FIV 204
Raspunsuri - Pagina 10
huski spune:
buna fetele!
gata, mi-am luat puiutzii acasica. Doi grasunei tare frumusei
acum cu speranta si incredere in Dumnezeu astept sa vina data de 11.12.08 sa vedem ce va fi.
aaa am vazut-o si pe Ioana, cand eu plecam , ea se pregatea de punctie, cam stresata mi s-a parut. Sper sa fi mers totul bine.
va pe toate si va multumesc din suflet pentru sustinere
vally spune:
huski felicitari sa ramana acolo la mami in burtica 9 luni!!!
pe toate!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"
muffinuta spune:
Moni,multumesc pentru raspunsuri.
Esti o femeie extrem de puternica.Complimente sincere ,sper ca sotul tau te apreciaza si iubeste asa cum meriti.Fara limite.
Nu ma grabesc cu programarile in Austria,simt ca acum e totul bine,dar cum sunt mereu in criza de timp(vezi varsta mea)iar spectrul menopauzei ma innebuneste,programez totul.Dc nu reusesc merg in ianuarie la IA fara medicatie,februarie la fel,iar martie FIV.Si ma voi pregati sufleteste,mental,si fizic si mai mult,ca mercenarii.
Deci ma pot miscadin casa,vineri merg la salon,par si unghiile ca ajung ca baba-cloanta.,ha,ha si ma trezesc gravida si divortata.
Am primit mailuri,multumesc din inima fetelor .
Un e.mail anume a fost extrem de simpatic si hazliu,mi-e drag de numai.Din cauza lui vreau sa fac o precizare sa nu fiu inteleasa gresit:
Am facut referinta la modul in care arat in exterior si ma simt,nu pt reclama,nici nu imi pasa dc ar fi sa aleg intre frumusete sau a avea un copil sper ca stiti as alege copilul.Va rog sa ma scuzati daca am exagerat vorbind prea mult despre asta,nu e ceva important sau care l-am meritat.
Nu am un ego cat carul,nu e cazul,are sotul meu si nu mai e loc pt mine
Dar am vrut sa va zic ca desi nu arat,nu ma simt,sunt peste medie mult peste media femeii la 40 de ani,nu sunt o"average woman"numai asta aud aici,iar statisticile pe care mi le indeasa doctorii in fata nasului cu procente de sarcina sub 10%,avorturi peste 50%,sunt facute pentru femeia care interior si exterior arata normal,mediu...cu toate astea AM PROBLEME in a avea o sarcina.
Totdeauna am considerat ca mai am timp,dar iaca nu am avut.
Parintii,munca,banii putini,tineretea nu sunt scuze pentru a evita sa avem copii.Am invatat pe pielea mea.
Am scris despre toate astea pentru ca macar atat pot face sa transmit mesajul celor care renunta la sarcini din motive stupide..e loc si pt un copil..fiti va rog fetelor constiente,da?
Huski,felicitari.
MONI-27!!!!ovocite,imi trebuie un an sau mai mult sa produc atatea!!!esti super woman!!!mama-mia,sunt speechless.
si la multi bebe!!
Muffinuta
7 days to go..
elenada spune:
Muffina ma impresionat povestea ta. Iti doresc mult noroc si sa fie fivul asta ultimul.
Si eu am facut doau fivuri. La primul eram ca tine speriata stateam in pat si imi era teama sa merg la baie. Am avut grija ce mananc cand respir cum respir numai sa nu imi deranjez bebeii si cu toata grija mea din pacate nu a fost sa fie.
La al doilea fiv am renuntat la griji si m-am lasat in voia sortii.
Dupa et am batut toata viena la picior am mancat ce am vrut si am baut chiar si o bere si un vinut natural. Nu m-am mai gandit la fiv si m-am bucurat de fiecare moment petrecut in viena si sa stii ca ma ajuta si am reusit sa raman insarcinata.
Nu stiu daca e valabil la toata lumea dar mie mi-a folosit aceasta atitudine.
Fii optimista si nu te stresa si totul va fi bine.
Huski sa fie intr-un ceas bun si sa vii vesti bune.
Bafta multa tuturor fetelor in focuri.
Sa auzim numai vesti bune
Ioana ce faci?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Muffi, am avut si eu momentele mele cand imi venea sa ma urc pe pereti, fetele stiu . De fapt timpul trece si le rezolva pe toate.
Si toate fetele sunt puternice, caci altfel dupa un FIV nereusit ar renunta. Uita-te la noi incercam, incercam pana reusim si vom reusi.
Husky, sa ai noroc de acesti embrionasi sa sa se lipeasca strans, strans de tine.
Ioana,sper ca totul e ok
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Husky felicitari!Cati blastocisti ai avut pana la urma?Ai si congelat pt fratiori sau surioare?Sunt sigura ca ne vei da vesti superbe pe 11 decembrie!
muffinuta foarte emotionanta povestea ta...sper ca DD sa te ajute si sa ne dai si tu vesti bune in curand!
