veni CM, dar acum nu mai am acele dureri. Sotul meu ma intreaba mereu " nu-mi spui si mie nimic, vreun semn ceva? ". Oare daca fac testul beta hcg la 10 zile de la ET o sa fie concludent?
catank spune:
koraPop la BiosDiagnostic(recomandare din partea dr Cocei) sotul a facut cariotipul si microdeletiile(fiecare dintre aceste analize consta 10 mil..examineaza in jur de 20 celule, si se va face repartizarea cromozomilor cate 2 cum sunt ei dispusi in cele 23 perechi(x si y ideal asa ar fi)Dar exista cazuri cand dispunerea lor prezinta anomalii, ...in plus sau minus.
...din proprie experinta, spun ca este posibil ca 2 parteneri sa nu fie compatibili, ...insa fiecare dintre ei cu alt partener sa existe compatibilitate...este o ipoteza, ...nestiintifica(necesita verificare in practica)
mult suuces tuturor!
cat sau ank
elenada spune:
Ioana felicitari si iti doresc sa ai tot atatia blastociti sanatosi si grasunei cate ovcite ai avut. Tot raul spre bine.
Ma bucur. Iti tin pumnii in continuare.
Bafta fetelor care asteapta sa faca bhcg-ul sa fie numai rezultate pozitive.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
many_bani spune:
Buna
KoraPop, noi, dupa ce am pierdut sarcina am facut cariotipul ambii parteneri si din cate am inteles eu se face o analiza a cromozomilor daca sunt ca nr.toti. Cand am mers la laborator(noi am facut la Parhon)doctora, o doamna foarte draguta, a zis ca trebuie sa facem si testul Barr, insa nu stiu de ce . Cert este ca am avutrezultate bune. Ca pret poti sa iei in seama Parhonul( prin programare) si Intitutul de Ocrotire a mamei si copilului, care este undeva prin Tei(se face tot prin programare)
Bafta multa
huski spune:
Multumesc fetelor
Kora, din pacate din cei 8 embrioni doar 2 au ajuns la stadiul de blastocist.
dar sper ca cei doi vor fi luptatori si lipiciosi.
Ioana , stai linistita, eu ma bucur ca am reusit sa te cunosc. Din pacate n-am mai putut sa stau ca ma tot trimetea acasa dna Geta. Felicitari pt. ovocite
huski spune:
Multumesc fetelor
Kora, din pacate din cei 8 embrioni doar 2 au ajuns la stadiul de blastocist.
dar sper ca cei doi vor fi luptatori si lipiciosi.
Ioana , stai linistita, eu ma bucur ca am reusit sa te cunosc. Din pacate n-am mai putut sa stau ca ma tot trimetea acasa dna Geta. Felicitari pt. ovocite
Medamaya
muffinuta spune:
Ioana,bravooo esti grozava,ce rezultat bun!Felicitari!
Elenada multumesc.
Tocmai am realizat ca am analiza de sange in aceeasi zi cand tu si Moni aveti ECO.Sa dea bunul Dumnezeu sa fie de bine pentru toate fetele!
Elena30 si eu am dureri usoare la ambele ovare probabil de la punctie,am avut dureri in fiecare zi dupa transfer,sper sa fie de bine si cumva sper sa fie un semn bun,dar nu vreau sa sune a prostie,oricum sunt optimista mai ales ca la primul FIV nu am avut nici un fel de dureri.Am stiut din ziua a 8-a dupa corpul meu ca nu se intampla nimic,nu eram insarcinata.
Kora esti curajoasa foc!
Meda esti super!
Am gatit azi,am scris mailuri,maine ma mai invart ca gaina pe langa casa si de vineri afara in lume.
Salutari fierbinti de aici(sunt in jur de 30 de grade)
Muffinuta.
Ai reusit?Continua.Ai esuat?Continua.