Eu tocmai am vorbit cu dr. Cocei care mi-a spus ca a primit e-mail de la dr. din Israel si mai trebuie sa primeasca azi un e-mail si maine dimineata ma voi intalni cu dansa sa discutam detaliat.Primii pasi vor fi urmatorii:cariotipul genetic si eu si sotul meu....si probabil microdeletiile.Eu am sa fac si analizele de care vorbea KITTA cu celulele NK,etc ( a scris ea detaliat la subiectul fetelor care fac FIV in Austria,Germania ).Dupa aceea va trebui sa fac substitutie hormonala 3 luni,adica voi lua ceva de genul diphereline doza unica probabil sa nu am cm 3 luni dupa care vom reconstrui endometrul medicamentos ( cu progynova sau ceva de genul asta).Maine imi va face si o eco,voi fi ziua 13) dar de azi vad ca iarasi am o scurgere maronie,ca un cm,semn ca se curata uterul si nu cred ca are ce sa vada la eco,dar tot o voi face.Dupa cum vedeti fac tot ce mai pot sa fac,nu ma las pana mai pot face ceva....
Intrebare:la cariotipul genetic ce se depisteaza de fapt exact?Daca ne potrivim genetic eu si sotul meu?Sau ce anume reiese exact din analiza aceasta?Daca am avut intotdeauna embrionii buni,de calitate I exista probabilitatea sa se depisteze ceva nasol la analiza?Nu va mai spun cat costa....cca 10 milioane de persoana....,dar asta este....banii nu conteaza...
Va pup pe toate si va tin pumnii tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
elenada spune:
Kora intereseazate la med life de analizele genetice. sunt mai ieftine decat la alte laboratoare. Mihaele le-a facut acum de curand si dat 10 mil pt amandoi.
Nu stiu daca analizele astea iti arata compatibilitatea intre parteneri. Din cate stiu eu ele depisteaza anomaliile cromozomiale ale pacientului. Dar recunosc ca nu stiu foarte multe. Sotul meu le-a facut pt ca nu gaseau cauza sterilitatii la el.
Poate te ajuta fetele care stiu.
Bafta multa iti doresc.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
medamaya1 spune:
Am ajuns si eu acasa...am primit vesti bune azi, nu ma steptam sper sa ramana asa si pe la punctie...
asadar, pe ovarul sting, pe care vineri nu se vedea nimic, 0 barat, am 6 foliculi, nu i-a mai masurat, dar Profesrul era tare incintat, endo acum de 10,5,trilaminar, iar pe dreapta cei 5 de care stiam...am vb si cu Dr Cocei, m-a asigurat ca va fii ea si daca se recolteaza citi sint acum pe hirtie, mergem pe blastocisti.Sper sa fie bine, vineri am punctia, la 23 pregnylul.
Huski, doamne ajuta , iar peste 10 zile sa ne dai o veste frumoasa frumoasa.
Ioana, , sper ca esti ok, imi pare rau ca nu ne-am intilnit.Bafta
Kora,
Va pup pe toate
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti bune, am recoltat azi 9 ovocite frumoase si dr. Dracea vrea sa mergem pe blastocisti. Surprinzator pentru mine, nu?? La un FSH de 13 sa obtin atatea ovocite. De chist nu mi-a mai zis nimic, banuiesc ca era tot ovocit mai mare, pentru ca dupa punctie tabarasera pe mine si Dscaleasca si dr. Cocei sa ma felicite!! Mai ales ca dr. Cocei nu ma agrea, o salutam si nu ma baga in seama, pentru ca dupa parerea ei eram o "poor risponder".
Dr. Dracea si dr. Dascalescu niste dragute amandoua au incercat sa ma convinge ca la cum arata ele si cum e endometrul nu avem de ce sa nu mergem pe blastocisti. Eu voiam transfer la 3 zile...dar daca ele spun ca sunt sanse mai mari asa...voi merge pe mana lor.
Huski iubita, scuza-ma ca nu am stat mai mult de vorba, eram nervoasa ca am asteptat doua ore pe coridor sa se elibereze un pat si mi-era un somn de nu ma puteam tine pe picioare. Pina mi-a venit randul la punctie am dormit de-am rupt si mi-am revenit. Felicitari pentru cei doi blastocisiti si sa ramana cu tine pentru toata viata!
Medamaya super vesti, multa bafta in continuare. Erai cumva imbracata in rosu??
KoraPop spune:
elenada multumesc!
medamaya supervesti!Probabil ca data trecuta proful nu s-a uitat atent si endo era tot trilaminar,pentru ca nu are cum sa fi fost difuz atunci si acum sa fie trilaminar.Cu siguranta a fost trilaminar tot timpul,iar foliculii erau acolo si data trecuta,dar nu sunt bagati in seama de catre nici un medic decat daca sunt mai mari de 6-7 mm.Bafta maxima in continuare!
Ioanatugs bravo!!!Asta stiam demult ca FSH-ul nu e atat de relevant,la punctie iese adevarul la iveala!Tin pumnii!
Kora
CARPE DIEM!